• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sana inat..

cileklilink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
359
841
18
Tekrar selam kızlar. Erkek arkadaşımın yanından ayrılıyorum şuan eve yeni geldim ve hemen anlatmak istedim sizlere. Bugünkü mevzudan tartistik ben biraz ağır konuştum. Seni evlenilecek biri olarak görmemeye basladim vs dedim. Bunun üzerine konuşuyorduk. Bak gider sana inat baskasiyla evlenirim dedi... O an çok şaşırdım hiç böyle konuşmazdı ne olursa olsun.
Ciddi misin gerçekten bana inat evlenir misin dedim. Evet dedi.
Bugun de buna uzuleyim

Tekrar selam kızlar. Erkek arkadaşımın yanından ayrılıyorum şuan eve yeni geldim ve hemen anlatmak istedim sizlere. Bugünkü mevzudan tartistik ben biraz ağır konuştum. Seni evlenilecek biri olarak görmemeye basladim vs dedim. Bunun üzerine konuşuyorduk. Bak gider sana inat baskasiyla evlenirim dedi... O an çok şaşırdım hiç böyle konuşmazdı ne olursa olsun.
Ciddi misin gerçekten bana inat evlenir misin dedim. Evet dedi.
Bugun de buna uzuleyim
Sevgili günlük
Bugün sevgilimle tartıştık yarın öpüşüp barıştık

Sabahda yazdım bundan bi halt olmaz diye kahve alışkanlığı var ve onun için senden çok daha önemli
Ha evlensin buyursun

Evlenir eve kapatır kahveden ne zaman dönerse artık evine geçinir giderler
Sonu nereye kadar giderse

Ay altta kalmamak içinde söylemiş olabilir yedekte biri varsa da. Ben yerinde olsam güvenmezdim bu herife.

E iyi de oğlan durduk yere söylememiş ki bunu. Kendinde diyorsun ağır konuştum diye.
Napmasını ne demesini bekliyordun mesela?
Ben çok haksız bulamadım vala. Sevgilim de bana evlenilecek biri değilsin dese aynısını söylerdim hatta daha ağır konuşurdum

E iyi de oğlan durduk yere söylememiş ki bunu. Kendinde diyorsun ağır konuştum diye.
Napmasını ne demesini bekliyordun mesela?
Ben çok haksız bulamadım vala. Sevgilim de bana evlenilecek biri değilsin dese aynısını söylerdim hatta daha ağır konuşurdum
Bazen ayarim yok gercekten. Bu yonumu torpulemeye calisiyorum

Back
X