Kızlar 24 aylık olan kızım 4 5 gündür burun tıkanıklığı halsizlik öksürük yaşıyordu. Evde tedavi etmeye çalıştım. Doktorumuzla iletişim halinde. Doktorumuza kızımı dışarıya çıkarmak istemediğimi sözyledim ve saygı duydu fakat '' 4 5 günü geçerse getirin bakalım veya en yakın sağlık kuruluşuna gidin'' dedi. Doktorumuz bize 1 saatlik mesafede bir özel hastanede. Neyse dün kızım daha öok öksürmeye başkadı eşimde tedirgin olup gösterelim belki boğazları kötğ olmuştur dedi e bende tedirginim tabi. İlöede oturuyoruz doktor merkezde o yüzden ona götürmedim yürüyüş mesafesinde 10 dk olan aike dostumuz var aile hekimi. Kendisine hastası olup olmadığımı ve bekleyeceksek gidemeyeceğimizi söyledşn o da gelin hasta yok hiç desi kızımla çıktık gittik. Neyse saat 11 gibi beni görümcem aradı. Doktordan gelmiştik. Eşimi de aramış. Bana '' götürmeyin çocuğu doktora daha çok hasta olacak x abin de kızdı götüreceksiniz diye bende dedi. X abi eşi oluyor eşiyle eşim aynı iş yerinde. Sonra bemde '' bunda bir şey yok onu düşündüğümüz için gittik kalabalık yoktu beklemedik iki doktor da bakalım dedi. Gitmesi lazımdı götürdüm''dedim. Bu durumda başta yeğenini düşünüyor dedim ama fazla geldi. Neyse devam etti' ' evi havalandır çok terliyor ondan da hasta oluyor temizliğe dikkat et'' dedi. O kadar kızdım ki bana yol yöntem öğretiyor ve bunu sık sık yapıyır buara. Biz normalde onlarla görüşmüyorduk fakat ikinci kızım olunca çok yaklaştılar ama bu burnunu sokması beni kızdırıyor. O kadar sıkıldı ki içim yazmak istedim. Kızımı zaten götürmek istemedim ama doktor bilgisi ile çıktık zaten. Eşime akşam ablasının aradığını ve beni kızdırdığını söyledim. Bana amacı kötü değildir dedi hemen bir koruma durumuna geçti yok ben mi kötü düşündüm yani benim mi amacım kötü. Benim kızlarıma nasıl bakacağımı bir başkası mı öğretcek. Bunu sık sık yapıyorlar. Kv ve görümcem. Mesela kızıma 3 öğün yemek veriyorum çocuk aç kalıyor yazık yaaa vs diyor yani her sözlerinde beni rahatsız ediyorlar. Yok bende mi sorun var ben mi fesat düşünüyorum