Sanal günlüğüm

mucizeguyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
104
0
96
Ankara
öyle sıkıntılı günler yaşıyorum ki anlatmazsam içimde patlayacaklar ya da beni kanser edecekler.burda anlatıp rahatlamaya ihtiyacım var.
nerden başlamalı bilmem. sanırım bugünlerde kötü gidfen iş arkadaşlıklarından başlamak yerinde olacak.orta derecede iyi sayılabailcek bir ortam varken çalıştığım okulda şu günlerde bir kişi yüüznden sıkıntılı günler yaşıyorum ve sıkıcısı da sahte bir gülümsemeyle sinir bozucu tavırlarına katlanmak zorundayım.gitsin diye dua ediyorum ama yok en az sene sonuna kadar burda.nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum. alalhıma sığınıyorum yardımcım olsun yoksa ben bu gidişle kanser olurum

Neden hep beni bulur bu tipler bilmem.kötü bi şey biliyorum ama bazen karşılaştırıyorum hayatlarımızı ve hayatın adaletli olmadığını düşünüyorum.en azından onun kadar kindar ve taş kalpli değilim. Allahım lütfen duy sesimi sadece huzur istiyorum, aşkı, parayı bıraktım sadece kafam rahat olsun benim kimseye zararım olmaz kimsede bana dookunmasın istiyorum sadece çok bu biliyorum.zaten bilmediğim bir şehirde ailemden uzaktayım ve iş arkadaşları dışında arkadaşım yok. nedensiz ama çok sevsem de kaynaşmak istesemde samimi olamıyorum arkadaşlarla, çok sinirli biri olup çıktım.Alalhım ben değişiyorum dengesizleşiyorum ne olur yardım et

Ah annem ah hep senin yüüzünden aslında bunlar, neden hayata karşı bu kadar ürkeksin, neden her sıkıntı da çökersin ki.Neden karşımda güçlü bir anne yetiştirmedi beni, neden insanların beni üzmesine izin veriyorum neden her sıkıntı da kendimi üzüyorum daha yaşım kaç neden bu kararmsarım neden bu kadar güçsüz nedennnnnnnnnnn

aslında sıkıntıları anlatmak tek dersim, ya da sevinçleri, güzellikleri( bugünlerde pek bana uğramasa da). bu başlığın yeri bura mı değil mi inanın umrumda değil.yalnız yaşayan biriyim ve sadece iç dökmek istiyorum akşamdan akşama o kadar.
Düne göre bugün daha iyiyim en azından dinlediğim şarkılarla ağlamıyorum bugün.depresyona mı giriyorum diye düşünüyorum aslında.sürekli ağlamalar, çabuk sinirlenmeler.Sanırım artık öyle dolmuşum ki yaşadıklarımdan böyle küçük şeylere bile katlanamıyorum.
kendimden bahsedeyim biraz. 26 yaşındayım. iç anadoluda küçük bir ilçede türkçe öğretmenliği yapıyorum.iki yıla yakındır burdayım ve yalnız başıma yaşıyorum.arkadaşlarım var okuldan ama ayrıca ilçeden yada diğer okullardan arkadaşım yok. öyle bir ortam olmadı hiç.ailem bana uzak olduğu için çok sık da yanlarına gidemiyorum.gitsem pek bişey farketmiyo aslında çünkü akrabalardan kaynaklı evde sürekli gerginlik.bazen boğulduğumu düşünüyorum kafamnı dinleyeceğim huzur bulacağım bir yer yok.nereye gideyim.küçük şeylerle mutlu olabilen elimdekilerle yetinen nasibe kısmete inanan biriyim.sadece iki hoş sohbet bana yetiyo şu aşamada.hayatımın merkezi okul ve ordaki arkadaşlarım.orda da sıkıntı olunca dayanamıyorum artık. beni üzene gelince öyle iğrenç bir kişilik ki inanamazsınız. görseniz yada tanısanız nasıl katlanıyorsun diyeceksiniz.ama işte bu da benim zaafım br ortam da biriyle küs olunca yada soğukluk olunca keyfim kaçıyo.okulda küçük bi de bu etkili tabi
uzak durmak istesen de burnunun dibinde bitiyo çeksen bi dert çekmesen bir dert.

senı üzenlerle irtibatı kes bence cnm en iisi bu...

insanı üzen de yıne insandır ama bazılarını silemıyorsan karalayacaksınnn

herkese "he" demeyi öğreneceksin. kimsenin ne dediğini umursamayacaksın
sen gidemiyorsan ailenden biri gelsin arada yanına?

Aranın açık olduğu insan senin bu zaafını kullanıp seni gıcık etmeye çalışıyor işte...
Bende sen gibiyimdir küs olduğum biri varsa aynı ortamdaysam kaçmaya yer ararım, hiç bir şey olmamış gibi davranamam, görmezden gelemem, çünkü kafama takarım üzgünümdür küs olduğum için...

Üzüle üzüle üzülmemeyi öğreneceksin, böyle takacaksın kafana sonra görmezden geleceksin o da üzerine gelmeyi bırakacak bir müddet sonra, insanların duygusal zaaflarından faydalananları hiç sevmem bende, daha sonra yüzüne nasıl bakacak acaba hiç düşünmüyor demek ki salla gitsin

Boşver, takma demek öyle kolay ki, kendime kaç defa söyledim ama olmuyo işte...hayatımda mutlu, sağlam bir dal yok ondan belki de bu sıkıntılarda yıkılmak,keşke sağlam dostluklarım, huzurlu ve güçlü bir ailem ya da bir sevdiğim olsaydı.dayasaydım sırtımı.."Siz kimsiniz kendini bilmez insanlar" deyip sırtımı dönebilseydim keşke böyle kişilere, duurumlara..olur mu bir gün bilmem.pek umudum yok aslında.

konunuzu tam okuyamadım ama sanırım çalıştığınız okulda biri ile küssünüz ve bu sizi rahatsız ediyor..
küs olmak kötüdür ama bu hayatınızın her dakikasını düşünerek geçirmenize neden olmasın. o kişi sizden değerli değil, sizi üzmeye hakkı yok. Gerektiğinde haksız duruma düşmeden tepkinizi de mesafenizi de koymanız lazım. en önemlisi mutluluğu birine ya da bir şeye bağlamayın. Yoksa o bağlandıklarınıza bir şey olursa derinden sarsılırsınız.
bir şarkı sözü geldi aklıma konunuzu görünce. ne kadar ilgili bilmiyorum ama sizi biraz karamsar gördüğüm içindir belki de.

Ben bana kendim için lazımım diyor şarkıda. kendinize çok iyi bakın ve karamsarlığı, kırgınlıklarınızı, tereddütlerinizi üstünüzden atın en kısa zamanda. Hayat mutsuz olmak için çok kısa. :)

yiyecek yemeği olmayanlar bile umut dolu. iyi geceler yerimseniben

ne umut verici ne güzel sözler bunlar.teşekkür ederim.ah dediklerini uygulamayı öyle istiyorum ki ama olmuyo işte. yoksa bir çok insana göre ne kadar iyi konumda olduğumu biliyorum belki de şımarıklık yapıyorum ama inanın elimde değil.kendimi teskin etmeye mutlu olmaya, içimi huzurla doldurmaya çalışıyorum ama olmuyor.Allahım yardım et çıkmazdayım ve kendi kendimi yiyorum bu çıkmazda.her şey canımı sıkıyo hayattan tat almıyorum ve sanıırm en önemlisi artık kendimi önemli biri gibi göremiyorum.ben böyle değildim neler oluyo bana.offf bağırasım geliyor. mutluluğu birine bağlamamam gerek biliyorum ama olmuyor işte kendim beceremiyorummmm aşk mı, dost mu yada yeni bir yer mi bilmiyorum ama hayatımda birşeyler değişmeliii

canım bende senin gibi öğretmenim ama ataması 10 yıldır olmamıs bir öğretmen.Bir iki sene ücretli öğretmenlik yaptım.Oyle ortamları iyi bilirim.Mutlaka bir iki kıl tuy tip olur ve senin zayıf hassa biri oldugunu hissedincede seni dıslarlar,yada moralini bozacak seyler yaparlar.Bir sene sonra gidecek yazmıssın.sabret.Umarım kurtulursun ama gitmezse ve gercekten istedigin ortam yoksa okulda niye sen atamanı istemiyorsun?

Veee bence senin bu kadar umutsuz ve mutsuz olman yanlızlıktan.Yakın bir arakadaşın olsa o bile yeter artar sana inan.Oyle biri olmadıgı icin hayatındada kendini kurcalaıp duruyorsun ne yapmalıyım diye..Ama unutma sorun sen değilsin bulundugun ortam bence.Ortam oyle olunca sende geriliyorsun ve gercek kendini gosteremiyor olabilirsin etrafındaki diğer insanlara

bir kandil akşamında yine ben...güzel bir şarkı eşliğinde yazayım bir şeyler istiyorum. inşallah böyle güzel ve mübarek bir gece ben ve benim gibi sıkıntıları olanlar için hayırlara vesile olur.herkes kendine göre bir şeyler istemiştir.bende sıraladım tabi istekleri:) tabi her şeyi hayırlısı.
okulda birşeyler düzelmeye başladı en azından o kadar gergin değilim. yavaş yavaş alışıyorum duruma sanırım. yada sene sonu geliyo okullar kapanacak ve ben kurtulacam diye kendimi teselli ediyorum.kurtulmak... asıl kelime bu olmamalı çünkü ailemin yanı da beni mutlu etmiyor.ama buraya tercih ederim tabiki de.canları sağolsun.
Her şey farklı olsa keşke, elimde sihirli bir deynek olsa, önce hayatımda çok seveceğim, beni sevecek, bir aşk koyardım. sonra gelecek dönem için sağlam arkadaşlıklar kuracağım, gezip, eğlenebileceğim arkadaşlar getiridim hayatıma, o malum bayanı yollardım okuldan, hatta şehirden... hep gülen iyi niyetli insanlar koyardım hayatıma... sonra güzel bir evlilk çolu çocuk...fazla uçtum demiiii :) yazarken bile inanamıyorum benim hayatımda bu kadar güzellik olsun bir anda hiç sanmam.düşünüyorum da hep sıkıntı hep stres vardı hayatımda hep bu günü ve konumu hayal edip teselli buluyodum ama şimdi istediğim konumdayım, yalnız hayatımı kurdum ama beklentilerim hala duruyo üzerine daha da stres eklendi,kaldıramıyorum artık.ölüm aklıma ne çok gelir oldu tek kurtuluş belki de çünkü ben ne kadar başka yerlere kaçmak istesem de içimdeki sıkıntı da gelecek benimle.peki bundan kurtuluşşşş.sağlam arkadalıklar ve tabiki aşk

Umarım bir kandil akşamında dilediğin tüm güzel dileklerin ve duaların kabul olur. ıstediklerin çok büyük olamayacak şeyler değil. Biraz sabret ve çevrendeki güzelliklerin tadına varmaya çalış. Örneğin bahar geliyor ve türlü türlü güzellikler sunacak bize doğa.... Hayatın içindeki güzellikleri bulup çıkarmak kendi elimizde yeter ki içimizdeki umutları söndürmeyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…