- Konu Sahibi asigimkralime
-
öyle bi durum olduğu zaman direkt başımı eğiyorum zatenneyse ALLAHtan her zaman olmuyor.arada sırada oluyor ama ne bilim rahatsızlık verici bi durum
aslanım derim boynuna sarılırım:hulya:
reelde aldatamadı bana kıyıp sanalda aldattı diye göbek atarım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
eee her yigidin harcı degil dimi:smiley-cool:
aslanım derim boynuna sarılırım:hulya:
reelde aldatamadı bana kıyıp sanalda aldattı diye göbek atarım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
eee her yigidin harcı degil dimi:smiley-cool:
sanalda aldatan adam çeşitli imkansızlıklar yüzünden ( maddi, iş, yoğunluk, zaman, fırsat bulamama) eylemini fiiliyata dökememiş adamdır. ve yüksekbir aldatma potansiyeli vardır.. niyeti belli daha ne..
peki canım öyle diyorsunda sen onu sanalda aldatırmısın. erkeği kızı yok bunu ilşkii söz konusu.biz diye birlşey var ortada.
alkisalkisalkis aynen
arkadaş başka bir dindensen inanmıyo olabilirsin ama islam sa dinin göz zinası var istediğin kaynağa bak kuran dahil.. ama dinin ne olursa olsun bizim inandığımız şeylere saçmalık diyerek büyük saygısızlık yapıyorsun.
Göz zinası dediğin içinden geçen niyetle ilgilidir..Ben bir erkeğe baktığımda içimden onunla ilgili cinsel anlamda hiçbirşey geçmez, senin bir erkeğe baktığında (eşin hariç) aklına cinsel içerikli şeyler geliyorsa buna göz zinası demen normal..Hayatımda olmayan birşey de benim için saçmalıktır..
Ayrıca merakını gidermek için söyliyeyim ; dinim İslâm..
Ben fikrimi beyan ettim bana göre saçmalık, sana göre değil, burda bir saygısızlık görmüyorum ben, sen görüyorsan da "görmek istediğin için" görüyorsundur.
allahtan dileğim kimsenin başına ne sanal aldatma ne de gerçek aldatma gelsin.herkesin ilişkilerinde hep saygı güven ve aşk olsun.sevgi olsun. Alllah bütün kadınalrı kötü erkeklerden korusun!.....Amin.a.s.
her gün her saat her dakika her saniye aldatıyorum:icecream:
bizim genlerde bi problem var galiba-tatlicadiarzu-
kız senindemi gen bizden:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?