Sanal Aşkı Reelmiş Gibi Yaşayan Varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Belfu_Sena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben onunla bi arkadaşlık sitesinde tanıştım.beraber 3senemiz doldu.
ikimiz de çok mutluyuz evlenicez kısmetse...
bence de ha netten ha başka yerden

ben onunla bi arkadaşlık sitesinde tanıştım.beraber 3senemiz doldu.
ikimiz de çok mutluyuz evlenicez kısmetse...
bence de ha netten ha başka yerden

eltım ve kaynımda aynı sekıld emshnde tanışıp evlendıler 7 aylık mutlu bı evlılıklerı var sımdı :) çokta gzuel anlaşıyoalr

ARKADAŞLAR EĞER VARSA İNTERNETTEN TANIŞTĞNZ GERÇEK HAYATTADA YÜZYÜZE GÖRŞMEYE BAŞLADĞNZ BİRİ NOLR NOLMAZ FZLA BAĞLANMAYN GERÇEKTEN HÜSRANA UĞRUYORSNZ.O BANA HÇ BI ZAMAN SEVMEDGNI BELLI ETMEDI..HC BSEYINI ANLTMZDI AMA O KDR IYIYDIKI YNMDA..OOF ANLATAMIORM YAZAMIORM TIKANIORUM :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
güzelim bende eşimle msnde tanıştım uzun bir süre konuştuk sonra görüşmeye karar verdik ben ciddi bişi düşünmüyodum hatta onla sevgili olmayı bile düşünmezken birden aşık oldum ve sevgili olduk bende ona hiç güvenmiyodum hatta msnden tanıdığım birine ne kadar güvenilir diyodum allah bilir ne yalanlar sıkmıştır bana diye düşünürken benim hayatımda tanıdım en doğru düzgün insan olduğunu anladım gerçektede tanıdığım insanlar oldu ama hepsi sahte hepsi yalancı hepsi düzenbazdı bu nasip kısmet işi hayırlısı dicen başka denilecek bvişi yok ama gerçektekiler doğru sanaldakiler sahte demiyelim ha sanal ha gerçek hayat msn sadece aracı oluyo mesala arkadşının arkadaşı seni beğenmiş olsa sen onun nasıl biri olduğunu biliyomusun hayır tanımak istersen tanırsın bilirsin ama hiç tanımadan ön yargılı olmak yanlış ama sadece msnde kalmasın görüşüp onun nasıl bi tipte adam olduğunu bilmen lazım seninki takıntı felan değil sen bi boşluktasın ve sevilmek istiyosun bu yüzden ona bu kadar yakınsın ve hep onu düşünüyosun görmemiş dokunmamışda olsan ondan bişi bekliyosun sevgi sadece dokunmakla olan bi duygu değil onu görmesende onu sevebilirsin hiç dokunmamışda olsan sevebilirsin dokunmakla olan bi duygu olsa her tokalaştığın erkeğe aşık olurdun bence onunla görüşmeyi dene belki onu görünce fikrin değişecek belkide umduğun gibi olacak ama böle devam etme

burda sanaLdan tanışıpta ewLenenLeri görünce bi başka mutLu oLdumm :)
benmde 5 ayLık bi iLişkim var..bi fan sitesinde tanıştık we gayet mutLuyuzz.. ALLah bozmasınn :)
şu an askerde we her fırsatta arıyoo netten feLan da görüşüyoruz.. AskerLiği bittikten sonra da yanıma geLicek inşaLLah :)
annesi ile de teLde tanıştıkk.. beni biLiomuş ztn :)
Çoğu insan sanaL aşkı kötüLüo sanaLda aşk oLmaz karşındakine nasıL güweniyosun ya da hiç eLini tutmadan dokunmadan nası oLuyo dioLar ama ben bunLara asLa katıLmıyorum.. Her şey dokunmak değiLdir..
ReeLdekiLere çok mu güveniliyo kii.. Haa reeL ha sanaL bu devirde fark etmiyo artık bencee..
Yanımdaki erkekLerden de beni sewenLer oLdu.. Hatta bi kere denemek istedimm.. Bakim gerçekten de aşk uzaktan uzağa yaşanmıo mu iLLa ki yanında mı oLması gerekiyoo sevgiLinin die.. Ama oLmadıı sevemedimm demek ki uzak yakın fark etmiyoo.. Ben ona aşığımmm we çok seviyorum biricik askerimi ;)

we bu da onun yorumu bizim sitemizdeki :)
yorum yazanların yarısndan çoğu saçma demiş, diğerleride sanal aşkı önce yaşayıpta sevdiğine sahip çıkamadığı için kötülüor...kimine göre sevdiğinin yanında olması gerektiğini düşündüğü için karşı ama böle düşünen birinin sevdiği çok uzakta olsaydıda hala onu sevmezmiydi,uzakta die sevgisi ve saygısı olmazmıydı birgün sevvdiğine kavuşacağı günü sabırsızlıkla beklmezmiydi,unutrmuydu...ve saçma dien arkadaşlarım eğer sanalda sevmek ve aşık olmak saçma ise ben bu saçma lığa seve seve razıyım....SENİ SEVİORUM SANAL(gerçekkkkkkkkkkkkkk))) AŞKIM TUBAAAA......

Son düzenleme:
geçen yaz ben eşimle netten tanıştım .. geldik gittik görüştük .. acaip baglandım ben .. 1 dese o benim için 1 di yani o derece ..

bir ara ayrıldık psikolojim acaip bozulmuştu .. bagımlı olmuştu bende .. görmeden sesini duymadan olmuyordu .. ama gene telde msnde konuşuyorduk msjlaşıyorduk .. gurur başlamıştı .. sonra bir ara nasıl olduysa oldu gene başladık bu sefer daha sağlam adımlarla daha olgun .. daha kararlı ve daha anlayışlı :)

ve evlendik .. öyle işte

ben ağustos gibi biriyle tanıstım. o bursada ben izmirde. başta sadece arkadastık.2 ay kadar konustukk ama sadece haftada 1 yada 2 kez msnde sadece ben abim yüzünden hep acamıyorum neti... ben onu camdan o bnm yanlızca fotomu gördü. beğendiğini söylemişti.başlarda beni denemeye kalktı tuhaf sorularla. güzel syler söylüyordu. ben onu kandime layık görmüyordum o üniversite mezunu yurt dısında kalmıs.çalısmıs.konuskan girişken biriydi. ben daha sakin biriyim.. beni görmye geleceğini söylüyordu.. bana birsürü resmini yolladı netten..bendende istiyordu ama ben göndermiyordum. çok ciddi syeler konustuk evlilik üzerine o beklentilwerini ben beklentilrimi söyledim. numaramı sonzmanlarda verdim ama beni aramadı hiç. ve sonra beni engellemiş görmeyede gelmedi. offffffffffff... daha sonra modeminini bozulduğunu söyledi ben ondan cok etkilen dim hala daha aklımdan cıkmıyor........ beni komplekse soktu resmen neymiş ben fazla konusmuyormusum diye ilersi için benden korkmus slak yaaa 2 ay ne konustuk acaba. ama yinede onu düşünüyorum.. neden diyorum hepneden oda hissetmedi aynı şeylerisenağlama

Back
X