Sanal aldatılma

hayat7707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2021
10
2
1
28
Merhaba biz eşimle 3aydır evliyiz ve öncesinde 1 buçuk sene sevgiliğimiz vardı 2 gün önce o uyurken telefonuna bakmak istedim bitmekte de verir bakarım ama uzun süre baktırmaz neyse aldım baktım bir sürü arkadaşlık sitesi inmiş silinip giriş yaptım hepsine tek tek ama birini açtım kendi resmî kendi adı ama yaşı biraz büyük ve kızlarla konuşulmuş görünce tabi sinirlenip uyukusundan uyandırıp bağırdım hesap sordum bana açıklaması iş yerinden bir arkadaş indirdi telefonu tuşlu oyüzfen benden girdi esin isim otomatik dedi tabi inanmadım ailesini çağrıp kavga ettik beni bağırdım diye kalkıp bi kaç kere vurdu saldırıp ertesi gün annemler gelip bende evi terk ettim ama çok seviyordum aşırı çok sizce ne yapmalıydım doğrumu yaptım akıl verin

Doğru yaptınız ,bunun sanalı reeli vs..si yok aldatılma aldatilmadir maalesef eşiniz sanalda aldatan reelde alasını yapar unutmayın . + Size vurduğunu şimdi okudum . Böyle bir pisliği salın gitsin

Aldatmayı yalanı geç vurmuş adam vurmuş.
hala ben doğru mu yaptım deme tabii doğruyu yaptın.
İnsan inanamıyor işte aldatıldığınamı dayak değinemi bian garip oluyor doğruyu yanlışı anlayamıyorsun anlamdım işte aslında affediceğiden değilde biraz kendini rahatlatmak burda diyelim

Böyleleri evlenmesin sonra elin kızının başını yakıyorlar 3 ayda maşallah zıvanadan çıkmış aldatma dayak vs

Doğru yaptınız ,bunun sanalı reeli vs..si yok aldatılma aldatilmadir maalesef eşiniz sanalda aldatan reelde alasını yapar unutmayın . + Size vurduğunu şimdi okudum . Böyle bir pisliği salın gitsin
Saldım zaten dönmeyi düşünmüyorum ama içim acıyor özlüyorum diye kendimde kızıyorum daha ne oldu madem böyle gözün açdı biraz hayatını yaşayıp evlenseydin diyorum düşünüyorum

Saldım zaten dönmeyi düşünmüyorum ama içim acıyor özlüyorum diye kendimde kızıyorum daha ne oldu madem böyle gözün açdı biraz hayatını yaşayıp evlenseydin diyorum düşünüyorum
Pisliğin teki aldatıyor , dövüyor sövüyor neyini özlemelisin ? Sakın geri adım atmayın daha 3 aylık evlilikte bunları yaşatan adamdan çocuk vs asla yapma yani birleşme ailene sırtını daya ve yurümelisin

Valla işte diyorlar ya yuva kurmak zor bozmak kolay diye bence ikiside zor yaptığı ihaneti asla unutamam ama özlediğim güzel anılar hep hatıra kalıcak olması üzüyor

İşte neden ya benim gururumla oynadı madem evlenmeseydi ya aldatan o dayak yiyen ben
Kusura bakmayın ama hamurunda varsa yapıyor işte bunun gibi pislikler ister sevgili olsun ister eş . Ortada bir suçlu varsa o da o karaktersiz keşke en başında belli etseydi kendini yine de zararın neresinden dönülürse kardır.

3 ayda mı yaşandı bunlar? Cicim aylarında? Keşke nikahtan önce yaşansaydı da boşanmakla uğraşmasaydınız.
Adam aldatmış yetmemiş kalkmış fiziksel şiddet de uygulamış ama bunlar da size yetmemiş galiba hala yanlış mı yaptım diye düşünüp soruyorsunuz. Tam olarak ne yapması lazım ki sizin boşanmak istemenizin doğru olması için?
Arkanıza bile bakmayın derim. Çok ihtiyacı varsa eve kum torbası alsın, kadınlarla mesajlasirken arada yumruklar onu da.

Valla işte diyorlar ya yuva kurmak zor bozmak kolay diye bence ikiside zor yaptığı ihaneti asla unutamam ama özlediğim güzel anılar hep hatıra kalıcak olması üzüyor
İnsanlar 20 senelik eşlerini unutuyor ,kendi yoluna bak canım daha gencsin inan daha daha kıymetli senelerin olacak önünde ona odaklan .

Öyle diyorum valla şükürler olsun evlendiğim an hamile kalıp çocuk olamadığına

Sormak istememin sebebi kendimi rahatlatmak zor kolay değil dönmem zaten bitmiş olay en azından benim gibi biri olursa inşallah olamaz Burada bir takım insanların verdiği akılı uygular

Doğru mu yaptım derken? Şiddet gormussunuz bundan ötesi var mı ? Size sosyal medyası için şiddet uygulamış bir adam için çok düşünmeye gerek yok diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…