Sanal Alemdeki Ergen Psikolojisi

Tahmin ettigim siteyse sende "NASILIM" diye sorma mesela herkes seni mi pohpohlayacak valla asıl ben guluyorum o siteye resim ekleyip yorum alanlara az bile yapıyorlar

Tahmin ettigim siteyse sende "NASILIM" diye sorma mesela herkes seni mi pohpohlayacak valla asıl ben guluyorum o siteye resim ekleyip yorum alanlara az bile yapıyorlar
Tek resme gore yorum yapılması saçma
Belki fotojenik değil kamerası kotu belki ozguvensizin teki baskasını koyuyor.Bircok olasılık

Ergen psikolojisini malesef biliyorum ama ozur dilemelümiyim bilmiyorum başkası olsa direk soylerim ama

Tabi canım ergen psikolojisini nereden bileceksin. Ablacım sana ikinci Sınıfta sosyal psikoloji ve gelişim psikolojisi dersi veriliyor bunun içinde ergen psikolojisine dayanan konular var. Psikologsun ya aç Kitaplarını yada yüksek lisanta Yaptığın araştırmaları bir ona bak.

Boşverin ama madem ergen ortamları size gore değil bırakın kendi kendilerini kırıp dursunlar

12-19 yaş arasında siz internette takılmıyormuydunuz? İnternetten uzaklaştırmalı diye beylik bir laf eden siz, ne hikmetse oradaki beğenmediğiniz ergenlere foto gönderip nasılım diye soruyorsunuz,onlarda beğenmiyor,göya umursamıyorsunuz,o kadar umursamamışsınız ki koşa koşa gelip üye olup,bir derdim var bölümünde yazmışsınız.
Psikolog hanım,ben buraya külahımı bıraktım ,siz ona anlatırsınız

Sen şu kızlarsoruyora fotoğraf koyup burnuma kötü dediler, yok tenime kara dediler diyen ergen psikolojisini dibine kadar yaşayan tipsin di mi?

Yazım tarzın bile ergenliğini ele veriyor. dış görünüşüne aşırı takıntılısın. önünü almazsan, beden dismorfik bozukluğuna doğru gidiyorsun. Farkındasın değil mi psikolog hanım?bir psikolog arkadaşından yardım almalısın.

bende ordinaryüs olarak yazıyorum
sahte kımlıklerı hemen tespıt ederım havalı gorunmek ıcın ters cevap yazanları mısal
sekıl 1-a senin gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…