Sanal Aşkı Reelmiş Gibi Yaşayan Varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Belfu_Sena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

Belfu_Sena

Ziyaretçi
Arkadaşlar msn aşkı yaşayanınız varmı hiç yada yaşayıpta hir görmediği dokunmadığı birini tüm dünyası yapan tüm olumsuzluklara inat hala kalma mücadelesi veren gidip gidip gelen ne istdiğini bilmeyen tanımadığı bilmediği birinin uğruna herşeyi göze alıcak kadar seveniniz varmı nolur var diyin bu pisikolojiden kurtulmam lazım sevgimi tutkumu yoksa hastamıyım ben normalmi bu yoksa benmi anormalim kafamçokkarıştı

şimdiye kadar böyle bişey yaşamadım,o yüzden bilemiyorum ama;

bana göre msn'de aşk olmaz,hoşlanma,bişeyler hissetme,duygu paylaşımı,uzağa duyulan ilgi,merak...vs. bunun adına ne dersen de ama bana göre aşk değil

elini tutmadan,bakışmadan,karşındaki insanın gözlerinde bunu anlamadan,yaşamadan aşk olmaz... :1closedeyes:

bence CADIARZU

gerçek hayatta insanlara güvenemezken,internetten bi insana güvenmek çok riskli.sadece bi hoşlanma,boşluktan kaynaklanan bi durumsa bu, bi daha düşün derim.yok eğer ben seviyorum diyorsan buluşma imkanı yaratmaya çalışın.Kendini olmadığı gibi gösteren bi insan olabilir karşındaki.Biz kadınlar çok çabuk bağlanıyoruz,üzülüyoruz sonra da yerimseniben

Peki nedir sence? insan dokunmadanda görmedende sevemezmi yani herşey görsellik mi :1no2:

Peki nedir sence? insan dokunmadanda görmedende sevemezmi yani herşey görsellik mi :1no2:
göz göze bakmadan,elini tutmadan aşk olmaz dedim ben,bu herşeyin görsellik olduğu anlamına gelmez!

aşk hissetmektir,onu gördüğünde sesini duyduğunda heyecanlanmaktır,elini tuttuğunda ona dokunduğunda kalp atışlarının hızlanmasıdır...

msn aşkı diye bişey yoktur bana göre,etkilenmedir hoşlanmadır,dediğim gibi uzağa duyulan meraktır,şu an senin karşısına 10 tane erkek koysalar en azından birinden hoşlanırsın,bi tarafı çekici gelir yani.

ama aşk yaşayarak hissetmektir...

benim düşüncelerim böyle :1closedeyes:

Tamam şekerim relax kısma :icecream: ne kızıyon fikrini beyan etmişsin ben yanlış anladım heral :1closedeyes: tşk ederim sağol Şeniz

Tamam şekerim relax kısma :icecream: ne kızıyon fikrini beyan etmişsin ben yanlış anladım heral :1closedeyes: tşk ederim sağol Şeniz
yok hayır kızdığımı falan düşünme,üslup olarak öyle anlaşıldı sanırım ama benim kendi düşüncelerim bunlar,rica ederim yardımcı olabilmişimdir umarım yerimseniben

sevgiler a.s.

sadece sen mi karşındakine bi şeyler hissediyorsun yoksa karşılıklı mı? yıllardır sürüyorsa görüşme imkanınız yok mu? :1closedeyes:

burda internette tanışıp evlenen bay insan var, onlar bir yorum yapsa sana daha çok yardımcı olur

ben yaşamadığım için çok grçekçi olamam ama charming gibi düşünüyorum, olay sadece görmek değil hani elektrik derlerya belki de gerçek hayattta görüştüğüğünüzde bütün hissettiklerin bitecek

sadece sen mi karşındakine bi şeyler hissediyorsun yoksa karşılıklı mı? yıllardır sürüyorsa görüşme imkanınız yok mu? :1closedeyes:

karşılıklı tabikide oda sevdiğini söylüyo her imkanıda var ama yıllar oldu isteseydi görüşürdük onuda yapmadı nasıl bi sevgi anlamadım bende

tşk ederim ilgin için ama içime kurt düşürdün kıs cidden görüştüğümüzde bitermi dersin hani hep ulaşılmazlar cazip gelir ya ulaşınca bitermi :1shok:

olabilir güzelim internetten ne kadar tanıyabilirsin ki, mesela çok iyi tanıdğın biri bile yazarken yalan söylese hiç anlamassın, telde söylese sesinden hissedebilirsin ama karşında olsa anlama ihtimalin daha fazla olur, bu sadece bir örnek ama her türlü his için bu böyle değil midir?

yalnız kesinlikle olumsuz olur diye de birşey yok, belşki de görünce daha da aşık olursun ama bence mutlaka görüşmelisinz

Haklısın sanırım ne kadar tanıya bilirimki yada tanıdığım kişiyi ne kadar doğru tanıdım tanıttı yada artık duygularımı bi kenara bırakıp mantığımla yol almaya devam etsem iyi olcak tşk ederim sağol a.s.

Seni sevdiğini söyleyen bir insan ne yapar eder gelir seni görürdü bence. Bunu biraz düşün neden gelmemiş olabilir, sana tamamen dürüst olduğundan emin misin? İnternette insanların samimi olmama, yalan söyleme ihtimalleri daha fazla. Ayrıca gerçekten de gözlerinin içine bakmadan, elini tutup heyecanlanmadan, görünce, dokununca karnındaki o garip ağrıyı hissetmeden o duygunun aşk olduğuna emin olamazsın bence. Mantığınla yol almaya karar vermen çok doğru olmuş a.s

haklısınız arkadaşlar herkes aynı şeyi sölediğine göre demekki gerçek bu kabullenip mantıkla yola devam demeliyim iyiki varsınız sağolun kendime geliyom gibi a.s.a.s.a.s.

bende arkadaşlara katılıyorum şiddetli merak duygusu kendine güvenen insan kendini göstermekten çekinmez şimdiye kadar görüşmemiş olmanızda garip geldi internetten de olsa birinin insana ilgi göstermesi kendinizi özel hissettirmesi aşıkmış gibi hissetmenize sebep olabilir ama dikkatli olun bence hırlısı var hırsızı var evlisi var tabi iyi olma ihtimali de var..........var da var........Allah hayırlılarıyla karşılaştırsınCADIARZU

msnden tanıştığım biriyle ilişki yaşadım daha önce.
daha küçüktüm,hiç buluşmamıştık,resmini dahi görmemiştim.
o zamanlar zaten yeni yeni başlamıştı bu chat furyası.
aşık sanıyordum kendimi.
çünkü hayalimde çok üstün bi varlık vardı.
internetten olan aşk bence hayalindeki kişiye aşık olmak.
yani zaten onu yüzyüze görmüyorsun-tavırlarını bilmiyorsun, nasıl güler ,nasıl kolunu kıpırdatır hiçbir şey bilmeden kapılıyorsun.
bu bence hayaline kapılmak oluyor.

ama interneti tanışma aracı olarak kullanan insanlarda bu böyle değil.
onlar sanal alemde gerçek kişilerle konuşuyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…