Valla aklı başında ve sadece eğlence niyetli kullanınca hiç de saçma ve hayal dünyası olmuyor. Herkes cozutmuyor instagram'da facebook'taBurası dışında hiçbir internete dair sitede uygulamada sosyal medyada yokum. Sevgilim de kullanmıyor. Biri facebook instagram dedi mi o kadar saçma geliyo ki kullanmayan birine. Hayal dünyasında yaşıyomuş gibi. Kendi kendimize çıkarıp kendimize çektirdiğimiz bir dert işte.
Zaten benim görüşüm, bi insan instagram şu bu çok kovalıyosa bunları, sürekli foto beğeni takipçi gösteriş derdindeyse o insanla duygusal bi ilişkiye girilmemeli. Onlar kendi simslerinde bırakılmalı
Ben değil o günün çoğunu orda geçiriyo..ben de fotoğrafla uğraşıyorum o hesabımı kapattım o profilim herkese açıktı..şimdi kendime ayrı bi hesap açtım.haklısınız bakmamak gerek..o kişiyi ve bana yaşattığı acıları ben biliyorum ve onu gerçekte tanıyanlar..istediği kadar rol yapsın nereye kadar..üzerime alındım. tek sosyal medya hesabım instagram ve aktif olarak kullanıyorum. benim bi arayış içinde olduğumu düşünmüyorum. sürekli beğeni takip gelsin demiyorum. fotoğraf pylaşırım isteyen beyenir.
konu sahibi sana gelicek olursam bence kapt kurtul. bu kadar takıntılı olmak normal değil. bende arada meraktan bakarım eski sevgilime fln ama o kadar. hahaha onuda bir sürü kız takip ediyo. kendince popüler. nasıl biri olduğunu ve yansıttığından farklı olduğunu ben biyorum ama bu kdar takıntı haline getirmiyorum.
günümün büyük kısmı orda geçiyo demişsin. bence kendine uğraş bul. hiç sağlıklı değil
Siz öylesiniz diye herkes aynı mı peki?o insanların hepsi mutsuz.
mutluyken paylaşım yapmak aklıma bile gelmez
ama yalnızken ve üzgünken genelde paylaşırım kafam dağılsın diye
alır başımı giderim herkes ''aa gezegen kralicesi ne cok geziyor, eğleniyor'' der.
oysa ki içimde neler yaşıyorum neler aslında.
herkes böyle.
halbuki mutluyken öyle mi eğlenmekten aklıma telefonum bile gelmez.
Siz öylesiniz diye herkes aynı mı peki?
Mutlu anlarımı paylaşmayı seviyorum. Az önce karların içinde debelendim ve paylaştım mesela. Konsere gittiğimde en sevdiğim şarkı çaldığında onu da gönderirim. Köpeğimle parktayken fotoğraf çekerim, ekşi'de çok güldüğüm bir entry'yi gönderirim, sahilde keyif yaparken ileti yazarım.
Mutsuz muyum şimdi? Değilim. Herkesi kendinizle bir tutmayın derim.
Sosyal medyada paylaşım yapanların mutsuz, rol yapıyor, sahte vs olduğunu düşünenlerin kıskanç olduğunu düşünüyorum ben de. Başkaısnın mutluluğunu kıskanmayan insan o mutlu pozların sahte olduğunu düşünmez çünkü. Ya da kendinden biliyordur, kendi gibi sanıyordur herkesi.
Ben keyifsizken içimden bir şey paylaşmak gelmez, aklıma "şunu facebooka koyayım" demek gelmez mesela.
Şu sanal dünyayı keşke yok edebilsem..Hani şu instagram yok mu fotoğrafçıların o herkesin iyi insan rolü yaptığı..ben bu sahteliğe dayanamıyorum..eski sevgilim,hasta ruhlu insan..orda öyle güzel rol yapıyor ki ve herkes öyle güzel pohpohluyor ki onu..tabi bu insanlar sanal..kafama takmak istemiyorum ama kızlara yorumlarını gördükçe bu kadar da olmaz diyorum..gümün neredeyse çoğunu orda geçiriyo..zamanında beni orda karalamaya çalışmıştı orda ve onun yüzümden hesabımı kapattım..gizli bi profil açtım kendimce..keşke hiç bakmasam..herkes çok mutlu,güzel yürekli orda..yok mu bundan kurtulmanın yolu?
o insanların hepsi mutsuz.
mutluyken paylaşım yapmak aklıma bile gelmez
ama yalnızken ve üzgünken genelde paylaşırım kafam dağılsın diye
alır başımı giderim herkes ''aa gezegen kralicesi ne cok geziyor, eğleniyor'' der.
oysa ki içimde neler yaşıyorum neler aslında.
herkes böyle.
halbuki mutluyken öyle mi eğlenmekten aklıma telefonum bile gelmez.
Sırf insanların bu yalan hayatlarına tahammulum kalmadığı için sosyal hesaplarımi kapattım.sende keşke başka bir hesapla onu izlemeye çalışmasam.kapattiysan tam kapat benceŞu sanal dünyayı keşke yok edebilsem..Hani şu instagram yok mu fotoğrafçıların o herkesin iyi insan rolü yaptığı..ben bu sahteliğe dayanamıyorum..eski sevgilim,hasta ruhlu insan..orda öyle güzel rol yapıyor ki ve herkes öyle güzel pohpohluyor ki onu..tabi bu insanlar sanal..kafama takmak istemiyorum ama kızlara yorumlarını gördükçe bu kadar da olmaz diyorum..gümün neredeyse çoğunu orda geçiriyo..zamanında beni orda karalamaya çalışmıştı orda ve onun yüzümden hesabımı kapattım..gizli bi profil açtım kendimce..keşke hiç bakmasam..herkes çok mutlu,güzel yürekli orda..yok mu bundan kurtulmanın yolu?
Açma amacım çektiğim fotoğrafları paylaşmaktı, (amatör fotoğrafçılıkla ilgileniyorum)onu takip etmek değildi..ama işte insanoğlu meraktan bakıyorum sürekli..Sırf insanların bu yalan hayatlarına tahammulum kalmadığı için sosyal hesaplarımi kapattım.sende keşke başka bir hesapla onu izlemeye çalışmasam.kapattiysan tam kapat bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?