Sanal günlüğüm

:çok üzgünüm:

offffffffffffffffffffff sıkıldım artık yaşamımdan. monoton , fazlaca sakin ve yalnız... yapacak bi şey yok.işin kötüsü umut edecek, güvenebileceğim güzellliklerde yok.Allahım sen hep benim yardımcımdın hiç dar da koymadın.Neden allahım dualarımı duymuyosun.haketmiyor muyum, artık bunu düşünmeye başladım.kötü biri miyim diye...Allahım sen kalbimi biliyosun kimseyle ilgili haketmiyorsa kötü düşünmem beddua bile etmem korkarım sana sığınırım.ne olur halimi gör mutlu günler göreyim,sabrediyorum ve çok şükür diyorum.bu halimden beterini esirge.Ama ne olur yarabbim sen kullarım benden istesin dersin ya istiyorum bütün kalbimle yardımcım ol.ben ve benim gibi olanlara...kötü kalplilerden sen koru.onlardan ve onların kötülüklerinden sana sığınırıım. Sen gör yarabbim.
Ey önceden yakın arkadaş olduğum bana sırlarını anlatan şimdi ise ne kadar yüzüme gülsen de samimi olmadığın belli olan, diğer arkadaşlara yaranıp beni saf dışı bırakmaya çalışan ve arkamdan konuşan iğrenç mahluk Dilerim Allahımdan bulursun.(amin) hele ki sana hiçbir şey yapmamışken bana bunları yapıyorsun ya Allah büyük. Evet kibirli tavrını çekmediğim sana sırlarımı anlatmadığım için demi bunlar, senin gibisiyle asla dost olmam ama bari bırak huzurla işimde çalışayım ilerim şu an tek istediğim kendi pisliğinde boğul.

Siz Türkçe öğretmenimisiniz..akannehir

Siz kendiniz farkındasınız zaten ben neden dikkat çekeyimki...
Sadece üzüntümü dile getirecektim...
Yazık size bir nesil emanet ediliyor...

TÖVBE TÖVBE...Ya ben ne derdindeyim siz ne derdinde... asıl size yazık ya. Ama ben alışığım nerde problemli tipler var beni bulur..

Siz kendiniz farkındasınız zaten ben neden dikkat çekeyimki...
Sadece üzüntümü dile getirecektim...
Yazık size bir nesil emanet ediliyor...

Katılıyorum.. yazık

ooo kaydirigubbakcemile3 aslında kimlere emanet ediliyor bir bilebilsenizakannehir

mucizeguyem, çok sıkıntıların dertlerin var çok boğulmuş gibisin tek başına baş edebilecek güçte misin?

olumlu şeyleri görmeye çalış biraz:lepi: hep olumsuz kötü şeyler yaşamıyoruz kivereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…