Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz...

Aşkların sanalda yaşanmaması daha iyi olur tabi ama evet olabiliyor, sevip bağlanabiliyorsun.

aşk sanalda başlamış olsa da AŞK'tır.
nerede nasıl ne şekilde başladığı önemli değildir.
bence sanal da başlayan aşklara inanmayanlar gerçek hayattada aşkın varlığına inanmayan kişilerden başkası değildir ha birde ömründe tek bir defa bile aşkı iliklerine kadar yaşamamış kişilerde vardır bunların içinde....

sanal aşk hakkındaki düşüncelerinizi yazmak yerine, buna inanmayanlar için düşündüklerinizi yazmışsınız :)) ne saçma.. Ben de sanal aşkı destekleyenler için mi yazsaydım bişeyler yani? sadece fikrimi yazdım. Aynı zamanda bana göre aşkların en güzelini 4 yıldır yaşıyorum.. Herneyse herkesin fikri kendine. Konuya yorum yapılsın lütfen, konu sanal aşk hakkındaki düşünceler. Sanal aşka inanmayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz değil.

internet dünyası
cep telefonu
çağrı cihazı
aşklarda sanala kaçtı
özellikle sanalda kaçmak daha kolay
takip edilmek daha zor
sanalın en büyük sıkıntısı ise;
gerçek dünyada var olup sanala sığınan bayanların aranılan olup olmadığını tespit etmek sanırım... o yüzden sanal aşkın bir yönü olan kaçma kovalama hikayesinin en uç noktası sanlada saklanmak...alkisalkisalkis

Ask bu, nerede ne zaman gelecegi belli olmaz.
Cafe, Is yeri, Otobüs, Konser, Dügün, TV veya Internet, ne fark eder ki?

Ha Internet'te yazısarak tanısıyorsun diger mekanlarda konusarak veya bakısarak.
Bence hic bir sacmalıgı yok, öylede böylede tanısıyorsun.

Ama.. eger ki sadece sanalda kalırsa, bu sadece bir hevestir bana göre.
Tanıstıgın yeri mekanı önemli degil, önemli olan reele de bunu tasıyıp yasanması.
Ki cogularıda böyle yapıp evlilige kadar gidiyor ve cokta mutlu olabiliyorlar.

Kader.. boshayallersmile

Ask bu, nerede ne zaman gelecegi belli olmaz.
Cafe, Is yeri, Otobüs, Konser, Dügün, TV veya Internet, ne fark eder ki?

Ha Internet'te yazısarak tanısıyorsun diger mekanlarda konusarak veya bakısarak.
Bence hic bir sacmalıgı yok, öylede böylede tanısıyorsun.

Ama.. eger ki sadece sanalda kalırsa, bu sadece bir hevestir bana göre.
Tanıstıgın yeri mekanı önemli degil, önemli olan reele de bunu tasıyıp yasanması.
Ki cogularıda böyle yapıp evlilige kadar gidiyor ve cokta mutlu olabiliyorlar.

Kader.. boshayallersmile

budurrr :içelim:

eşini ve sevdiğin kişiyi nerde bulduysan,aradığında yine orda bulursun.....

Back
X