sanal aldatılma konusunda ne düşünüyorsunuz,tartışalım mı?

aslanım derim boynuna sarılırım:hulya:
reelde aldatamadı bana kıyıp sanalda aldattı diye göbek atarım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
eee her yigidin harcı degil dimi:smiley-cool:

peki canım öyle diyorsunda sen onu sanalda aldatırmısın. erkeği kızı yok bunu ilşkii söz konusu.biz diye birlşey var ortada.

demekki aklında aldatacağına dair düşünceleri varki sanalda ilk adımı diye düşünürüm. ve bence sanalda aldatıyorsa o mutlaka gerçek hayata taşınır sanalda kalmaz. büyük konuşmak istemiyorum ama başıma öyle birşey gelse ben bunu asla affedemem. kaldıramam

allahtan dileğim kimsenin başına ne sanal aldatma ne de gerçek aldatma gelsin.herkesin ilişkilerinde hep saygı güven ve aşk olsun.sevgi olsun. Alllah bütün kadınalrı kötü erkeklerden korusun!.....Amin.a.s.

sanalda aldatan adam çeşitli imkansızlıklar yüzünden ( maddi, iş, yoğunluk, zaman, fırsat bulamama) eylemini fiiliyata dökememiş adamdır. ve yüksekbir aldatma potansiyeli vardır.. niyeti belli daha ne..

bana göre aldatmanın sanalı,reali olmaz.aldatma aldatmadır bir insan demekki kafasına koymuş ki sanalda veya realde aldatıyo sanalda heryerde yapar.

Göz zinası dediğin içinden geçen niyetle ilgilidir..Ben bir erkeğe baktığımda içimden onunla ilgili cinsel anlamda hiçbirşey geçmez, senin bir erkeğe baktığında (eşin hariç) aklına cinsel içerikli şeyler geliyorsa buna göz zinası demen normal..Hayatımda olmayan birşey de benim için saçmalıktır..
Ayrıca merakını gidermek için söyliyeyim ; dinim İslâm..
Ben fikrimi beyan ettim bana göre saçmalık, sana göre değil, burda bir saygısızlık görmüyorum ben, sen görüyorsan da "görmek istediğin için" görüyorsundur.

bak arkadaşım. göz zinası denen saçmaık diye ifade edersen varolan bieşetye sa.malık diyerek saygısızlık etmiş olursun..sen dememişsinki içinden kötü birşey geçmeden bakmak göz zinası değildir diye..böyle demiş olsaydın amenna..ama göz zinası denen saçmalık diyerek bu kavramın varlığını reddetmiş oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…