- Konu Sahibi sekerportakali123
Ben şu sözüm ona 'telefon' lardan nefret ediyorum!
Telefondan başka herşey mübarek
Telefondan başka herşey mübarek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kk üyeleri. Ben az önce üye oldum öyle bir derdim var ki anneme en yakın dostlarıma bile anlatamıyorum bunu ben de size anlatmak istedim. Eşimle 1 yıldır evliyiz severek evlendik o şuan tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Geçen gece hayatımın belki de en büyük hayal kırıklıklarından birini yaşadım. Gece uykumdan uyandığımda eşim yanımda değildi merak ettim saat gecenin 3 ünde neden uyumadi diye sessizce çıktım odadan yan odada onu uygunsuz bir halde yakaladım telefon da elindeydi telefonu elinden alıp bakmaya çalıştım normalde bana bağırmayan eşim bağırdı ve hakaret etti vermedi telefonu birşey izliyor olsaydı saklamazdi ama başka birşeydi bu hissetmiştim. Ertesi gün gizlice telefonuna baktım gizlenen uygulamalar bölümünde anonim chatleşme programını gördüm o anda elim ayağım boşandı çünkü asla yapmaz dediğim bir insandı kendisi aramız çok iyiydi üstelik cinsel hayatımızda da bir sorun yoktu o kadar kötüyüm ki birilerinin yardımına ihtiyacım
var ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim ne olur fikir versin bana birileri dayanamıyorum artıküstelik seviyorum da onu ama böyle insanlar bir kere aldattı mi sonu gelmiyor benim babam da annemi aldattı ben 2 yaşındayken Boşandılar ya ilerde çocuğumuz olduğunda da yaparsa hatta reel e geçirirse diye korkuyorum şuan beni uyudu sandı ve yine gitti yataktan telefonunu da alıp beynimi tasiyamiyorun artık kızlar ne olur bişey söyleyin connected2 me anonim chat kadınlarla yazisiyor ama delil bulup ona göstermem lazım yoksa inkar edecek beni yalancı çıkaracak
Gizlice aldığınız hicbir seyi mahkemede kullanamazsınız. Özel hayat der hakim. Ama yok boşanmak için değil yüzüne vurmak içinde ekran görüntüsü alın kendinize sonra gösterin sonrada yollayın evden. Inkar eder, hayır der, affet der yine yapar. Bunun aldatmadan farkı yok bence.
Beyin yerine saman çuvalı mi taşıyorsun ?Hemşirelerde doktor gordumu üstüne atlıyor değil mi Allahin yobazı. Hasta olduğunda sakın hiçbir hemsireden medet umma o zaman. O pis kirligi ağzına bu kutsal mesleği alma bile. Herkes namusuyla ekmek parasi icin calisiyor kendinize gelin.Yarin doktor oldugunda sanal yerine gercek olur. Hemsirelerle kiristirir. Bir care bul. Sen onu bastiktan sonra bile hala gidiyorsa geceleri bir problemi var belli ki herifin
Hayirdir? Hemsiresiniz ve uzerinize iftira falan mi atildi? Malesef bu devirde herkes isini namusu ile yapmiyor. Yapanlara saygim sonsuz. Ama yapmayanlarda cogunlukta.Beyin yerine saman çuvalı mi taşıyorsun ?Hemşirelerde doktor gordumu üstüne atlıyor değil mi Allahin yobazı. Hasta olduğunda sakın hiçbir hemsireden medet umma o zaman. O pis kirligi ağzına bu kutsal mesleği alma bile. Herkes namusuyla ekmek parasi icin calisiyor kendinize gelin.
Ya siz nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsunuz . Çoğunlukta ne demek. Bu mesleğin içinde olmadan,gece gündüz demeden özveriyle çalışan hastalara en çok emeği geçen insanlara nasıl böyle çirkin bir iftirada bulunabilirsiniz. Hesabını veremeyeceğiniz laflar etmeyin. Zira bizim yaptığımız işin karşılığını kul değil Allah biliyor. Her meslekte sapkın kişiler olabilir. Bu kisiseldir. Bir meslekle bagdaslastirilmaz.Hayirdir? Hemsiresiniz ve uzerinize iftira falan mi atildi? Malesef bu devirde herkes isini namusu ile yapmiyor. Yapanlara saygim sonsuz. Ama yapmayanlarda cogunlukta.
Ayrica hemsirelerden gercekten medet ummuyorum. Cunku bugune kadar me guleryuzlu bir hemsireyle karsilastim ne dBeyin yerine saman çuvalı mi taşıyorsun ?Hemşirelerde doktor gordumu üstüne atlıyor değil mi Allahin yobazı. Hasta olduğunda sakın hiçbir hemsireden medet umma o zaman. O pis kirligi ağzına bu kutsal mesleği alma bile. Herkes namusuyla ekmek parasi icin calisiyor kendinize gelin.
zaten ikimci mesajimda soyledigim her meslegi kapsiyordu. Yani namussuz insan her yerde her meslekte var bunu demek istedim. Herkes isini namusuyla yapmayabiliyor dedim. Sadece hemsireler namusuyla is yapmiyor demedim. Bence siz bu konuda fazla alingansiniz. Ayni mesajin icinde isini namusuyla yapana saygim sonsuz da dedim cunku.Ya siz nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsunuz . Çoğunlukta ne demek. Bu mesleğin içinde olmadan,gece gündüz demeden özveriyle çalışan hastalara en çok emeği geçen insanlara nasıl böyle çirkin bir iftirada bulunabilirsiniz. Hesabını veremeyeceğiniz laflar etmeyin. Zira bizim yaptığımız işin karşılığını kul değil Allah biliyor. Her meslekte sapkın kişiler olabilir. Bu kisiseldir. Bir meslekle bagdaslastirilmaz.