Sanal ak ?

didnil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
96
0
86
İzmir
arkadaşlar internetten ilişki yaşayan şehir dışında olan birileri varmı ?
ya da böyle bişey yaşayan bilgilendirir misiniz beni ?

Sadece merak :)
internetten tanışıp evlenenler falan varmış acaba burdada varmıdır diye :)

burda dillere destan bi çok sanal aşk vardı ama bitti bazıları :hulya:

aşk hikayelerimde vardır merak ettiğin hikayeler yerimseniben

ooo çokkkkkk ,birisi tam karşında :hulya:

aa :) çok mutlu oldm benim açıkçası şuan böyle bi birlikteliğim var şehir dışında merak ettim ciddilik ne kadar var ? karsımdakı insan arkadaşımın arkadaşı güveniyorum güvenilcek bir insan inanıyorum ama nereye kadar. hem şehir dışında hem sanal
bilemedim ne yapacağımı

arkadaşlar internetten ilişki yaşayan şehir dışında olan birileri varmı ?
ya da böyle bişey yaşayan bilgilendirir misiniz beni ?

Sadece merak :)
internetten tanışıp evlenenler falan varmış acaba burdada varmıdır diye :)

hmm güzel herkes mutlu oldu diye mutlu olucaksın die bi kaide yok yada herkes ayrıldı die seninde kötü olacak die bişewy yok...
sana hislerine güven yada mantığını kullan diyemeyiz ki..karşında ki insanı tanımıyoruz...
ama şunu söyleyebilirim sen şu an göremezsin objektif duruma bakabilecek karşında ki insanı tahlil edebilecek sözüne güvewndiğin dostum diyebileceğin biriyle tanışması lazım o kişinin ...dostunda sana fikirlerini söyleyebilir...
yani sana şu an karşında ki beyaz atlı prens görünür...b.k yapsa sana ak gelir...ama başkası bunun b.k olduğunu sana söyler buda güvendiğin bir arkadaşın olur ancak....

hiç bir farkı yok ayrıca ha sanal ha gerçek insanları her şekildede yanlış tanıyabilirsin..
allahım hayırlısı ise beri hayırsız ise geri de ...kısmet bu işler her ilişki aynı olacak die bi şey yok....
hakkında hayırlısı olsuna.s.

yüz yüze görmedikten sonra arada aşk olcagını sanmıyorum ben(kötü konuşup üzmek istemiyorum asla sizi :))
sonuçta karşımzdakini tam olarak tanıyamayz netten...
yüz yüze gördgmz insanlar bile ne yalanlar konuşuyo...
haa dürüst biri çıkmaz demiyorum çıkabilir ama şans işte...umarm sizde şanslı kişilerdensnzdir :)))

kısaca ben netten hiiiç görüşmeden ilişki yürütülmesine pek sıcak bakmıyorum...
buna ilişki denir mi tam bilmiyorum...sevgilimin scaklığını hissedemedikten sonra aşk istemem :gitme:

valla bızımkı 8 yıl sürdü ,sizinki ne kadar sürer bılmem :))

bizim ki de farklı sehırlerdendi ama biz her ay ıkı ayda bir mutlaka görüşürdük..ki aşk olarak baslamadı sonradan aşka dönüştü ..

birbirimizi görüp bir kac hafta sonra tekrar bulusuncaya kadar arkadastık ,sonra aşka dönmüş :)

zaman bırakmak lazım ,gerisi geliyor kendılıgınden :)

Son düzenleme:
senin sanal aşktan kastın sanal ortamda tanışıp bir ilişki yaşamak mı yoksa farklı şehirlerde olduğunuz için görüşme imkanınız olmadığı için ilişkiyi daha çok sanal yolla sürdürmek mi? Bana ilk söylediğim yani sanalda tanışılan biriyle bir bağ kurmaya çalışmak çok riskli geliyor.. Ne kadar tanıyabilirsin ki?
Gördükten sonra çok büyük olasılıkla hayal kırıklığı yaşanılabilir.. Tam tersi de gerçekleşebilir tabi her şey mümkün ama ben sıcak bakmıyorum..

EŞımın kardeŞı netten tanıŞtıgı arkadaısyla evlendı gayet mutlu bı evlılıklerı var 1bucuk yıllık evlıler ..ben olmaz gÖzle bakmıyorum bnetten tanıŞıp evlenmeye

bende varım aşkım izmirde ben ankaradayım 2 yıl 2 aydır beraberiz ayrıca nişanlıyız allah izin verirse bu yazda eşi olacağım :asigim:

bence önemli olan nerde tanıştığın değil realde veya sanalda doğru insanı bulup bulamaman

şöyle olabilir,
orda tanısırlar severler birbirilerini evlenirler bu olabilir
ama yıllarca telde nette konus birkere bile yüzyüze karşılaşma bu iş yaş olur
facetoface olmalı...

bende sanal aşk yaşayanlardanım
benimki kayseride ben istanbuldaydımmm
o kadar zor yürüyorkiii :bbo:
ben 1.5 sene deliler gibi sevdimm üstelik sadece 3 kere yanıma gelebildi..gelincede otelde kalıyordu
onada ekstra masraf oluyordu falan maddiyattan da çok gelemiyordu
o kadar çok seviyordukki birbirimizi ailesiylede hep tanıştım herkes onay veriyordu
çok güveniyordum ona 1.5 sene tek yanlışı olmadı bana ve hiç üzmedi beni
ama ne oldu sonraa aldatıldım bunuda bi tesadüf sonucu öğrendim
o yüzden ben netten ağzı yananlardanım mafoldumben
artık yoğurdu üfleyerek yiyorum anlıyacağın
erkek milletinin hiç birine güvenim yok ne netten olanına ne gerçek olanına :umursamaz:
senin durumun ne bilmiyorum canım ama şunu bil böyle bi ilişki için çok fedakarlık yapman gerekiyor
istediğinde yanında olamıyor sevgin coştuğunda bile yanlızsın
o yüzden iyi düşün seçimini iyi yap canım
hakkında hayırlısı olsun

bence iller aynı ise,sanalda tanışılıp
gerçek hayatta devam ettirilebilir
ama araya uzaklık girerse karşındaki kişiyi tanıman daha zor olur

internetten tanışmak da bir yol tabiki, yolda çarpışıp tanıştığın biriyle evlenip mutlu olma ihtimalinle internetten tanıştığın biri arasında çok fark görmüyorum ben. ama tabi önce yüzyüze görüşün. çünkü internetten kendini istediği gibi tanıtmak daha kolay....

arkadaşım uluslararası yaşadı bu aşkı almanyadan birini sevdii ve gittii.. sanal aşk dedi adına. mutlu mu dersen tartışılır..kaydirigubbakcemile

konu farklı yerlere kayıyorCADIARZU

nette tanışıp nette devam edden ilişkiler

gerçek hayatta tanışıp bi takım nedenlerden dolayı ayrı şehirlerde yaşamak zorunda olanlarCADIARZU

sen sanırım netten tanıştıgın birini kastediyorsun.. nette insnalar kendilerini istediği gibi gösterebilir, karşısındaki insanı kolaylıkla kandırabilir, çokk riskli... karşındaki sapık da olabilir, mafya da ,kafamçokkarıştı
ha ttabi iyi biri de olabilirkafamçokkarıştı
ama ne kadar da olsa nette tanıdıgın bi adama güvenme derimvereliniortak
nette maske takıp adam kandırmak çokkkk kolayyyy delikafadulden

Elbette olur neden olmasın. Herşey bir vesiledir. Kaderinde kim varsa bir şekilde seni bulur.
Ama şahsi fikrimi soracak olursan birşeyler gerektiği gibi yaşanamaz bu yüzden ben pek sıcak bakmıyorum canım. Hakkında hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…