• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal Aşkı Reelmiş Gibi Yaşayan Varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Belfu_Sena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ama interneti tanışma aracı olarak kullanan insanlarda bu böyle değil.
onlar sanal alemde gerçek kişilerle konuşuyorlar..
nasıl yani ne demek istedin anlamadım açıklarmısın :bbo:tatlicadiarzu

slm canım yasadığın seyin aynısını bende yaşadım ve sevdiğim bırı varken 4yıllık bi ilişkim varken bu hatayı yaptım sevgilim okdr iyiydiki hersey superdı ve askere gıttı bılmıorm ama ne olduysa o zaman oldu bı yolculuk yaptım evde tektım ve canm okdr cok sıkıldıkı sohbetcıye gırdım ve bırıyle tanıstım konustuk okdr cok konustuukı onu tanımıordum ama okdr cok hoslandımkı asık olmustum resmen hemde delı gıbı asık olmustum ama ıcım acıyodu sevdıgıme böle bısı yaptıgım ıcın uzun zaman gectı ve sevgılı olduk msn askımız vardı yanı ama yıllardır tanıyo gıbıydım onu ama bı sorun daha vardı onun 4yıllık bı ılıskısı varmıs hatta nısanlanmak uzerelermıs ben kendı kendıme dusundum dedımkı evet sevıyorum hemde delı gıbı sevıyorum bu cocugu dedım ama öbur sevdıgımıde sevıorum ınsan 2kısıyı nsl sever o cocukla konustuk ve benle kacmak ıstedıgını söledı alıyım senı dedı ne sen gerısıne bak nede ben dusundum 2gun hıc uyumadan hep msn gelmesını bekledım o gelınce ıcım akardı sankı cvp vercegım gun gelmıstı ve ben dedımkı ben evlenecegım ınsanı cok sevıyorum onun uzulmesıne asla dayanamam bununla cıkan kızda bunu cok sevıomus bunuda bılıordum ve dedımkı asla olmaz sen ona dönceksın bende sevdıgıme dedım böle bı karar vedık ve msn de camda hıckıra hıckıra aglayarak ayrdıl pekı sımdı ne durumdamıyım 1hafta sonra unuttum meger bu sey bana alıskanlık bagımlılık olmus netti kapattım hıc kullanmadım pekı sımdı sevdıgımle evlıyım su an bı bebek beklıorz pekı vıcdanım rahatmı o okdr severken ben ne yaptım hıc rahat dııl cok pısmanımm hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkk sen de benım yasadıklarımı yasıosun bıtanem lutfen ii dusun sakın devam etme cunku bu bı alıskanlıkkk

slm canım yasadığın seyin aynısını bende yaşadım ve sevdiğim bırı varken 4yıllık bi ilişkim varken bu hatayı yaptım sevgilim okdr iyiydiki hersey superdı ve askere gıttı bılmıorm ama ne olduysa o zaman oldu bı yolculuk yaptım evde tektım ve canm okdr cok sıkıldıkı sohbetcıye gırdım ve bırıyle tanıstım konustuk okdr cok konustuukı onu tanımıordum ama okdr cok hoslandımkı asık olmustum resmen hemde delı gıbı asık olmustum ama ıcım acıyodu sevdıgıme böle bısı yaptıgım ıcın uzun zaman gectı ve sevgılı olduk msn askımız vardı yanı ama yıllardır tanıyo gıbıydım onu ama bı sorun daha vardı onun 4yıllık bı ılıskısı varmıs hatta nısanlanmak uzerelermıs ben kendı kendıme dusundum dedımkı evet sevıyorum hemde delı gıbı sevıyorum bu cocugu dedım ama öbur sevdıgımıde sevıorum ınsan 2kısıyı nsl sever o cocukla konustuk ve benle kacmak ıstedıgını söledı alıyım senı dedı ne sen gerısıne bak nede ben dusundum 2gun hıc uyumadan hep msn gelmesını bekledım o gelınce ıcım akardı sankı cvp vercegım gun gelmıstı ve ben dedımkı ben evlenecegım ınsanı cok sevıyorum onun uzulmesıne asla dayanamam bununla cıkan kızda bunu cok sevıomus bunuda bılıordum ve dedımkı asla olmaz sen ona dönceksın bende sevdıgıme dedım böle bı karar vedık ve msn de camda hıckıra hıckıra aglayarak ayrdıl pekı sımdı ne durumdamıyım 1hafta sonra unuttum meger bu sey bana alıskanlık bagımlılık olmus netti kapattım hıc kullanmadım pekı sımdı sevdıgımle evlıyım su an bı bebek beklıorz pekı vıcdanım rahatmı o okdr severken ben ne yaptım hıc rahat dııl cok pısmanımm hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkk sen de benım yasadıklarımı yasıosun bıtanem lutfen ii dusun sakın devam etme cunku bu bı alıskanlıkkk

Öncelikle yazın için sağol alışkanlık demişsin belkide halklısında ama senin dediğin gibi hep konuşurduk gün boyu sanki yıllardır tanıyomuşum hayatımdaymış gibi bilmediğim yönü huyu yoktu 5 yıl sürdü böyle ve uzun süreli ayrılıklarımızda oldu en uzunu 8 aydı ama ben hiç unutamadım oda gidip gidip geldi bende her seferinde kabul ettim yanlıştı belki ama alışkanlık olsa sence 8 ayda geçmezmiydi ??? Yada adı herneyse bunun çaresi nedir nasıl geçer yardımcı olursan sevinirima.s.

5 yıl sürdü böyle ve uzun süreli ayrılıklarımızda oldu en uzunu 8 aydı ama ben hiç unutamadım oda gidip gidip geldi bende her seferinde kabul ettim yanlıştı belki ama alışkanlık olsa sence 8 ayda geçmezmiydi ???

5 yıl mı :1shok::1shok: bence bu işte bi bit yeniği var,insan 5 yıl geçer de görüşmez mi :1shok:

ahh ahh benimde sanalda bi aşkım vardı biz onu gerçek hayata taşıdık 1 yıl boyunca çıktık gerçekten çok sevdim dünya onun etrafında dönüyodu eminim aynı şeyleri oda bana hissediyodu ama işte bitti..insan sonunu kendi yazamıyo...sanaldada olsa onu tanığıma pişman değilim ama belki herkes benim kadar şanslı değildir bende çok güzel anılar bıraktı çünkü..mekanın cennet olsun..

Başın sağolsun Jerfi öncelikle bende pişman değilim bende yeri çok farklıydı çünki halada öyle özel kalıcak a.s.

5 yıl mı :1shok::1shok: bence bu işte bi bit yeniği var,insan 5 yıl geçer de görüşmez mi :1shok:

:roflol::roflol::roflol: Olmayınca olmuyı işte be arkadaşım ben çok istedim aslında ama kendileri yanaşmadı zatende bitti anlamı yok şimdi içimde bitirmeyide başarınca desteklerinizle istediği kadar göşüşmesin tınnnnn:1closedeyes:

canım ben bilmiyordum 5 yıl konustugunuzu ozamn sen gercekten sevmışsın sonucta cevremızde msn den tanısıp evlenen cok insan var ama önemlı olan doğru ınsanı bulmak sen cok sevmışsın hıc unutmamışsın pekı ya o ne yaptı bu karsılık oda sevdımı senın kadr yada unutamadımı senın ıcın alıskanlık dııldır belkı ama onun ıcın belkı sen bı alıskanlık olmussundr yazdıklarına göre sevıyorsun tabı unutmanında zorlugunu acısını cekıceksın canm ama ben ınanıromkı bunu atlatırsın benden sana bı tavsıye bos bır kagıt al ortadan bı cızgı cız saga senın artılarını sola onun artılarını yaz bak bakalım kımın artılar fazla böylece kımın daha cok sevdıgını ve deger verdıgını anlarsın bunu gözunle de görmus olursun ve unutmaya karar verdıysen bunu gercekten istiosan ona ait herseyi sil msn adresı tel resim ne varsa hedıye herseyı ve bu hazırladıgın kagıdı da görebılcegın bı yere as ve hergun bakk böylece onu unutabılcegıne ınanıyorum pekı sana bı soru sence seven insan sevdıgını elde edebılmek ıcın cabalamazmı ama o bunu yapmıyo herzamn sana deger verenı sev ve hakedene deger verr

tanığım kişiler var msnde konuşupta, aşık onların sonuda hep hüsran oldu,en yakın arkadaşım 2sene konuştu, onunla konuştuğu zaman havalarda uçuyodu,o konuştuğu kişide evliymiş hiç söylememiş bizimkine,arkadaşım ögrendi o işte boşanıcam bekle beni diye çok yalvarmış belkide boşanmasına bilmeden arkadaşım sebep oldu.çokk pişman çokk ağladı kötü günler yaşadı, şükür unuttu onu,msnde aşk yaşadığı için,kesinlikle inanmayın illaki 1yalanı çıkıyor ortaya.:1no2:

canım ben bilmiyordum 5 yıl konustugunuzu ozamn sen gercekten sevmışsın sonucta cevremızde msn den tanısıp evlenen cok insan var ama önemlı olan doğru ınsanı bulmak sen cok sevmışsın hıc unutmamışsın pekı ya o ne yaptı bu karsılık oda sevdımı senın kadr yada unutamadımı senın ıcın alıskanlık dııldır belkı ama onun ıcın belkı sen bı alıskanlık olmussundr yazdıklarına göre sevıyorsun tabı unutmanında zorlugunu acısını cekıceksın canm ama ben ınanıromkı bunu atlatırsın benden sana bı tavsıye bos bır kagıt al ortadan bı cızgı cız saga senın artılarını sola onun artılarını yaz bak bakalım kımın artılar fazla böylece kımın daha cok sevdıgını ve deger verdıgını anlarsın bunu gözunle de görmus olursun ve unutmaya karar verdıysen bunu gercekten istiosan ona ait herseyi sil msn adresı tel resim ne varsa hedıye herseyı ve bu hazırladıgın kagıdı da görebılcegın bı yere as ve hergun bakk böylece onu unutabılcegıne ınanıyorum pekı sana bı soru sence seven insan sevdıgını elde edebılmek ıcın cabalamazmı ama o bunu yapmıyo herzamn sana deger verenı sev ve hakedene deger verr

Ahh ablam ahh ben gerçekten sevdimde ama Rabbim nasip etmedi bi türlü :1no2:tam unutuyorum yeniden düzen kuruyorum bi bakıyorum pat kendini hatırlattı aradı yada sms o bende değil ama ben onda alışkanlık oldum sanırım :bbo:benim kadar ilgilenen seven değer veren ve onu özel gören kimse yok hayatında bunlardan yoksun kalınca dönüş yapıyo sürekli :mymeka:kağıda kaleme gerek yok ablam hep derdi senin sevgin beni ezdi bir ömürde mutlak ezer die ben galibim yani ama gerçekten bir gün beni hak eden gerçekten seveni bulunca artık tüm sevgimi sadakatimi saygımı ona vericem bu insandanda emin olana kadar ne kimseye yaklaşırım ne kimseyi yaklaştırırım kendime :enbuyukkk:

tanığım kişiler var msnde konuşupta, aşık onların sonuda hep hüsran oldu,en yakın arkadaşım 2sene konuştu, onunla konuştuğu zaman havalarda uçuyodu,o konuştuğu kişide evliymiş hiç söylememiş bizimkine,arkadaşım ögrendi o işte boşanıcam bekle beni diye çok yalvarmış belkide boşanmasına bilmeden arkadaşım sebep oldu.çokk pişman çokk ağladı kötü günler yaşadı, şükür unuttu onu,msnde aşk yaşadığı için,kesinlikle inanmayın illaki 1yalanı çıkıyor ortaya.:1no2:

Canım haklısın hüsran sonu adam gibi adam olmayınca kala kalıyorsun ama yalan konusuna gelince ilk başta dünya kadar yalanla geldi ama zamanla yalanlar hep doğruya döndü ama genede ne kadarı doğru bilinmez tabitatlicadiarzu

bir insanı yüzyüze geldiğimiz de bile yıllar sora hala tanıyamamış olabilioruz ki sanal alemde

herkes farklı çok az kişi dürüst davranıyor. Burda bile görüoruz kendi otosu yerine sırf eğlence olsun

die farklı insanların fotolarını koyuyorlar. msn de aşk yaşanmaz o adamın ya da kızın başka daha

kimlerle konuştuğunu çevresin arkadaşlarını ailesini işini çalıştığı yeri bile bilmiorsun sadece anattığı

kadarını (tabi o da doğruysa ) biliorsun. internet ortamındaki arkadaşlıklarda sevgilerde çok gerçekçi

değil bence

Sanal olarak aşık oldum!

Herşey uyuyordu, aile yapımız, zevklerimiz ,hayat tarzımız, okudğumuz okullar.

Ama ondan hoşlanma ihtimalimi söylediğimde "ya saçmalama" dedi, sevgilisi vardı, ayrılmış olduğu, ama hala konuştuğu... "seninle artık görüşmem" dedi, "oysa yakından da tanımak isterdim, keşke demeseydin"

Tekrar konuştuk, başka sebepten, bitmişti ilişkisi tamamen, bulunduğu şehre gittim bi konferans sebebiyle.
İlk kez orda gördüm, hayalimden daha sevecen daha eğlenceliydi.
3. gün bana aşık olduğunu söyledi.
2 ay sonra evlenme teklif etti, aileler tanıştı, söz takıldı.

Bende msnde tanıştım bir yakınımın msn si çalındı ordan oraya derken eşimle tanıştım. Tanıştıktan bir hafta sonra telefonda görüşmeye başladık. 3 ay snra buluştuk. Başka şehirlerdeydik. İkimizde birbirimize dürüst davrandı ve 1 yıl önce evlendik. İyki onu tanımışım. Tabi dikkatli olmak lazım insanın karşısına her zaman dürüst insanlar çıkmıyor.

msnde onla ılgılı kurdugun hayale ınanıyosun hayalini yasıyosun
ruya gormek gıbı bazen cok guzel olur ya ruyalar böle

gelınlıklesındır saga sola espırı yapıyosundur ahahahayy bakın puf puf gelınlıgıme fln dıye sonra ama cok mutlu olmussundur aglayarak uyanırsın ya da benım gıbı sevgılınden ayrılmıssındır ruyanda onla gecırdgın guzel anıları gorursun ruyayı gerceklestı yıne sanırsın aynı ssey yenıden mı yasanıyor ay ne mutlu derken aglayarak sevdıgını ozleyerek uyanırsın

yok o böle degıl normal bı hayal normal bı ruya işte sanal ask buna denır canım normal guzel bı ruya

ya var ciddn :) bende msn de tanştm bi arkim aracılığıyla.uzun süre çıktık sadece 1 sefer buluştk gördk birbirimizi 1 gün geçrdik.ama ben sırılsklam aşktm.onunda öle olduğunu düşünüodm ama bilemiorm tabi sonuçta ayrı yerlerdeyz onun ne yaptığını ettiğini bilmiyorm.sonra ben bi gün bu düşüncelerle ayrldm fakat görüşmeye devam ettk 2 sene oluyo işde.çok iyi zamanlarımzda oldu küsdüğümz zamanlarımzda.ben hala bi umut bekliodum barışırz die ama artık anladm ki olmaz.olsada eskisi gibi olmaz ztn.ve görüşmemeye karar verdm artk.:)

bende 5 yıl evvel eşimle internette tanıştım canım görüştük yüz yüze ve 4 ay sonrada evlendik şimdi çok mutluyuz tek sorunum eşim bebek istemiyor yoksa başka bir sorununumz yok Allah'a şükürler olsun bir gün bile pişman olmadım seviyorum sıpamıı

canım benımd ebasıma bole bısey geldı aynısey karsıdakı erkegede olabılıo onada sana baglanma gıbı etkı ola bılır ama kesınlıkle guvenme sana yemınedıyorum bunların askları hep yalan gelıp gecıcı cunku bende yasadım yaaylarca 1sene oldu tansıdıdm bırınle netden sonunda ayrıldım ve ona okadar cok deger verdımkı anlatamam sonunda noldu bıtdı degerımı bıle unutdu oyuzden guvenme derım

İyi kötü insan sanaldada var gerçektede var. Normal hayatalrında tanışanlar insanlar ayrılmıyormu ayrılıyor. Tabi sanal ortamda yalanlar daha fazla oluyor. gerçek hayatta dikkat etmek lazım. Neyseki sanaldı ama tanıdığım en dürüst mert insandı evlendim. Sonuç iyki evlendim canım kocamla. Hepsi yalan değil önemli olan doğruyu bulabilmek oda şans sanırım.

normal hayatta bir insanla tanışmak arasında sanalda tanışmak arasında hiç fark yok iyisi kötüsü gerçekte de sanalda da aynı tek bir kötüye rastlamak sanaldaki herkesin kötü olacağı anlamına gelmez benim sanalda tanıştığım pek çok arkadaşım hatta sevgilim de oldu hiçbiriyle tanıştığıma pişman olmadım.Garip bir his oluyor bende karşımdaki insanın düzgün olduğunda yada olmadıgında hissettiğim gerçekten hislere güvenmek gerekiyor

Back
X