"Sanal ilişki"

Kismetinin nereden çıkacağını bilemezsin yüzyüze tanıştığın bir insana hemen guvenebilir misin onu da yapamazsın her türlü ihtimal ikisinde de var belli olmaz.

ilk zamanlar hep senin gibi düşündüm ama kısmet boyleymis 1 seneden daha fazla zamandır evliyiz. Sanal olmaz diye birşey yok hep sanal olarak kalacak değil ya
Peki ilk basta fotoğraflarınızı gördünüz mü

Sanal ortam olabilir ama karşınızdaki gerçek bir insan sahici bir şekilde konuşuyorsunuz bence gerçeğe dökülmeli ilk olarak telefondan konuşabilirsiniz.

Birincisi yalanla başlamış ikincisi ise insanlar yanındaki adamlara güvenemiyor yıllar geçse bile tanıyamıyorken sanaldan nasıl olacak?
Bazı arkadaslar söylediğime karşı cıkıyor ama gercek bu yani...

Birincisi yalanla başlamış ikincisi ise insanlar yanındaki adamlara güvenemiyor yıllar geçse bile tanıyamıyorken sanaldan nasıl olacak?
Bazı arkadaslar söylediğime karşı cıkıyor ama gercek bu yani...
Zaten tamam devam edelim dersem sanalda kalmaz o yuzyuze gorusurum kesinlikle karşıyım ben de uzaktan uzağa ilişkilere

Belki karşındaki 60 yaşında beyaz atletli tek dişli bi dededir hiç böyle düşündün mü
Sanaldan kadınlara asılan erkeklerin ağır abaza olduğunu düşünüyorum
Ve eminim ki onlarca kıza yazıyolar
Hangisi tutarsa hesabı

o da yalan söylemiş olabilir . kaldı ki sanalda bu tarz konuştuğu ilk kişi siz değilsiniz . emin olun o laflar ilgiler başkalarına da yapıldı . ben sanal muhabbet olayını doğru bulmuyorum . bir arkadaşım da Zaman'ında çok anlatmıştı böyle iyi şöyle iyi diye çocukla buluştuğu gün bitti o iyi düşünceler . siz aslında aklınızdaki tip yerine o kişiyi koyuyorsunuz . sanal olduğu için de bu iş kolay oluyor çünkü bir sürü boşluk var ve aklınızdan tamamlıyorsunuz .

Zaten tamam devam edelim dersem sanalda kalmaz o yuzyuze gorusurum kesinlikle karşıyım ben de uzaktan uzağa ilişkilere

Yani sende farkındasın. İlişkiye başlasanız bile uzaktan ilişki ne kadar zor, devam edebilecek misin? bdv de uzaktan ilişkide çıkan sorunlarla ilgili o kadar çok konu varki...
Şahsen benim mantığıma uyan bir durum var değil.. .

Yani sende farkındasın. İlişkiye başlasanız bile uzaktan ilişki ne kadar zor, devam edebilecek misin? bdv de uzaktan ilişkide çıkan sorunlarla ilgili o kadar çok konu varki...
Şahsen benim mantığıma uyan bir durum var değil.. .
Cok uzak sehirlerse degiliz zaten 3 saatlik yol.. gidip gelmek sorun olmaz ama işte kafam karışık

Ya o da sana yalan soyluyorsa? Bu kadar pollyanna olmayin belki kismetin odur diye. Zaman cok kotu sana zarar vermeyecegi ne malum. Onlarca kadin cinayeti oluyor ormanda, golde, gomulu bulunuyorlar yapmayin gözünüzü seveyim. İnsan yanindakine bile guvenemiyor.

Hayır görmedim hatta adını bile farklı biliyordum
Anladım nasıl oldu peki.. yani simdi ben görmedim onu ve sevgili gibi konustuk sevgili gibiyiz dedim ya gördükten sonra begenmezsem falan ne biliyim o zaman umut verip görüsmeyi kesmek daha kotu olmaz mı :(

Sanal veya real her ikisindede her cesit adam var .. öyle olmasa bile sen sanaldakileri öyle saniyorsun diye oyuncaginmi yapacaksin? sanaldakileri kendin gibi sanmissin kisacasi ama herkez öyle degil iste ..

Bizde erkek arkadaşımla facebooktan tanistik.
Sonra başladı bi şekilde.
Şuan 3.5 yıllık bi iliskimiz var.
Mutlaka pürüzler oluyor.
Yerin oturmayan taşlar oluyordu zamanla astik..
Ama bizim kârımız evlerimiz arasının 20dk gibi bi mesafe olması :)
Birde çok uç noktalardayız aslında.
Ama zamanla alıştık..
Birbirimiz olduk resmen..
Benzemeler başladı yani :)
Bu isler kismet ama sizin durum biraz sıkıntılı gibi..
Hayırlısı olur inşALLAH

esimle ayni boyle tanistim, ismim yanlisdi falan
ama o 1 ay sonra yanimdaydi tanismadan , yani reele dokmek siçin gelmisti

yanina çagirabilirsin
kimseye nasil tansitigni demek zorunda deilsin kiii sildi zaten evliliklerin50% si bu sekilde oluyor
ben esimle iyimiyim dersen ?
sorunlar oluyir arada ama bunun sanalla iliskisi yok, her evlilikde olan sorunlar .. benim hiç aklima gelmedi netde tanistim boyle oldu vs diye ...

Bu ilişkinin nereye varacağını kimse bilemez.o yuzden eğer elektirik aldiysan ise önce birbirinizin gerçek halini görmekle başlayın.belki birbirinizin hiç tipi degilsnizdir ve pat diye bitiverir aklındaki karmaşa.eğer tip olarak begenirseniz zaten devam edersiniz ilişkiyi detaylandirmaya.kimseyede internetten tanistiginiizi soylemezsinhz olur biter.

Ben de eşimle internette tanıştım. 7 yıldır beraberiz, 3 yıldır evliyiz, 1,5 yaşında da oğlumuz var.

Akrabalarım, arkadaşlarım vs bu zamanda böyle adamı nerden buldun dedi hep.

Nasıl tanıştığınla ilgisi yok olayın. Ya adamdır, ya değildir, hepsi bu!

Neden olmasın ki.. Bi yanlışını girmemişsin. Gorsen tanisan seveceksin belki..yada sevmiceksin.bunu tanımadan bilemezsin. Hayatında birini istiyorsan eğer,ona temkinli bir şekilde bir şans ver. Ama yok uğrasamam ilişkiyle falan diyorsan boşuna konuşma bile bence..bu şekilde arada olmak en kötüsü cunku

Anladım nasıl oldu peki.. yani simdi ben görmedim onu ve sevgili gibi konustuk sevgili gibiyiz dedim ya gördükten sonra begenmezsem falan ne biliyim o zaman umut verip görüsmeyi kesmek daha kotu olmaz mı :KK43:

Görmeden kendi dusunceni bilemezsin ki.

Biz eşimle buluşma kararı aldık benim olduğum yere geldi terminale karşılamaya gittim. Ki o zamana kadar adının yalan olduğunu da bilmiyordum.
Telefonla konuşarak bulduk birbirimizi hiç fotoğraf falan görmediğimiz için zor oldu. Oturduk bütün gün sohbet ettik. Daha sohbet baslamadan kimliğini çıkardı koydu masaya. Açıklamasını yaptı.

Konuştuk durduk ilk gün hiç etkilenmedim hatta gitsin bir daha telefonla bile gorusmem dedim kendi kendime . Ama o gün eşimi yolcu ettikten sonra bi tuhaf oldum o da aynı şekilde. Uzun zamandır yanında olan birinden ayrılır gibi hissettik.
Sonra bi daha telefonla ve ayda 2 kez görüşerek 3. Ayimizda eşim evlenme teklif etti 1. Yilimizda evlendik

bence dertsiz başına dert alma..yanıbaşımızdakileri doğru dürüst tanıyamıyoruz..bi şeyler ilerlemeden bitir derim

Arkadaşlarınız reelden bulunca çok mu güvenilir oluyormuş :KK70: bence bu konuda onları takmayın ve kalbinizin sesini dinleyin. Benimde sanaldan tanıştığım biriyle bir buçuk yıllık ilişkim var mutluyuz hiç bir yanlışını görmedim bu zamana kadar, ama biz facebooktan tanışmıştık :oops:

Aaa benim gibii :) Tekim sanıyordum burada :KK3:

Aynen ben de sanal ortamda tanıştım 9 ay olacak facebooktan tanışmıştık..

Hem sanal deyince aaa yok olmaz insan güvenemez vs.. neden insanın aklına bunlar geliyor anlamıyorum.. illa ortak noktada reele dönüşüyor hep sanal kalmıyor ya..

Ordakiler insan değil mi dışarıdakilerden farkı ne anlamadım? Sizin sevgiliniz eşiniz hiç sosyal ağ kullanmıyor mu?

İnsandan insana fark ediyor olayın sanalla pek alakası yok.. Ben de çok mutluyum çok şükür rabbim bozmasın ama insanın içinde olduktan sonra benimki de yapar reelde tanıştığınız biri de..

Bu sanal reel mevzusuna pek takılmayın.. içinden nasıl geçiyorsa tanımak mı istiyorsun direk bodozlama dalmayın ama en azından o şansı verin kendini tanıtsın..

Back
X