- 22 Ekim 2017
- 9
- 3
- 16
- Konu Sahibi sekerportakali123
Merhaba kk üyeleri. Ben az önce üye oldum öyle bir derdim var ki anneme en yakın dostlarıma bile anlatamıyorum bunu ben de size anlatmak istedim. Eşimle 1 yıldır evliyiz severek evlendik o şuan tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Geçen gece hayatımın belki de en büyük hayal kırıklıklarından birini yaşadım. Gece uykumdan uyandığımda eşim yanımda değildi merak ettim saat gecenin 3 ünde neden uyumadi diye sessizce çıktım odadan yan odada onu uygunsuz bir halde yakaladım telefon da elindeydi telefonu elinden alıp bakmaya çalıştım normalde bana bağırmayan eşim bağırdı ve hakaret etti vermedi telefonu birşey izliyor olsaydı saklamazdi ama başka birşeydi bu hissetmiştim. Ertesi gün gizlice telefonuna baktım gizlenen uygulamalar bölümünde anonim chatleşme programını gördüm o anda elim ayağım boşandı çünkü asla yapmaz dediğim bir insandı kendisi aramız çok iyiydi üstelik cinsel hayatımızda da bir sorun yoktu o kadar kötüyüm ki birilerinin yardımına ihtiyacım
var ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim ne olur fikir versin bana birileri dayanamıyorum artık
üstelik seviyorum da onu ama böyle insanlar bir kere aldattı mi sonu gelmiyor benim babam da annemi aldattı ben 2 yaşındayken Boşandılar ya ilerde çocuğumuz olduğunda da yaparsa hatta reel e geçirirse diye korkuyorum şuan beni uyudu sandı ve yine gitti yataktan telefonunu da alıp beynimi tasiyamiyorun artık kızlar ne olur bişey söyleyin connected2 me anonim chat kadınlarla yazisiyor ama delil bulup ona göstermem lazım yoksa inkar edecek beni yalancı çıkaracak
var ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim ne olur fikir versin bana birileri dayanamıyorum artık