sanal aldatma

civciv1980

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
18
1
8
Ankara
4 gün önce 1.5 senelik ilişkimi bitirdim ve ister istemez kendimi suçlamaya başladım. olay şöyle.ilk çıktığımız zmanalar 3-5. ayımzıda facebook şifresini buldum ve baktığımda kızlara msj attığını gördüm. işte çok güzelsin, süper resimler vs. diye. mail şifresi de aynı olduğu için onuda çözdüm ve cep telefonu dökümüne ulaştım ve geceleri sabah 4 e kadar bir süre,kız oldugunu öğrendiğim biriyle görüşmüş.bunların hepsini yüzüne vurdum. kızın arkadaşı oldugunu soyledı ve yanımda aradı.kız hiç aralarında bir şey avrmış gibi değildi. facebook içinde salak şeyler özür dilerim bir daha yapmıcam dedi. şifresini değiştirmedi.sürekli girdim kontrol ettim. bir kere gece 1:30 da bi kıza birbirimize merhaba demekten bukadar uzak oluşumuzun sebebini anlayamıyorum ne olursa olsun diye msj atmış.sonradan öğrendimki eski takldığı bir kızmış ve gittiğimiz bir partite kız ona slm vermedi diye içerlemiş bizimkisi:)onu da geçtim. bı arkadasıyla konsuruken faceden tum konusmaları sılmıs ama muhtemelen arkadası o faceden cıktıktan sonra msj atmış kzıın soyadını ögrensene diye. kız kim soyadını niye bizimki öğrenio ne işler çeviriosunuz. başka bır zaman d abulasık makınasını boşaltırken arkada ıkı sarap bardaı buldum ve bırınde ruj lekesı avrdı.sordugumda onceen kalmadır dedi, bir de bana bagırdı cagırdı nasıl boyle dusunebılırısn bana sonsuz guvenmen lazım diye, ben suclu oldum bır de özür diledim. sonra baktımki eski kız arkadaslarını ilk 5 ayımızda ayda 1-2 kere aramıs. sadece 1ını deıl eskilerden 2-3 tanesini ara ara arıyor. bunların hepsını yuzune vurdugum da çok şaşırdı salak. ben bu defterlerin hepsini kapamışken yine karşıma bir sorun cıktı. o dönem denemek için sahte bir facele arkadasım buna msj atmıstı. o dönem cvp vermemişti. taki 3 hafta oncesine kadar. adam aradan 1 sene gecmıs bir mesaja gecenın 1:30unda arkadaslık ıstegı gonderıp msj yazmış. şimdi bu aldatma mıdır değilmidir? basit bir geyik muhabbetı yazık cocuk sıkılmıs msj atmıs mı demelıyım.üzerinde durmamalı mıyım bilmiorum ama ben bu yuzden ılıskımı bıtırdım.cunku hala yapıyor demekkı ve bu sadece öğrendiğim bir tanesi belkide.
işin ilginci cok sık görüşüyoruz ve o geceleri 12 den sonra sureklı ıckılı bır sekılde facebooka gırıyor.her aksam ıcıyor cunku ve ıcınce bu yzuu cıkıyor.cunku hıc bır kıza gunduz msj yazmamış:) bu arada bana cok ilgilidir bu da dip not. lütfen yorum yapın arkadaşlar ben hatamı yaptım benle bukadar ilgili ve beni seven bir erkeği sırf kızlarla konusuyor dıye ayrılarak.rujlu bardaı unutmayın bu arada sonradan ıtıraf ettı yok efendım arkadası eve birini atmış. o da şarap servisi yaptı heralde yorumlarınızı bekliyorum

bir de gecenın 11ınde eskı kız arkadası aradı bu da sneı sonra aarayım dedi.kim diye sordugumda da BELEDIYEDEN AYŞE dedi çok güldüm. :)bana acıklama yapmak zorundasın dedıgımde hıc bır sey zorunda deılım dedı.kısacası okadar kolay yalan soyluyokı anlatamam.artık profosyonel olmuş.

Evet sen bir hata yaptın tatlım..
Bu kadar yüz vererek, yaptıklarına göz yumarak her defasında en ufak diye düşünme hiç farketmez hata hataıdr o hatada kalbin kırıldıysa incindiysen ne olursa olsun kim olursa olsun küçük şey değip geçme işte sen onun bu hatalarına göz yumarak bir hata yaptın..
İyi dayanmışsın çünkü ben çoktan yolaklamıştım..

güzelim arkana bakmadan kaç derim ben sana, sürekli bişeyler çeviren her akşam içen bir adam.... ömür boyu onu mu takip edeceksn, bir gün huzur bulamazsn bu adamla derm ben...

Emin ol senide maliyeden ahmet arasaydı adın ne olmuştu Allah bilir şimdi

cnmm bndeee güvenmezdmm.. insanın bir keree güveni kırıldı mı her zmn aynı kuşku ile yaşar.. bide bu kuşku insanıı çok ama çok yıpratır.. bir süre sonraa daha büyük sıkıntılar yaşarsın...

ben senin yerinde olsam yüzüne bakmam böyle biriyle nekadar ilişkini sürdürebilirsin sürdürsende aklın hep onda kalır acaba halen daha yapıyo mu diye insan pskolojisinden anlayan biri olaraktan acaba hata mı yaptım diye düşünüyosun dur belki ama diğer bir yarın sürekli acaba birileriyle mi konuşuyo diyo haksızmıyım güzelim

maliyeden ahmet arasaydı pek bir şey demezdi heralde çünkü zerre kıskançlığı yoktur. kim o diye sorar sonra kapatır konuyu. bu arada ben 33 yaşındayım o 35.yaş olmuş bilmem kaç anlamıyorum bu erkekleri hala dışarda ne arıyorlar. bu arada ilişkimizde evliliğe dair hiç bir atılım da yok.neymiş efendim benim dengesiz davranışlarım yüzünden korkuyormuş evlilikten, soğumuş, oysaki onun dilediği gibi olursam evlenirmişiz :)

Kıskandığından değil zaten.. Adamın durduk yere sorun oluşturduğu için onuda sırf sorun olsun diye başına kakardı
Bence yeriinde olsam uzak dururum canım
O güzel kalbini bence haketmiyo onun yüzünden tertemiz kalbini kirletme
Baksana adamın işi eğlence zaten hele de o yaşta böyleyse bundan ne köy olur ne kasaba

şimdi üzüleceksin ama sonra doğru bi karar verdiğini anlayacaksın
herşey açık ve net haklısın sen evlilikte düşünmüyomus boşver gitsin

okuyunca şok oldum,çok bile dayanmışsınız..sanal manal.....adam kızların fotoğraflarına bakıp bakıp mesajlar yazmış,ama sırf sanal diye sineye çektiniz öyle mi...Valla sanal deyip hafife almayın netten tanışıp evlenenler bile var,aldatanlar niye olmasın..Gerçi herşey ortada ama niye bu kadar müsade ettiniz anlamadım

sahte face ile mesaj atmak bence çok yanlış çocuk oyunumu bu güvenmiyorsan uzaktan farkettirmeden takip edersin ama böyle şeyler bana ters,ve sürekli içen ve yalan söyleyen biriyle nasıl bir gelecek hayali kuruyorsun bilmiyorum ama bu adamdan hayır gelmez gibi, söylemesi kolay dersin belki ama anlattıkların bana bunu düşündürdü bence doğru karar vermişsin.

haha yalan!bu adamı asla bir daha arama,seni hiç sevmiyor ve kesinlikle ciddiye almıyor. ayrıca bir erkek kız arkadaşını kıskanmazmı yahu, aşırı olmasada muhakkak kıskanmalı, kıskanmasza sorun ararım ben. evlenmek isteyen erkek hiç birşeyi bahane etmez bundan emin ol
hatta senin söylediğin tarihten daha önce evlenmek ister,(biz evleneceğimiz zaman, ben düğünümün oldum olası hep haziranda olmasını isterdim ozaman nişanlıyken eşim düğünü şubatta kışın ortasında yapalım diye çok ısrar etmişti ben istememiştim.)yani anlayacağın evlenmek isteyen erkek bahane üretmez direk evlenir.!

sana ilgi göstermesi onu aklamıyo bence onu bi söyleyim.bi tanıdığım var çocuğun 5 tane telefonu var her kız için ayrı. senin erkek arkadaşının daha profesyoneli daha alçağı diyebiliriz.kızların ruhu bile duymuyo aksine o kadar ilgili o kadar düşünceli ki her biri için ayrı ayrı sürprizler yapıyo hediyeler alıyo.sıradan sürprizlerde değil üstelik kızlar asla düşünmüyo aldatıldıklarını aksine çok seviyo diye düşünüyolar.yani sana ilgisi bişey ifade etmiyo erkek arkadaşın kesinlikle bi işler karıştırıyo.eğer bi süre görmezden gelip kendine bağlayabilirim o kadarda yalancı aşağılık biri değil adam edebilirim seviyorumda diyosan devam et çünkü birazda bizim elimizde herşey.ben böyle bişeye gelemem diyosan bitirmek en iyisi tabiki.

şu yaşına kadar adam olmamış birini değiştirmek zor bence. insan 7sinde neyse 70inde o demişler bu adam yolun yarına gelmiş zaten. bence hiç vakit kaybetme yoluna bak. ömür boyu onu mu kollayacaksın şekerim?

Aldatmanın sanalı manalı olmaz..Aldatma aldatmadır.. Adamın yemediği halt kalmamış! Bir de hala affetmeye çalışıyorsun.. Kaç kurtul içip içip saçmalayan biri üstelik! Değmezzz

Ay böyle sevgili evlerden uzak olsun.Eğer sevgiline bir şans daha vermek istiyorsan onu unutamıyorsan önce o facesinin şifresini değiştiriceksin sadece sen biliceksin.Mümkünsede internet bağlantısını kesip hattını değiştirip yeni bi sayfa açıcaksınız.Tamam belki adam sıkılıp öylesine milletle konuşuyor ama o zaman kendi cinsleriyle konuşsun ve sevgilinin partilerde ne işi var eski sevgilisinde numarasının ne işi var hadi eskiden olsa insan bari açmaz numarayı görünce veya suradına kapatır bi de utanmadan ben seni sonra ararım demiş inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…