Sahte hesap açmadım..kendi adıma yine.diğeri fotoğrafçı camiasının olduğu sadece çektiklerimi paylaştığım hesabımdı..
Profili açık olduğu için ara ara bakıyorum ona.hiç bakan yok mu aranızda?
Var da sosyal medyaya sövecek kadar takıntı haline getirmiyoruz çok şükür.. Bu kadar psikolojiniz bozuluyorsa çözüm bakmamak. Çünkü sorun sosyal medyada değil insanlarda.Sahte hesap açmadım..kendi adıma yine.diğeri fotoğrafçı camiasının olduğu sadece çektiklerimi paylaştığım hesabımdı..
Profili açık olduğu için ara ara bakıyorum ona.hiç bakan yok mu aranızda?
Burası dışında hiçbir internete dair sitede uygulamada sosyal medyada yokum. Sevgilim de kullanmıyor. Biri facebook instagram dedi mi o kadar saçma geliyo ki kullanmayan birine. Hayal dünyasında yaşıyomuş gibi. Kendi kendimize çıkarıp kendimize çektirdiğimiz bir dert işte.
Zaten benim görüşüm, bi insan instagram şu bu çok kovalıyosa bunları, sürekli foto beğeni takipçi gösteriş derdindeyse o insanla duygusal bi ilişkiye girilmemeli. Onlar kendi simslerinde bırakılmalı
üzerime alındım. tek sosyal medya hesabım instagram ve aktif olarak kullanıyorum. benim bi arayış içinde olduğumu düşünmüyorum. sürekli beğeni takip gelsin demiyorum. fotoğraf pylaşırım isteyen beyenir.
konu sahibi sana gelicek olursam bence kapt kurtul. bu kadar takıntılı olmak normal değil. bende arada meraktan bakarım eski sevgilime fln ama o kadar. hahaha onuda bir sürü kız takip ediyo. kendince popüler. nasıl biri olduğunu ve yansıttığından farklı olduğunu ben biyorum ama bu kdar takıntı haline getirmiyorum.
günümün büyük kısmı orda geçiyo demişsin. bence kendine uğraş bul. hiç sağlıklı değil
orada zaten herkes 10 numara. herkes manken zengin tiki vsŞu sanal dünyayı keşke yok edebilsem..Hani şu instagram yok mu fotoğrafçıların o herkesin iyi insan rolü yaptığı..ben bu sahteliğe dayanamıyorum..eski sevgilim,hasta ruhlu insan..orda öyle güzel rol yapıyor ki ve herkes öyle güzel pohpohluyor ki onu..tabi bu insanlar sanal..kafama takmak istemiyorum ama kızlara yorumlarını gördükçe bu kadar da olmaz diyorum..gümün neredeyse çoğunu orda geçiriyo..zamanında beni orda karalamaya çalışmıştı orda ve onun yüzümden hesabımı kapattım..gizli bi profil açtım kendimce..keşke hiç bakmasam..herkes çok mutlu,güzel yürekli orda..yok mu bundan kurtulmanın yolu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?