Sana hayatında başarılar dedi:(

Polisleri gömmene gerek yoktu yalnız

Allah size acımış da yanlışını göstermiş. Bence şükür namazı kılın. Bu şekilde insanların yarasına basabilen insanlardan Allah uzak etsin.

sana AYNI hayatında başarılar mı dedi sahiden?
kelime bu mu yani?
AYNI ne demek?
sana hayatında başarılar demekle sana aynı hayatında başarılar demek arasında çok fark var.
Evet o kelimeyi de eklemis, cogu kisiye normal geliyor ama tamamen farkli yani anlami o üzdü sadece beni

Size kendinizi kötü hissettirdiğine göre kelimeyi ne anlamda kullanacağını iyi bilmiş. Kendini geliştirememiş ve geldiği konumu hazmedememiş bir insan çünkü ilk hemen başkasının nereden kıracağını bilip, kendi aynı yolu geçmiş biri olarak lafını bile etmemiş olması lazımdı empati yoksunu bence en tehlikeli insan tipi. Ayrıyetten kendi hayatınızda "kendinizce" başarısız olduğunuz şeyleri başkalarıyla paylaşırsanız bunu çok yaşarsınız. Atanıp atanmama bence bir başarı değildir. Kendini geliştirip, geliştirmemek benim için en büyük başarıdır. İnanın insanlarla muhatap olduğumda meslek grubuna göre değil, olaylara bakış acısı, duruşu ve yorumlaması şekilde oluyor. O yüzden özeldende devam edersiniz yada daha farklı alanda kendinizi geliştirebilirsiniz önemli olan sizin kendinize cabanız. Belki şuan cabalamakta istemeyebilirisiniz bunu da anlarım o zaman kimseye birşey demeyin, kendi hayatınızı sakince yaşayın, önemli olan sizsiniz gerisi boş.

Aynen öyle. Bir baltaya sap olamayan direkt polislik sınavlarına koşuyor. Hiç üzüle konu sahibi en güzel intikam başarıdır. Sessizce çalış ve güzelleş.

Önce kızıp sonra affettiğiniz için, onun terk etmesini sindiremiyorsunuz bence.
Keşke iletişimi kestiğiniz yerde bıraksaydınız.
Size hata yapanı affederseniz, hayat boyu birileri sizi suistimal eder böyle.
Buna izin vermeyin bundan sonra.
Ders çalışıp hayatınızı planlayın ve kararlı olun. Yok görev yerine dönmüş de, siz öylece kalmışsınız da.
Umurunda olmamış işte. Gereksiz hırs yapıp kendi içinizde uzatmayın bunu.
"Yarım kalan bir hikaye yoktur, o hikaye o kadardır."
Atama konusunda bol şanslar.

Başarı sadece atanma mı? Atanmış mutsuz insanların vaziyetini bi görseniz siz…
Başarı genel bir kavram; iş, akademik, duygusal ilişkiler, arkadaş-aile ilişkileri… birinde başarılısın diye hayatta başarılı sayılmazsın mesela ya da tam tersi.. art niyetli söylediyse ha durumunuzu vurgulamak için belli ki kötü kalbinin yanında bide cahil. Teşekkürler de, yoluna bak nedir yani..

Diyor ki senin atanmanı bekleyemem, kendime memur kız bulacam.

Terbiyesiz herif.
Yarın onun ne olucağı belli mi.
Hayatta insanın başına Hersey gelir

sana AYNI hayatında başarılar mı dedi sahiden?
kelime bu mu yani?
AYNI ne demek?
sana hayatında başarılar demekle sana aynı hayatında başarılar demek arasında çok fark var.
Bugün hep seni alintiliyorum,kusura bakma wurstria:)
Ben çok fark göremedim ama. Ha 'sana hayatinda basarilar' demiş ha 'sana aynı hayatinda basarilar' demiş. İkisi arasında ne fark var ki?
Konu sahibinin aynı - stabil - şu an olan hayatı kötüyse bu konu sahibinin problemi. Her şey atanmak değil, hayatının rutinini guzellestirecek şeyler yapsın o da. Bence burada yarası olduğu için takıntı yapmış. Ben de şu an işsizim, beni terkeden sevgilim 'ben atandım yeni hayata başlayacagim,sana aynı hayatında basarilar' dese çok normal gelirdi.
Atanmış da bana kaymakam mi olmuş sanki (ki kaymakam arkadaşım vardı o da çok mutsuzdu küçük ilçede kaymakam olmaktan,bırakıp gidemiyordu da) . Devlette çalışan çoğu insan bir ömür anca kendini gecindirecek kadar bir rakama aynı yerde çalışıp duracak. Bunun hava atılacak bir şeyi yok ki .
"Teşekkür ederim, yeni hayatin umarım çok güzel geçer, mutluluklar diliyorum' desin, engellesin bence. Adamın kötü niyeti vardiysa da elinde patlamış olur böylece

Oturun ders çalışın olmuyorsa da olmuyordur, adamın atamasını mı iptal edelim? çocuk gibi bir konu anlatımı
Ne kadar kötü kalplisiniz ? Hic işsizlik Ya da atananama durumu yaşamadığınız çok aşikar ? İnsanlarin duyguları vardır bunun çocuklukla ilgisi yok. Zaten konu sahibinin içinde atanamadıgi bir yara. Karşısındaki aptal insan da bunu ona ima ederek kızı yaralamis , kız üzülmüş . Ne kdr kolay ahkam kesebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…