Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
duygular sanal olmadıkça bence problem yok..çok görüyoruz birileri vasıtasıyla tanıştırılmış yada bir aile ortamından çıkmış aşkları daa...insan her yerde aynı,yeter kii doğallıktan,dürüstlükten kaçmayalımm..
Mutluluklar dilerim. Birlikteliğiniz ömür boyu sürer inşallah. Sanalda tanışıp evlenen bir çift benim de tanıdıklarımın arasında var. Benim fikrime gelince çekimserim, aklım sanalda aşk olmaz diyor ama bir yandan da herşey insanlar için diyorum. Ama ağırlıklı olarak olmaz gibi geliyor.
BEnce sanal ask diye birsey yoktur....ama su varki sanal ortam bir tanisma araciligi olabilir....önemli olan aski gercege dokmektir yoksa sonu yoktur hüsranla biter....
Sanalda kalmadiği sürece olaBilir..Bizim oldu mesela =)) ikimiz de soyadımızı sorduk, şunun akraBası mısın, Bunun necisin, o Benim soyadımı görünce arkadasının akraBası sanıyo, Ben onunkini görünce aBimin arkadasının akraBası sanıyorum, öyle öyle konustuk, görüştük, şimdi Baya mutlu mesut yaşiyoruz =)
ben aşk degılde sanaldan sonra cok guzel bır sevgı bagı kurulabılır..ve saglıklı bır evlılık olabılır düşüncesındeyım..neden olmasın..ama benım aşk anlayısım bıraz farklı o yüzden aşk olur fıkrıne katılmıyorum..cok mutlu bır beraberlık olabılır..cok ıyı bır evlılıkk..tatlı bırcok cocuklarda olur..ebedı hayata acılan saglıklı guzel bır evlılık neden olmasınkı..kutlarım canım..Allah daim etsın ınsallah..