B
Belfu_Sena
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Belfu_Sena
-
Arkadaşlar msn aşkı yaşayanınız varmı hiç yada yaşayıpta hir görmediği dokunmadığı birini tüm dünyası yapan tüm olumsuzluklara inat hala kalma mücadelesi veren gidip gidip gelen ne istdiğini bilmeyen tanımadığı bilmediği birinin uğruna herşeyi göze alıcak kadar seveniniz varmı nolur var diyin bu pisikolojiden kurtulmam lazım sevgimi tutkumu yoksa hastamıyım ben normalmi bu yoksa benmi anormalim kafamçokkarıştı
gerçek hayatta insanlara güvenemezken,internetten bi insana güvenmek çok riskli.sadece bi hoşlanma,boşluktan kaynaklanan bi durumsa bu, bi daha düşün derim.
Haklısın ama sadece bi hoşlanma bir boşluktan kaynaklanan bu durum yıllarca sürermi ki tatlicadiarzu
şimdiye kadar böyle bişey yaşamadım,o yüzden bilemiyorum ama;
bana göre msn'de aşk olmaz,hoşlanma,bişeyler hissetme,duygu paylaşımı,uzağa duyulan ilgi,merak...vs. bunun adına ne dersen de ama bana göre aşk değil
elini tutmadan,bakışmadan,karşındaki insanın gözlerinde bunu anlamadan,yaşamadan aşk olmaz... :1closedeyes:
bence CADIARZU
gerçek hayatta insanlara güvenemezken,internetten bi insana güvenmek çok riskli.sadece bi hoşlanma,boşluktan kaynaklanan bi durumsa bu, bi daha düşün derim.
Haklısın ama sadece bi hoşlanma bir boşluktan kaynaklanan bu durum yıllarca sürermi ki tatlicadiarzu
yıllardır bu hislerim var mı diyorsun yoksa bu durum yıllar sürer mi diyorsun anlamadım belfu :)
göz göze bakmadan,elini tutmadan aşk olmaz dedim ben,bu herşeyin görsellik olduğu anlamına gelmez!Peki nedir sence? insan dokunmadanda görmedende sevemezmi yani herşey görsellik mi :1no2:
yıllardır bu hislerim var mı diyorsun yoksa bu durum yıllar sürer mi diyorsun anlamadım belfu :)
yıllardır var diyorum yani geçici heves olmadı hiç ben daha ne kadar sürer nasıl bitirebilirim die fikirlerinizi bekliyorum çok yıprandım çünki :1no2:
göz göze bakmadan,elini tutmadan aşk olmaz dedim ben,bu herşeyin görsellik olduğu anlamına gelmez!
aşk hissetmektir,onu gördüğünde sesini duyduğunda heyecanlanmaktır,elini tuttuğunda ona dokunduğunda kalp atışlarının hızlanmasıdır...
msn aşkı diye bişey yoktur bana göre,etkilenmedir hoşlanmadır,dediğim gibi uzağa duyulan meraktır,şu an senin karşısına 10 tane erkek koysalar en azından birinden hoşlanırsın,bi tarafı çekici gelir yani.
ama aşk yaşayarak hissetmektir...
benim düşüncelerim böyle :1closedeyes:
yok hayır kızdığımı falan düşünme,üslup olarak öyle anlaşıldı sanırım ama benim kendi düşüncelerim bunlar,rica ederim yardımcı olabilmişimdir umarım yerimsenibenTamam şekerim relax kısma :icecream: ne kızıyon fikrini beyan etmişsin ben yanlış anladım heral :1closedeyes: tşk ederim sağol Şeniz
sadece sen mi karşındakine bi şeyler hissediyorsun yoksa karşılıklı mı? yıllardır sürüyorsa görüşme imkanınız yok mu? :1closedeyes:
burda internette tanışıp evlenen bay insan var, onlar bir yorum yapsa sana daha çok yardımcı olur
ben yaşamadığım için çok grçekçi olamam ama charming gibi düşünüyorum, olay sadece görmek değil hani elektrik derlerya belki de gerçek hayattta görüştüğüğünüzde bütün hissettiklerin bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?