- Konu Sahibi asigimkralime
-
alkisalkisalkiskesinlikle almak..aldatmanın sanalı gerçeği olmaz.. ben büyük konuşmak istemiyorum ama kaldıramam ve o insana bir daha güvenemem..güvensizde birliktelik olmayacağına göre..ayrılırdım boşanırdım..ama bazı bayanlar sans veriyor saygı duyuyorum. affetmek için erkeğin kendini affetmemesi ve yaptığı yanlıştan nefret etmesi gerekir.. böyle durumlarda pişmanlıklarından dolayı ve çocukları varsa yuva bozulmasın diye affediyor bayanlar. büyük sabır örneği..ama ben hazmedemem ve devam edemem gibi geliyor..allah yaşatmasın.. yaşayanlarada sabır versin çok var çünkü..
Bekar değil misin? Bak istediğine, göz zinası diye bir saçmalığa inanmıyorumaldatmak sadece yatıp kalkmayla olmaz.başka birine yan gözle bile baksan (yani şevkle diyeyim) o bile aldatmadır.göz zinasıdır.bu arada göz zinası demişken benim de bi sorum olcak hazır böyle bi konu varken bazen yolda yürüken falan yanlışlıkla gözüm kayıyor anlarsınız işte.o an çok kötü oluyorum.kendi kendime söyleniyorum.niye baktım,göz zinası mı işledim acaba diye ama bilerek yapmıyorum tamamen bilmeden.off
Bekar değil misin? Bak istediğine, göz zinası diye bir saçmalığa inanmıyorumlmaz:
:1shok:ya bakıyorum ama açık yazayım bari adamların bi tarafına kayıyor gözüm.ondan öyle dedim.
:1shok:
:roflol:Aman karşı taraf farketmesin dikkat et :1ninca:
Bekar değil misin? Bak istediğine, göz zinası diye bir saçmalığa inanmıyorumlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?