Sanal Alemde aldatılmak

Merhaba kk üyeleri. Ben az önce üye oldum öyle bir derdim var ki anneme en yakın dostlarıma bile anlatamıyorum bunu ben de size anlatmak istedim. Eşimle 1 yıldır evliyiz severek evlendik o şuan tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Geçen gece hayatımın belki de en büyük hayal kırıklıklarından birini yaşadım. Gece uykumdan uyandığımda eşim yanımda değildi merak ettim saat gecenin 3 ünde neden uyumadi diye sessizce çıktım odadan yan odada onu uygunsuz bir halde yakaladım telefon da elindeydi telefonu elinden alıp bakmaya çalıştım normalde bana bağırmayan eşim bağırdı ve hakaret etti vermedi telefonu birşey izliyor olsaydı saklamazdi ama başka birşeydi bu hissetmiştim. Ertesi gün gizlice telefonuna baktım gizlenen uygulamalar bölümünde anonim chatleşme programını gördüm o anda elim ayağım boşandı çünkü asla yapmaz dediğim bir insandı kendisi aramız çok iyiydi üstelik cinsel hayatımızda da bir sorun yoktu o kadar kötüyüm ki birilerinin yardımına ihtiyacım
var ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim ne olur fikir versin bana birileri dayanamıyorum artık :KK43: üstelik seviyorum da onu ama böyle insanlar bir kere aldattı mi sonu gelmiyor benim babam da annemi aldattı ben 2 yaşındayken Boşandılar ya ilerde çocuğumuz olduğunda da yaparsa hatta reel e geçirirse diye korkuyorum şuan beni uyudu sandı ve yine gitti yataktan telefonunu da alıp beynimi tasiyamiyorun artık kızlar ne olur bişey söyleyin connected2 me anonim chat kadınlarla yazisiyor ama delil bulup ona göstermem lazım yoksa inkar edecek beni yalancı çıkaracak

bence şimdiden böyle ise ileride daha beter olur
anladığım, eşiniz evliliğe hazır olmadan evlenmiş
zaten öğrenci ve ailesinin evinde yaşıyorsunuz
kendi ailene anlat mutlaka
telefonda kadınlarla sevişiyor de
ve bence kesinlikle yol yakınken, çok geç olmadan ayrılmalısın
ailen kol kanat gerer mi sana?

şu durumda seviyorum nedir ya?
insan kendisi içerideyken başka bir kadınla telefonda sex yapan bir adamı nasıl sevebilir?
bu sevgi değil, aşk da değil

Sanalda kaldığı ne malum? Bugün anonim chat programına üye olan yarın tindera üye olur,anında bulur reelde aldatacak kadın.
Demek ki mayası bozuk...

Bu chat sayfsına girmek için uygulama yükleme si lazim telinde gizli dosyalara atmıştır play store den chat in adını yaz yüklemeye çalışır gibi yüklü olduğunda aç yazar zaten ordan bilgileri unuttum diye bişey illaki olmalı o şekilde kurcalayip uyurken yapabilirsin.
Ama sana tavsiyem boşanmacaksan bundan dolayı hiç bulaştırma bilmemis yapmak en iyisi çünkü affedrsen yüz bulur tekrar yapar nasıl olsa affetti güzel bir şekilde al karşına konuş cinsel olarak doymamasıni nedenini anlat bu genellikle bekarlıkdan kalan bi alışkanlık
Arkasından bişeyleri kurculayarak eline üzüntüden hayal kirikligindan başka bişey geçmez
Erkekler odun olduğu için yontulmasi bi hayli zaman alır canım
Çalışmıyorsan çalış ayaklrinin uzerinde dur mukakkak sende biraz esnek ol arkadaslarinla takıl vakit geçirica eğlen onda kaybetme duygusunu uyandır
Belkide aklı başına gelir
Ama şunu unutma hiç bir erkek eşine sadık değil kimi reel de kimi sanal da illaki aldatır
Benim kocam yapmaz diye bişey yok
He bizde yakaladık zamanında sanalini öyle bir konuşma geçti ki normal de şiddet yanlısı değilim ama şiddet uygularim o vakit
Yani canım ilk önce sen karar ver bu delilleri toplayınca elime ne geçecek ne kaybettiricek

Ergenlik duygularımı var nedir bu azgin gözü doymaz tipleri düzeltmek zor olur daha da yeni evlisiniz ispatlayin da gözüne sokun kanitlari terbiyesizin...

Benim için aldatmanin biri ikisi ya da sanali gerçeği olmaz. Aldatma aldatmadir. Ayrıca aldatmanin kadını erkeği de olmaz. Ben böyle bir şeyi affedemezdim ama herkes farklı tabi...Umarım iyi bir karar verirsiniz

Gizlice aldığınız hicbir seyi mahkemede kullanamazsınız. Özel hayat der hakim. Ama yok boşanmak için değil yüzüne vurmak içinde ekran görüntüsü alın kendinize sonra gösterin sonrada yollayın evden. Inkar eder, hayır der, affet der yine yapar. Bunun aldatmadan farkı yok bence.

Konu sahibi yine ekran görüntüsü almalı, o delillerle hüküm kurulmasa bile hakimin takdirini etkilemek açısından önemli olabilir

Yarin doktor oldugunda sanal yerine gercek olur. Hemsirelerle kiristirir. Bir care bul. Sen onu bastiktan sonra bile hala gidiyorsa geceleri bir problemi var belli ki herifin
Beyin yerine saman çuvalı mi taşıyorsun ?Hemşirelerde doktor gordumu üstüne atlıyor değil mi Allahin yobazı. Hasta olduğunda sakın hiçbir hemsireden medet umma o zaman. O pis kirligi ağzına bu kutsal mesleği alma bile. Herkes namusuyla ekmek parasi icin calisiyor kendinize gelin.

Beyin yerine saman çuvalı mi taşıyorsun ?Hemşirelerde doktor gordumu üstüne atlıyor değil mi Allahin yobazı. Hasta olduğunda sakın hiçbir hemsireden medet umma o zaman. O pis kirligi ağzına bu kutsal mesleği alma bile. Herkes namusuyla ekmek parasi icin calisiyor kendinize gelin.
Hayirdir? Hemsiresiniz ve uzerinize iftira falan mi atildi? Malesef bu devirde herkes isini namusu ile yapmiyor. Yapanlara saygim sonsuz. Ama yapmayanlarda cogunlukta.

Hayirdir? Hemsiresiniz ve uzerinize iftira falan mi atildi? Malesef bu devirde herkes isini namusu ile yapmiyor. Yapanlara saygim sonsuz. Ama yapmayanlarda cogunlukta.
Ya siz nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsunuz . Çoğunlukta ne demek. Bu mesleğin içinde olmadan,gece gündüz demeden özveriyle çalışan hastalara en çok emeği geçen insanlara nasıl böyle çirkin bir iftirada bulunabilirsiniz. Hesabını veremeyeceğiniz laflar etmeyin. Zira bizim yaptığımız işin karşılığını kul değil Allah biliyor. Her meslekte sapkın kişiler olabilir. Bu kisiseldir. Bir meslekle bagdaslastirilmaz.

Ayrica hemsirelerden gercekten medet ummuyorum. Cunku bugune kadar me guleryuzlu bir hemsireyle karsilastim ne d
Ya siz nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsunuz . Çoğunlukta ne demek. Bu mesleğin içinde olmadan,gece gündüz demeden özveriyle çalışan hastalara en çok emeği geçen insanlara nasıl böyle çirkin bir iftirada bulunabilirsiniz. Hesabını veremeyeceğiniz laflar etmeyin. Zira bizim yaptığımız işin karşılığını kul değil Allah biliyor. Her meslekte sapkın kişiler olabilir. Bu kisiseldir. Bir meslekle bagdaslastirilmaz.
zaten ikimci mesajimda soyledigim her meslegi kapsiyordu. Yani namussuz insan her yerde her meslekte var bunu demek istedim. Herkes isini namusuyla yapmayabiliyor dedim. Sadece hemsireler namusuyla is yapmiyor demedim. Bence siz bu konuda fazla alingansiniz. Ayni mesajin icinde isini namusuyla yapana saygim sonsuz da dedim cunku.

alın eşyalarınızı gıdın aılenızın yanına, hatta en ıyısı çalışıyor ısenız gelırınız varsa gıdın bır ev tutun bosanma dılekçenızı de verın ona da telıgat gıdene kadar hıcbır ıletısımıne karsılık vermeyın..
boyle bır adamla evlılık yurumez sadakat yoksa evlılık bıtmıstır..!!!

Yüzsüzlüğün daniskası olarak yakalandıktan sonra yine gitmiş işini görmeye.Çocuk düşünme diyorum ben de.
Burası resmen ufkumu açtı.Chat met ilk kez buralarda duyuyorum.Neler dönüyormuş meğer.Şaşkınlığa uğruyorum her seferinde.

Back
X