Sanal Alemde aldatılmak

sekerportakali123

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
9
3
16
Merhaba kk üyeleri. Ben az önce üye oldum öyle bir derdim var ki anneme en yakın dostlarıma bile anlatamıyorum bunu ben de size anlatmak istedim. Eşimle 1 yıldır evliyiz severek evlendik o şuan tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Geçen gece hayatımın belki de en büyük hayal kırıklıklarından birini yaşadım. Gece uykumdan uyandığımda eşim yanımda değildi merak ettim saat gecenin 3 ünde neden uyumadi diye sessizce çıktım odadan yan odada onu uygunsuz bir halde yakaladım telefon da elindeydi telefonu elinden alıp bakmaya çalıştım normalde bana bağırmayan eşim bağırdı ve hakaret etti vermedi telefonu birşey izliyor olsaydı saklamazdi ama başka birşeydi bu hissetmiştim. Ertesi gün gizlice telefonuna baktım gizlenen uygulamalar bölümünde anonim chatleşme programını gördüm o anda elim ayağım boşandı çünkü asla yapmaz dediğim bir insandı kendisi aramız çok iyiydi üstelik cinsel hayatımızda da bir sorun yoktu o kadar kötüyüm ki birilerinin yardımına ihtiyacım
var ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim ne olur fikir versin bana birileri dayanamıyorum artık :( üstelik seviyorum da onu ama böyle insanlar bir kere aldattı mi sonu gelmiyor benim babam da annemi aldattı ben 2 yaşındayken Boşandılar ya ilerde çocuğumuz olduğunda da yaparsa hatta reel e geçirirse diye korkuyorum şuan beni uyudu sandı ve yine gitti yataktan telefonunu da alıp beynimi tasiyamiyorun artık kızlar ne olur bişey söyleyin connected2 me anonim chat kadınlarla yazisiyor ama delil bulup ona göstermem lazım yoksa inkar edecek beni yalancı çıkaracak

Beynim dondu resmen ya insan nasıl yapar bunu aklım almıyor. Kesinlikle çocuk düşünmeyin derim ben. Ekran görüntüsü alabiliyorsan al kanıt olsun. Benim için hicbir farkı yok anonim chat veya reel...

Daha öğrenciyken evlenmeseydiniz keşke.
Allah yardımcın olsun.

Çocuğun olupta kendi durumuna düşmesin istiyorsan karar verene kadar çocuk yapma.

Siz gerçeği biliyorken, onun yalancı çıkarması neden önemli?
Herifin seni aldattığına dair delil toplayıp bu delilleri ona "al bak beni aldattıgın deliller" diye göstermenin ne anlamı var, o zaten seni aldattıgını biliyor.
Bildigi icin de panikliyor böyle.

Hı ama yok, mahkeme icin delil istiyorsanız; usulca takip etmelisiniz.

Iyi cesaret ha ailesi var bide evde gören anası da olabilirdi pes.Al karsina konuş yani gördüm de derdin ne senin de ay ne bilim manyak bunlar ua ergen gibi

Yarin doktor oldugunda sanal yerine gercek olur. Hemsirelerle kiristirir. Bir care bul. Sen onu bastiktan sonra bile hala gidiyorsa geceleri bir problemi var belli ki herifin

Merhaba kk üyeleri. Ben az önce üye oldum öyle bir derdim var ki anneme en yakın dostlarıma bile anlatamıyorum bunu ben de size anlatmak istedim. Eşimle 1 yıldır evliyiz severek evlendik o şuan tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Geçen gece hayatımın belki de en büyük hayal kırıklıklarından birini yaşadım. Gece uykumdan uyandığımda eşim yanımda değildi merak ettim saat gecenin 3 ünde neden uyumadi diye sessizce çıktım odadan yan odada onu uygunsuz bir halde yakaladım telefon da elindeydi telefonu elinden alıp bakmaya çalıştım normalde bana bağırmayan eşim bağırdı ve hakaret etti vermedi telefonu birşey izliyor olsaydı saklamazdi ama başka birşeydi bu hissetmiştim. Ertesi gün gizlice telefonuna baktım gizlenen uygulamalar bölümünde anonim chatleşme programını gördüm o anda elim ayağım boşandı çünkü asla yapmaz dediğim bir insandı kendisi aramız çok iyiydi üstelik cinsel hayatımızda da bir sorun yoktu o kadar kötüyüm ki birilerinin yardımına ihtiyacım
var ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim ne olur fikir versin bana birileri dayanamıyorum artık :KK43: üstelik seviyorum da onu ama böyle insanlar bir kere aldattı mi sonu gelmiyor benim babam da annemi aldattı ben 2 yaşındayken Boşandılar ya ilerde çocuğumuz olduğunda da yaparsa hatta reel e geçirirse diye korkuyorum şuan beni uyudu sandı ve yine gitti yataktan telefonunu da alıp beynimi tasiyamiyorun artık kızlar ne olur bişey söyleyin connected2 me anonim chat kadınlarla yazisiyor ama delil bulup ona göstermem lazım yoksa inkar edecek beni yalancı çıkaracak
Hepsi aynı bunların, en iyisi hiç evlenmemek aslında!:KK43:

Gizlice aldığınız hicbir seyi mahkemede kullanamazsınız. Özel hayat der hakim. Ama yok boşanmak için değil yüzüne vurmak içinde ekran görüntüsü alın kendinize sonra gösterin sonrada yollayın evden. Inkar eder, hayır der, affet der yine yapar. Bunun aldatmadan farkı yok bence.

Daha okulu bitirmeden evlenmişsiniz, daha bu cocugun aklı baska yerlerde, cocuk dıyorum cunku ogrencı halıyle evlenmıssınız bir de ailesiyle aynı evde yasıyorsunuz. Ve bunu 1 kere yapan 10 kere daha yapar, yol yakınken restı cekin ayrılın

Daha okulu bitirmeden evlenmişsiniz, daha bu cocugun aklı baska yerlerde, cocuk dıyorum cunku ogrencı halıyle evlenmıssınız bir de ailesiyle aynı evde yasıyorsunuz. Ve bunu 1 kere yapan 10 kere daha yapar, yol yakınken restı cekin ayrılın
Annem hep derdi ki kızım hayatta hiç birseyden Korkma insanın hep en korktuklari başına gelir diye...

Adam hem iğrenç hem de pişkin. Canlı canlı ya Allah ıslah etsin bu insanlara ne oldu? Ben böyle insana asla güvenmem, siz uyurken sizi çekip başkalarına da gösterir. Sakın affetme, sakın.

Allah razı olsun çocuk zaten Allah korusun güvenim tamamen kırıldı oysa en çok güvendiğim insandı
Gidin basın odayı söyleyin bildiğinizi ve telefonda bulduğunuz yerden yanınızda girmesini söyleyin. Yoksa daha çok yapar.
Daha 12 olmadı saat Bu ne acele ........ ( noktayı içimden baya ağır kelimelerle dolduruyorum k bakmayın)

Ekran fotosu cek kendine yolla..sonrada onu evden yolla..utanmaza bak azmis mi ne hala gizli gizli gidiyor yine telefonla..mukleri kopsun diyesim geliyor boylelerinin ya..

Gizlice aldığınız hicbir seyi mahkemede kullanamazsınız. Özel hayat der hakim. Ama yok boşanmak için değil yüzüne vurmak içinde ekran görüntüsü alın kendinize sonra gösterin sonrada yollayın evden. Inkar eder, hayır der, affet der yine yapar. Bunun aldatmadan farkı yok bence.

evden yollayamaz
eşinin ailesinin evinde yaşıyorlar, kendi evlerinde değil:KK43:

Back
X