sanal aldatma

cnm benim kocamda ayn seninki yine bi tane varmış benimkinin 10dan dahafazla msn adresivar face hesabı var belki beni milyonlarca kez aldattı sanalda ee tabi bunun bide gerçeğide var mahalleden 3,4 kadınla daha olmuş kendi söyledi ben her sferinde affettim affetmek zorunda kaldım bir çocuğum var eşimle babama karşı çıkarak evlendim şimdi gayet iyi uzun zamandır takip ediyorum internet hesaplarını kapatmış kimseyle görüşmüyo allahım sonumuz hayır olsun

cnm benim kocamda ayn seninki yine bi tane varmış benimkinin 10dan dahafazla msn adresivar face hesabı var belki beni milyonlarca kez aldattı sanalda ee tabi bunun bide gerçeğide var mahalleden 3,4 kadınla daha olmuş kendi söyledi ben her sferinde affettim affetmek zorunda kaldım bir çocuğum var eşimle babama karşı çıkarak evlendim şimdi gayet iyi uzun zamandır takip ediyorum internet hesaplarını kapatmış kimseyle görüşmüyo allahım sonumuz hayır olsun

Sizinki zamparalığın bayrak tutanıymış ama...

ya dıcek kelıme bulamıyorum artık pişkınlıgın bu kadarı sen evlısın bıde ustune kız eklemıs haa.. vay be bızler salagız işte bunların gozundee sen nıye affettınkı yanı afedersınde bulunmaz bursa kumasımı sen affetmıssın o yıne yapar merak etme

Aldattığını yakala, git affet, gel buraya ağla. Ne biçim iş anlamıyorum ki. Tip tip insanlar görüyorum burada. Yahu sindiremiyorsan boşanacaksın. Boşanmayacak kadar seviyorsan görmemezliğe gelceksin gördüklerini. Veya ayrılmaya maddi yönden hazır değilsen de aynı şekilde davranacaksın. Sen hem yakaladığını söyle adamla yüzgöz ol. Sacma sapan bi bahaneye de affet. Sonra yoruldum üzüldüm kırgınım. Siz bu kafayla daha çok kırılırsınız.

Aldatmanın sanalı gerçeği olmaz.
Aldatma aldatmadır !!!

Madem bekarlıkta oldu bekarlıkta kalsaymış.
Ne diye evlennce sürdürüş.

Böyle bahanelerde klişe oldu artık.

Kimse inanmaz :19:
İkinci bir şans verdiyseniz o zaman gözünüzü dört hatta sekiz açacaksınız.
En ufacık şüphede ensesne yapışacak sonrada yapıştıracaksınız :22:

öyle zaten sekiz açtık da bu beni daha çok yoruyor her gün iten geldikten sonra geçmişe bakaıyorum maille giriyorum ama bu bile tatmin etmiyor maymun gözünü açmıştır diyorum geçmişi tamamen silmez sadece girilen siteleri siler. casus programda yükleyip kendimi onunla yıpratmank istemişyrum biraz zaman geçsin bakalım

daha fazla dayanacağımı zannetmiyorum yakaladığım ana bitecek söyledim ama korkum yılar sonra sizin gibi çocuk olduktan sonra olması. GÜVEN SIFIRRRRR

dogrumu yaptin affetmekle ogrenmek istermisin?

bence tam simdi araniz limuniyken hemen bi sahte msn felan ac,
kocani ekle konusma tarzina dikkat et, hatta randevu ayarla bakalim geliyomu

bi tavsiyem,egerki icinde supe varsa simdiden takibe al

bu dediğini yapacam faceden de msn den de yapacam ama hemen kabul etmez biliyorum ama face ve msn şifresini bildiğim için kabul etmez bu da var tek emin olacağım nokta casus programlar onu da yaparsam anlamaması lazım iyice öğrenmem lazım

1 kere affetmişsin ama 2. olmasın. 2 olursa 3 de olur 4te 5 de.... Affetmeyeceksin böylelerini. Kolay değil, güven bir kere gidiyor... soğuk davran, sen de onun kusurlarına bahane bul ki burnu sürtsün. eğer aynı şey 2. defa olursa, hatta seni aldattığını hissedersen bile bu sefer affetme, senin iyiliğin için. ben olsam o an sinirden ne yapacağımı şaşırmıştım belki şu an boşanma davasını açmıştım bile.. ayrıca bekarlıktan kalma alışkanlık nasıl bir bahanedir ya? herkesin bekarlıktan kalma alışkanlıkları vardır.. oldu olacak her gün barlarda gez gecenin bi yarısı eve gel bekarlıktan kalma alışkanlık de sıyrıl...

allah kimseye göstermesin böyle eşleri. kolay gelsin canım.

bu dediğini yapacam faceden de msn den de yapacam ama hemen kabul etme biliyorum ama face ve msn şifresini bildiğim için kabul etmez bu da var tek emin olacağım nokta casus programlar onu da yaparsam anlamaması lazım iyice öğrenmem lazım

hm,,evet dogru diyosun kabul etmezde konusmazda.takipte oldugunu biliyodur.
evet en iyisi casus programi,bundan benim bilgim yok belki yardim isteye bilirsin baska arkadaslarimizdan,pc in gizli bi bolumune tasiyabilirsin yada kucuk bi dosyanin kuytu bi kosesine.

ama kocan seni yakalasada bi avntajin var biliyomusun?
cunku hersey daha taze, yakalansan suclu durumuna dusmezsin, seni bu duruma o itti,
ne zman dusersin biliyomusun? eger uzerinden baya bi zaman gectikten sonra boyle bi program yuklediginde.
onun icin simdiden hemen takipe al diyorum,cunku sonradan hem takip edemezsin hem omrun boyunca icinde acabalar olur.

hm,,evet dogru diyosun kabul etmezde konusmazda.takipte oldugunu biliyodur.
evet en iyisi casus programi,bundan benim bilgim yok belki yardim isteye bilirsin baska arkadaslarimizdan,pc in gizli bi bolumune tasiyabilirsin yada kucuk bi dosyanin kuytu bi kosesine.

ama kocan seni yakalasada bi avntajin var biliyomusun?
cunku hersey daha taze, yakalansan suclu durumuna dusmezsin, seni bu duruma o itti,
ne zman dusersin biliyomusun? eger uzerinden baya bi zaman gectikten sonra boyle bi program yuklediginde.
onun icin simdiden hemen takipe al diyorum,cunku sonradan hem takip edemezsin hem omrun boyunca icinde acabalar olur.

biliyorum haklısın biraz araştırmam lazım geçen hafta yükleyecektim cesaretim kırıdı. geceleri uyuyamıyurm kabuslarla uyanıyorum Allah kimseye vermesin. 6 yılımı verdim severek evlendik güya daha 1,5 yıl ldu evleneli kafayı yiyecem.

biliyorum haklısın biraz araştırmam lazım geçen hafta yükleyecektim cesaretim kırıdı. geceleri uyuyamıyurm kabuslarla uyanıyorum Allah kimseye vermesin. 6 yılımı verdim severek evlendik güya daha 1,5 yıl ldu evleneli kafayı yiyecem.

insan oyle beklenmeyenle karsilasiyoki, hayat cok zalim,yapmaz dedigin yapiyo
burda kim diyebilirki hemen bosanirdim hemen ayrilrdim diye.
simdi diyosada eminim o kisler senin yerinde olsaydi cok cok farkli konusurlardi.
herkes mutlu olmak icin evlenir.

Amin canim baska kimseye vermez insallah.

bi bilgi edin bence baska kk bolumlerinden hangi casus programi olumlu,nasil gizliye bilirim felan diye.

Allah yardimsin olsun

Aldatma aldatmadır bunun sanalı,bedenselı,kalbenı olmaz.
Bugun sanalda yapan yarın ışı gercege doker.

Bunun hıcbır mazaretı de olmaz bekarlıktan kalma alıskanlıkmış peh kulahımıza anlatsın beyfendı.

Ah bu erkekler yok mu doyumsuzlar baska dıcek hıcbır seyım yok.

yinede siz bilirsiniz ama doğru bi fikir gibi gelmiyo bana eğer adam oltaya gelirse aranız daha kötü olucak yuvan yıkılır hem kendinide suçlu hissedersin untmaya çalış aranı düzelt ona kendini özel hissettirki mutluluğu dışarda aramasın yuvanı kurtar bende senin gibi hep onun açıgını araştırdım aylarca surat yaptım ama o daha çok yaptı şimdi bazeno yanımda değilken tlfnuna msj geliyo bakmıyorum

bir kere yapan her zaman yapar. farklı bi msn, başka bi hat almak zor değil

yalan da hazır alışkanlıkmış...

erkekler bayanları bişeye benzetemiyolar sanırım. bak işte sonunda çıkıyo bayanların karşısına. ttakibi elden bırakma canmmm... bekarlıktan kalma alışkanlıkta nedir? sen 6 yılımı verdim diyosun ozaman evlenmeden öncede yapıyomuş demekkiii...

Ne kadar dangalak şu erkek milleti yahu
Yapıyorsun bari evdeki bilgisayarda yapma di mi
Bir de açıklamaya bakar mısınız.. Bekarlıktan kalma alışkanlıkmış..
Oldu canım başka ? O zaman sizde bekarlık hallerinize dönün bakalım kendisi affedebilecek mi..:34:

Siz şans verdim diyorsunuz ama bundan sonra içiniz içinizi yiyecek maalesef, acabalarla yaşayacaksınız.. Telefonu, bilgisayarı karıştıracaksınız..

Belki tekrarlayacak, belki tekrarlamayacak ama olan size olacak.. huzur içinde bir hayat süremeyeceksiniz..

Back
X