- 15 Aralık 2009
- 8.616
- 19.719
- 773
- Konu Sahibi acemiprensess
-
Polisleri gömmene gerek yoktu yalnızCanını nasıl yakacağını bilen biri, bunu zevkle yapmış.
Şimdi hırs dolusundur, en güzel intikam ondan daha iyi bir yerde olmak olurdu.
O enerjiyi daha çok çalışmak için kullan, o tarafı yönlendir.
O da alt tarafı polis, değersiz bir meslek abartilacak bir şey değil.
Ben bir polise bakmam bile, üzüldüğüne değmez.
Allah size acımış da yanlışını göstermiş. Bence şükür namazı kılın. Bu şekilde insanların yarasına basabilen insanlardan Allah uzak etsin.Selam arkadaslar, bir flörtüm vardi biz uzakta da olsa iyi anlasiyorduk her gun konusuyorduk sonra bana kotü bir yanlis yapti ben de dogal olarak kizgin oldugum icin iletisimi kestim sonra sinirim biraz gecince geri yazdim bu sefer bu bana yüz cevirdi hem suclu hem guclu olarak ve son olarak dediki " ben ilk gorev yerime gidiyorum kendime yepyeni bir hayat kuruyorum, sana aynı hayatinda başarilar." Bunu dedi. Ben senelerdir atanamiyorum, işsizlk sıkıntisi cekiyorum bunu bildigi halde bana bunu dedi ve benim bogazim dügüm dügüm oldu. Unutamiyorum o dedigini. Ne yapayim soyleyin Allah askina, sabah aksam hep aklima geliyor o yazdigi cümle...
Evet o kelimeyi de eklemis, cogu kisiye normal geliyor ama tamamen farkli yani anlami o üzdü sadece benisana AYNI hayatında başarılar mı dedi sahiden?
kelime bu mu yani?
AYNI ne demek?
sana hayatında başarılar demekle sana aynı hayatında başarılar demek arasında çok fark var.
Aynen öyle. Bir baltaya sap olamayan direkt polislik sınavlarına koşuyor. Hiç üzüle konu sahibi en güzel intikam başarıdır. Sessizce çalış ve güzelleş.Canını nasıl yakacağını bilen biri, bunu zevkle yapmış.
Şimdi hırs dolusundur, en güzel intikam ondan daha iyi bir yerde olmak olurdu.
O enerjiyi daha çok çalışmak için kullan, o tarafı yönlendir.
O da alt tarafı polis, değersiz bir meslek abartilacak bir şey değil.
Ben bir polise bakmam bile, üzüldüğüne değmez.
Başarı sadece atanma mı? Atanmış mutsuz insanların vaziyetini bi görseniz siz…Selam arkadaslar, bir flörtüm vardi biz uzakta da olsa iyi anlasiyorduk her gun konusuyorduk sonra bana kotü bir yanlis yapti ben de dogal olarak kizgin oldugum icin iletisimi kestim sonra sinirim biraz gecince geri yazdim bu sefer bu bana yüz cevirdi hem suclu hem guclu olarak ve son olarak dediki " ben ilk gorev yerime gidiyorum kendime yepyeni bir hayat kuruyorum, sana aynı hayatinda başarilar." Bunu dedi. Ben senelerdir atanamiyorum, işsizlk sıkıntisi cekiyorum bunu bildigi halde bana bunu dedi ve benim bogazim dügüm dügüm oldu. Unutamiyorum o dedigini. Ne yapayim soyleyin Allah askina, sabah aksam hep aklima geliyor o yazdigi cümle...
Diyor ki senin atanmanı bekleyemem, kendime memur kız bulacam.Selam arkadaslar, bir flörtüm vardi biz uzakta da olsa iyi anlasiyorduk her gun konusuyorduk sonra bana kotü bir yanlis yapti ben de dogal olarak kizgin oldugum icin iletisimi kestim sonra sinirim biraz gecince geri yazdim bu sefer bu bana yüz cevirdi hem suclu hem guclu olarak ve son olarak dediki " ben ilk gorev yerime gidiyorum kendime yepyeni bir hayat kuruyorum, sana aynı hayatinda başarilar." Bunu dedi. Ben senelerdir atanamiyorum, işsizlk sıkıntisi cekiyorum bunu bildigi halde bana bunu dedi ve benim bogazim dügüm dügüm oldu. Unutamiyorum o dedigini. Ne yapayim soyleyin Allah askina, sabah aksam hep aklima geliyor o yazdigi cümle...
Bugün hep seni alintiliyorum,kusura bakma wurstria:)sana AYNI hayatında başarılar mı dedi sahiden?
kelime bu mu yani?
AYNI ne demek?
sana hayatında başarılar demekle sana aynı hayatında başarılar demek arasında çok fark var.
Ne kadar kötü kalplisiniz ? Hic işsizlik Ya da atananama durumu yaşamadığınız çok aşikar ? İnsanlarin duyguları vardır bunun çocuklukla ilgisi yok. Zaten konu sahibinin içinde atanamadıgi bir yara. Karşısındaki aptal insan da bunu ona ima ederek kızı yaralamis , kız üzülmüş . Ne kdr kolay ahkam kesebiliyorsunuz.Oturun ders çalışın olmuyorsa da olmuyordur, adamın atamasını mı iptal edelim?çocuk gibi bir konu anlatımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?