- 4 Eylül 2015
- 16
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Catlakpsikolog92
-
Allha şukur degilim hatta psikolog oldugum için sanaldaki sahte kimlikleri hemen tespit ederim boyle havalı gor6nmek için ters cecap yazanları misal.sanırım sizde ergensiniz ..
woooww psikologmuşmuşAllha şukur degilim hatta psikolog oldugum için sanaldaki sahte kimlikleri hemen tespit ederim boyle havalı gor6nmek için ters cecap yazanları misal.
soru belli kalp kırmak bana gore degil ozur dileyeyim mi dilemeyeyim mi ?
Cevap yazabildiğine gore algın yuksek.Yazmak için boş boş yazma
ciddiye aldıgımdan degıl psikolog olarak guluyorum
hatta psikolog oldugum için sanaldaki sahte kimlikleri hemen tespit ederim
Colugu cocugu olanlar varsa bunu yapanlarda hep 12 19 yas grubu ve bence acilen sanaldan uzaklaştırılması gerek
Bir değişik özgüvensiz insan dahawoooww psikologmuşmuşetlileyici oldugu kadar da inandırıcıı..
Telefondayım sana oyle gelmişPsikologsan bazı konularda daha kapsamlı bilgin olması lazım yani bu derdi çözmek zor olmasa gerek senin için.
Ayrıca mesleğine göre konuşma tarzın birazda 15-18 arası gibi değil mi sencede?
Orası oyle de soruno değil2 mesajda iki kere psikologum diye vurgulamanız biraz gereksiz geldi bana,konuyla alakası yok çünkü.
hem böyle insanlar her yerde, sanal alemde de var, daha kötüsü gerçek dünyada da...acımasızca eleştirir,tanımadan yargılar, bir hakkı varmış gibi kötü davranır hatta.
bu yoruma gelince internetsiz yaşam yok ne yazık ki...hele ki eğitim çağında çocuklar ve gençler ne kadar uzak tutulabilir internetten? her saniye de kontrol edilemiyor ne yazık ki,ancak ebeveyn kontrollü siteler kısıtlanabilr, onun dışında foruma ne yazdığını da takip edemez ki aile...
Ergen psikolojisini malesef biliyorum ama ozur dilemelümiyim bilmiyorum başkası olsa direk soylerim ama4 yıl psikoloji okuyup üzerine 1.5 yıl klinik psikolojisi Alanında yüksek lisans yaptın yani. Ve 92 doğumlusun. Ve ergen psikolojisini bilmiyorsun hmm...
hakket öylemiyim kızzzBir değişik özgüvensiz insan daha
Özür dilerim sanırım daha da küçükmüşsün. Yani anlamıyorum şuraya gelip ben 13 yaşındayım böyle bir derdim var desen herkes zaten yardımcı olacak ablacım ya, neden kendini komik duruma düşürüyorsun ki? Kusura bakma sen karşındakini salak yerine koymaya çalışırsan kimsede konuna odaklanamaz "kızlar soruyor sitesine nasılım diye fotoğraf atan psikolog hanım"Telefondayım sana oyle gelmiş
Terzi kendi sokupunu dikemez ki ozur dilemek farklıdır.Dilemelimiyim sorun bu
Sorunlu telefonlu fakir bi psikolog meselaGeçende Türkçe bilmeyen çevirmen vardı. Şimdi de mi'leri de'leri yazmayı bilmeyen psikolog var. Vurun beni vurun vurunİntihar smileysi yok mu? Kendine bıçak saplayan mesela????
K7zlarsoruyor ne yaÖzür dilerim sanırım daha da küçükmüşsün. Yani anlamıyorum şuraya gelip ben 13 yaşındayım böyle bir derdim var desen herkes zaten yardımcı olacak ablacım ya, neden kendini komik duruma düşürüyorsun ki? Kusura bakma sen karşındakini salak yerine koymaya çalışırsan kimsede konuna odaklanamaz "kızlar soruyor sitesine nasılım diye fotoğraf atan psikolog hanım"
Devlette calışıyorum bi yıl erken girdim okulada grcen yıl atansım abeslik ?22 yaşında ve psikolog?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?