burda sanaLdan tanışıpta ewLenenLeri görünce bi başka mutLu oLdumm :)
benmde 5 ayLık bi iLişkim var..bi fan sitesinde tanıştık we gayet mutLuyuzz.. ALLah bozmasınn :)
şu an askerde we her fırsatta arıyoo netten feLan da görüşüyoruz.. AskerLiği bittikten sonra da yanıma geLicek inşaLLah :)
annesi ile de teLde tanıştıkk.. beni biLiomuş ztn :)
Çoğu insan sanaL aşkı kötüLüo sanaLda aşk oLmaz karşındakine nasıL güweniyosun ya da hiç eLini tutmadan dokunmadan nası oLuyo dioLar ama ben bunLara asLa katıLmıyorum.. Her şey dokunmak değiLdir..
ReeLdekiLere çok mu güveniliyo kii.. Haa reeL ha sanaL bu devirde fark etmiyo artık bencee..
Yanımdaki erkekLerden de beni sewenLer oLdu.. Hatta bi kere denemek istedimm.. Bakim gerçekten de aşk uzaktan uzağa yaşanmıo mu iLLa ki yanında mı oLması gerekiyoo sevgiLinin die.. Ama oLmadıı sevemedimm demek ki uzak yakın fark etmiyoo.. Ben ona aşığımmm we çok seviyorum biricik askerimi
we bu da onun yorumu bizim sitemizdeki :)
yorum yazanların yarısndan çoğu saçma demiş, diğerleride sanal aşkı önce yaşayıpta sevdiğine sahip çıkamadığı için kötülüor...kimine göre sevdiğinin yanında olması gerektiğini düşündüğü için karşı ama böle düşünen birinin sevdiği çok uzakta olsaydıda hala onu sevmezmiydi,uzakta die sevgisi ve saygısı olmazmıydı birgün sevvdiğine kavuşacağı günü sabırsızlıkla beklmezmiydi,unutrmuydu...ve saçma dien arkadaşlarım eğer sanalda sevmek ve aşık olmak saçma ise ben bu saçma lığa seve seve razıyım....SENİ SEVİORUM SANAL(gerçekkkkkkkkkkkkkk))) AŞKIM TUBAAAA......