Sanal Aşkı Reelmiş Gibi Yaşayan Varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Belfu_Sena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
msnden tanıştığım biriyle ilişki yaşadım daha önce.
daha küçüktüm,hiç buluşmamıştık,resmini dahi görmemiştim.
o zamanlar zaten yeni yeni başlamıştı bu chat furyası.
aşık sanıyordum kendimi.
çünkü hayalimde çok üstün bi varlık vardı.
internetten olan aşk bence hayalindeki kişiye aşık olmak.
yani zaten onu yüzyüze görmüyorsun-tavırlarını bilmiyorsun, nasıl güler ,nasıl kolunu kıpırdatır hiçbir şey bilmeden kapılıyorsun.
bu bence hayaline kapılmak oluyor.

ama interneti tanışma aracı olarak kullanan insanlarda bu böyle değil.
onlar sanal alemde gerçek kişilerle konuşuyorlar..

Benim söyleyeceklerimi söylemiş Prenses'cimm. Çok haklı. Ama sizinki 5 yıl. 5 yıl insan sevdiğini söyleyipte bir kere olsun görmeye gitmez mi ya:O
Bana sanki evli gibi geldi:S
Her neyse felaket tellallığı yapmak istemem, hakkında hayırlısı olsun, mantığını kullanmayı denemen gerek.

ahh ahh benimde sanalda bi aşkım vardı biz onu gerçek hayata taşıdık 1 yıl boyunca çıktık gerçekten çok sevdim dünya onun etrafında dönüyodu eminim aynı şeyleri oda bana hissediyodu ama işte bitti..insan sonunu kendi yazamıyo...sanaldada olsa onu tanığıma pişman değilim ama belki herkes benim kadar şanslı değildir bende çok güzel anılar bıraktı çünkü..mekanın cennet olsun..

Çok üzüldüm:(( Allah rahmet eylesin. Büyük bir acı.

BAZILARI inanmasada msnde aşk oluyor ben kaç ay geçmiş olmasına rağmen aklımdan onu çıkaramıyorum mesela!

şimdiye kadar böyle bişey yaşamadım,o yüzden bilemiyorum ama;

bana göre msn'de aşk olmaz,hoşlanma,bişeyler hissetme,duygu paylaşımı,uzağa duyulan ilgi,merak...vs. bunun adına ne dersen de ama bana göre aşk değil :kahve:

elini tutmadan,bakışmadan,karşındaki insanın gözlerinde bunu anlamadan,yaşamadan aşk olmaz... :1closedeyes:

bence CADIARZU

aşk dokunmakmıdır sadece soyut bısıdr ozamn sen dokunusa onla gecen zamana asıksın aşk tek kısılıktr sadece senn hıssettıklerınden ıbarettr o kışı senle berebaer yada deıl gercek bı sevgıyse onu hala sevrsın dokunsan yada dokunmasanda

[

aşk dokunmakmıdır sadece soyut bısıdr ozamn sen dokunusa onla gecen zamana asıksın aşk tek kısılıktr sadece senn hıssettıklerınden ıbarettr o kışı senle berebaer yada deıl gercek bı sevgıyse onu hala sevrsın dokunsan yada dokunmasanda

bende nette aşk yaşadım galiba (galiba diyorum emin deilim) halada aşığım.tanıştığımızda bekardı kimliğini göster demiştim ilk günlerde.sonra konuştuk senin dediğin gibi kusursuzdu aradığımdı. ama emin olmak için hep ağır davrandım yavaş yavaş inceleyerek ama o hemen birbirimiz görüp evliliğe doğru gitmek istiyodu seviyordum ama yavaş yavaş olmalıydı ve bende evet demek üzereydim diyecem dedim. ben evet demeden bana dediki nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama ben bir kıza bakmaya gittim ve kızı beğendiğimi aileme söyledim kızdan cevap bekliyoruz dedi. evet deme ihtimali yüksek dedi ve kız evet dedi ve nişandı derken 18 temmuz 2008 de evlendi. nişanlanınca 8 ay konuşmadık ama ben bu sekiz ay resmen çıldırdım ona o kadar çok bağlanmıştım ki yeniden konuştuk. eskisi gibi deil dost olarak konuşalım dedim mail attım dostca devam etmek bile bana yetiyodu. şimdi evli 10 günlük unutmayı çok istiyorum ama yapamıyorum.hep onu düşünüyorum yolda o aklımda yürüyorum onu düşünerek uyuyorum onun ismi dilimde uyanıyorum çok acı çektim acım hafifledi ama geçmedi. İnşallah birgün geceçek ama çok çabuk geçsin artık

tam 7 ay birbirimizi reelde görmeden mükemmele yakın bir ilişki yaşadık.7 ay sonra geldi gördük gerçekte de birbirimizi.2 yıl çıktık 2 ıldır da nişanlıyız.20 gün sonrada nikahımız var:) ha bu süre içinde hiç mi sorun yaşamadık.yaşamaz olurmuyuz.ayrı şehirlerdeydik bir kere.ama ALLAH' şükür atlattık.halada yaşıyoruz bazı sorunlar ama atlatıyoruz.hepinize mutluluklar arkadaaşlar.çok dikkatliolunması gereken bi konu sanalda aşk.

ewet canım var. bende senn gıbı msn e askı yasıyorum. 6aydır msn ede konustum ve ona delı gıbı asık oldum bırı var hayatımda suan ve cok mutluyum.bızde sohbette tanıstık 6aydır knsyoruz ve cok güsel bı ılıskımız var bırbırımızı sadece msn ede kameradan ve tlden gorusuyoruz daha yuz yuze yakundan gorusmedık ama en yakın zamanda gelıcek ıns onu ömrumun sonuna kadar bekleye bılırım ve onu cok sevıyorum oda benı.yasadın msn askı cok normal ve mantıklı eger dogru ınsan olduna emınsen ve yasadın asktan mutluysan devam et derım.sakın bırakma bence en güsel ask uzakta olan ask ınsan ozamn anlıyo bence askınn kıymetını bence yasa doya doya.

ewet canım var. bende msn easkı yasıyorum.6aydır bı bırlıktelım varsohbette tanıstık bızde 6aydır cok güsel bı ılıskımız var ve ona delı gıbı asıgım oda bana uzakta olmamıza ragmen ve onu hıc dokunmamıs bıle olmama ragman onu cok sevıyorum ve ona asıgım.oda bana.bızde msne de n gorusuyoruz kameradan hasret gıderıyoruz sabahlara kadar tlde knsyoruz bu sekılde hasret gıderıyoruz ama gelıcek ıns en kısa zamnda. senn ne dusundunu ne hıssetdını anlıyorum cunku aynısını ben yasıyorum suan. bence devam et derım yasa askını doya doya mutluysan yasadın ılıskı sana senı mutlu edıyosa ve o ınsann dogru bırı olduna emın sen devam et derım.

Bana kalırsa internetten aşk olur, internette aşk olmaz.. :1closedeyes:

belfu yargısız infaz etmek istemem ama seninki evli gibi geldi bana da :sm_confused:

ben bundan 4 sene önce bi arkadaşlık sitesinde tanışdım canım kocamla,sadece 1 kez msn de konuşduk ve yüzyüze görüşmeye karar verdik.demekki allah bizi birbirimize yazmışki 3 sene süren bi sevgililik döneminden sonra şuan çooookkk mutlu bir evlilğimiz var.

canım o olduğundan bende oldum ve hala bunu yaşıyorum ama emin ol ki bu sadece bi alışkanlık
gerçek aşkı bulunca insan bu neymiş deyip gülüyorsun;)

canım sen bu çocukla buluştunmu yoksa sadece internettemi görüşüyosunuz

canım..internette tanışmış olmanız normalde hala yüzyüze görüşmemiş olmanız ve bundan itinayla kaçıyor olması düşündürücü..aşkın zamanı yeri olmazda, sanki senden gizlediği çok büyük şeyler varmış gibi geldi bana..gel sen sil bu çocuğu hayatından bir 5 senen daha heba olmasın...

olur tanımadıgın bırıyle de olur da ele ele degmeden et ete deymeden nası bı ask olur sanal olur dedıgın gıbı, reel olmaz..

benim bir çok arkadaşım da oldu tanışıp evlenenlerde.herkesinki yalan değildir.ama çoğu saplantı ama gerçek aşklar da var aralarında.sen kendinden ve karşıdankinden eminsen bunun reeli sanalı yoktur.herşey dokunmak görmek koklamak değildir.reel olupta birbirini tanımayanlarda çokkkkk hey gidi hey

Evlendim işte. Ne oldu başım göge mi erdi? 6 hafta evli kaldım. İnanmıyorum artık sanala, sanal aşka. bilgisayar basında yada msjlaşırken, hayat baska bir tatlı gibi. reele dönünce öyle olmadıgını bir daha, bir daha anladım. Sonuç mu? erkeklerden nefret eden bir kadın...!

bu işler şans işte internetten tanışıp evlenler de var bence tanışma ha internette olmuş ha okulda ha sokakta ne farkı var öbür türlü tanışanlar sanki ömür boyu mutlu bir aşk mı yasıyorlar ...yüzyüze görüşüp biraz zamna verip tanımak lazım bence...öbür türlü sadece nettne kameradan bakarak aşk olmaz görmek lazım...bi de yazan arkadasınki mesela kötü bir örnek ancak evli bir adam 5yıldır bunu yapar alışkanlık olmuş ve arkadas 5yılını vermiş acil ayrılsın adresini tel ini değiştirsin bence tehlike büyük...

[.bı ınsanı gercek hayattada yane reeldede tanıssan ylan soler sanaldada aynı fakat sadece o askı sanalda gorusup bıkac sene konusup ayda yılda bellı bıkac kez gorusuosan sorun o karsındakı yalancı kısıde deıl asıkolup gerceklerı gormekten korkup kacan kısıdedır hep karsımızdakını sucluyoruz ama bız gerceklerı gormekten neden kacıyoruz buyzdende hakedılıyor bazı seyler. bugun burda herkesın bı hıkaysesını okudum kkımı 2 yıl konusmus gorusmmemıs yok bırı 1 defa gıorusmus aama cıkıolarmıs allah askına ınsan ılıskısını ya tek yasar yaa beraber paylasır egr o kısıde snı sevdıgnı sluosan 2 3 senede 1 2 defa bulusmakta neyın nesı ne bahane atıpta kendınızı kandırıosunuz ?????

sevilir arkadaşımm,hiç görmeden bile sevilir bi insan yeterki sen sevmek istee içinde o duygu varsa tutulursunn,gözün hiç bir seyi görmez bilee..
elini tutmasanda,nefesini duymasanda yanında,kokusunu koklayamasanda sevilirr.
onsuz hayat bile düşüneminemiceğin zamnalar olurr,boğulursun evin içindee,acaba oda beni seviyormuydu dersinn ama anlamaanın imkanı olmaz onun duygularını, yanında değildir cünküü,başını omzuna yaslayamassınkii ,saclarınıda oksayamazz,ağladığında gözyaşlarınıda silemez onun için sevdiğinden emin olamazsınn,ama sen hep tek taraflı sevmeye devam edersin onuu..
aynı sehirde aynı havayı bile solumak istersin bazen yakın olmak için ,aynı caddelerden kaldırımlardan yürümüş olmak istersinn ama olamzsınn ,yinede seversinn ama...
hep gelemiceğini bile bile..
imkansızın senin olmsını istersin olamıcağını bile bilee...

böyle ilişki yaşayanların evlilikleri çok büyük etkilediklerine inanıyorum,beyler ve bayanlar evliliklerindeki mutluluğu sağlayamayınca sanal ilişkilere dalıyolar ,bu şekilde mutlu oluyolar fakat karşısındakini yani eşini unutuyo ve evlilikler bitme noktasına varıyo
sanalda olsa tehlikeli ve güvenilir olması insanın karşısındakini msnden ne kadar tanıyabilir ki:mymeka:

Back
X