sanal alem belası ne olur bi fikir verin bana

kbrmzn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
142
25
118
sevgilimin face inde ne kendi arkadasları var nede gerçek fotosu tamamen sanal. benim sorunum arkadas listesini gizledi tüm hareketlerini gizledi üstüne üstlük şifresinide vermiyo bana ve son zamanlarda takip ettikleri hep kızlar ben eski face den tüm arkadaslarımı sildim bi bu kaldı ve önerilerdeki kızların profiline girdiğimde fotolarını begenmiş felan . ona da söyledim ne oluyo böyle die. askım bişi yaptıgım yok bilmiyorum nasıl takip etmişim ya elim kaymış gibi yalanlar atıyo beni çok sevdiğini ömrünün ben olacağımı söylüyo biz hergün evlilik planları yapan annelerimiz ceyizlerimizi hazırlayan bi çiftiz bana asıl olan sensin baskasına bakmam diyip duruyo onu çok seviyorum ama katlanamıyorum buna da ne olur yardım edin ne yapcam ben :(

sevgilimin face inde ne kendi arkadasları var nede gerçek fotosu tamamen sanal. benim sorunum arkadas listesini gizledi tüm hareketlerini gizledi üstüne üstlük şifresinide vermiyo bana ve son zamanlarda takip ettikleri hep kızlar ben eski face den tüm arkadaslarımı sildim bi bu kaldı ve önerilerdeki kızların profiline girdiğimde fotolarını begenmiş felan . ona da söyledim ne oluyo böyle die. askım bişi yaptıgım yok bilmiyorum nasıl takip etmişim ya elim kaymış gibi yalanlar atıyo beni çok sevdiğini ömrünün ben olacağımı söylüyo biz hergün evlilik planları yapan annelerimiz ceyizlerimizi hazırlayan bi çiftiz bana asıl olan sensin baskasına bakmam diyip duruyo onu çok seviyorum ama katlanamıyorum buna da ne olur yardım edin ne yapcam ben :(

canımm ne zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama bu kişiyle sanalda tanıştıysan sana tavsiyem uzak dur ondan. Sanalda herşey faso fiso, yalan dolan, limansız gemiye herkes kaptan. bende yaşadığım için ordan bilirim. başıma gerçekten ciddi ciddi belalar açtı ama çok şükür kurtuldum ve şuan başkasıyla nişanlıyım. İnşallah anlarsin ne demek istediğimi, tabi bu aşk gözünü kör etmediyse. . . :20:

He canım he elinden kaymıştır erkek müsveddesinin . Yaşınız kaç bilmiyorum ama şu tip erkeklere prim vermeyin artık yav biraz aklınızda o kişiyi onaylayın sadece kalp yetmiyor adam düpedüz ahlaksız arsız aldatmaya meyilli bu tiplerden ne sevgili ne de eş olur ne de baba.

Nedense hep bu erkeklerin eli kayıyo beğeniyo gözü kayıyo beğeniyo,,kadınların ne eli kayıyo ne gözü kayıyo kendini saklayan kişilik yani kalbinde sen varsın ama aklı başka alemlerde belli ki bi ışık yakan olsa bişiler yapabilir diye düşünmedm değil ama onu en iyi tanıyan sensin ama arkadaşların dediği gibi aldatmaya meğilli gibi...kimsenin eli durduk yere gitmiyo yani ufak atsın artık 5 yaşındaki çocuklar bile inanmıyo bu teknoloji dünyasında...

Elimi kaymış :21: Bu erkekler gerçekten gerizekalı. Yakın bir olay geldi benimde başıma ben sana ne halt yediğini söyleyeyim.

Takipçisi olduğu, arkadaş listesine eklediği kızlarla kendi kimliğini gizleyerek sanal seksyapıyor.

Belki ağır ama gerçek!

Yerinde olsam üzerine giderdim foyası ortaya çıktıktan sonra nasıl bir karar alırsın o artık sana ve aranızdaki ilişkinin boyutuna bağlı.

Profil fotosu olmadığına göre kendisine güven olmayan ya da kendisinle barısık olmayan bir erkek bu yüzden kendini kızları ekleyerek ve resimleri beğenerek kendini tahmin ediyor bence.

Son düzenleme:
kendime gülesim geldi bu yazıyı okuyunca..
benimde 6 senelik bir beraberliğim vardı. yakalardım da devamlı bilgisayarında birşeyler.
tabi bahaneleri hazırdı, arkadaşlar benim adıma açmış facebook, yok elimden çalındı, yok başka arkadaşın face o benim bilgisayardan girdi diye bir sürü face yakaladım. cahilliğim ile heralde oyalanıyor diye üzerinde durmuyordum ciddiyede almıyordum. ne salaklık!
6 yıl sonra da terk etti beni.
erkeklere güvenmek ne yazık ki zoooor.
hislerine güven diyorum ama duygusal hislerine değil
mantıklı yönü sana gerçeği fısıldayacaktır, yeterki ona kulak ver
ha burdan akıl vermek bize kolay, kendimize kullanmamız lazımdı asıl o aklı.
ama duygusal varlıklar olduğumuz için hislerimizi dinlemeyi hep tercih ediyoruz, doğru yolu bulur elbet diyerek. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Yapıyordur o birşeyler.
Evlenirsen evliliğinde de devam eder.

Şöyle erkeklere yüz vermeyin ya.

Back
X