"Sanal ilişki"

Başlık böyle ama aslında hiç inanmazdım. Sanal ilişkiymiş de aşkmış da hoşlantıymış da palavra gibi gelir normalde. Neyse. Ben çok canımın sıkıldığı Ve yalnız hissettiğim bi dönemde bi siteye üye oldum biriyle konuşmaya başladık ama öylesine vakit geçsin falan ismimi baska bi isim söyledim onun fotoğrafını görmedim, fotoğraf attım kendimi atmadım yabancı birini attım çünkü ileriye götürmek istemiyordum gerçek hayatıma dahil etmek istemiyordum sadece onun sanaldaki ilgisi cok hosuma gidiyordu.

Bi süre sonra sevgili gibi konuşmaya başladık ama dediğim gibi hiçbirşey hissetmiyorum , karşımdakinin de bi insan oldugu duyguları oldugunu unutarak davrandım. Ama o tatlı tatlı konuşunca ister istemez insanın hoşuna gidiyor o ilgi . Sabah akşam sanalda olsa sizle ilgilenen biri var. Neyse ben zaten sanal o kimbilir kimlere konusuyordur onlara da böyle şeyler diyordur diye düşündüm sallamadım hiç oyun gibi geldi bana. Neyse bu fotoğrafı yalan söylediğimi ögrendi söyledim çok kızdı kandırdın beni duygularımla oynadın falan dedi. Cok kötü hissettim gerçekten. Neyse sonra bişekilde biz yine konuşmaya basladık ben özür diledim falan bu durum için.

2 aydır sürekli konuşmayı kesip kesip tekrar konuşmaya başlıyoruz. Şu an yine konuşuyoruz. Ama nasıl desem gercekten yavsak biriyle daha duzgun birini ayırt edebiliyo insan konusmalardan sanal olsa bile (%100 olmasa da ) belki oda benim gibidir dalga geciyodur diycem ama ısrar eden o. Farklı şehirlerdeyiz bu arada. Bugün ben seni ne zaman görebilicem ellerini tutucam falan dedi. Ben de o zaman dank etti işte dedim şimdi napıcam . Resmen oyalıyorum aylardır . Dedim ben sanala güvenmiyorum. Sürekli senin baska birileriyle de konustugunu dusunuyorum güvensizlik var o yüzden ileriye götüremem beklentiye girmek istemiyorum seni de beklentiye sokmak istemiyorum dedim. Zaten sen fotograf bile atmadın ciddiye alsan atardın sende demekki cok onemsemiyosun falan dedim sende atmıyordun atsan atıcaktım ama kestirip atma ne olur belkide burda karsılasmamız tesaduftu ama sen geri tepiyorsun dedi.Ama böyle olmaz arafta kalırız neden sevmeye çalışmak ve sevildiğini görmek istemiyorsun diyor.

Böyle işte. Napcağımı şaşırdım kalbini kırmaktan da korkuyorum . Ama diğer türlüde olmaz hadi beğendim onu görüşücez diyelim arkadaslarıma bile anlatamam ki ne diyecegim internette tanıştık sevgili olduk vesaire. Bugün söyledim adımı bile söylemedim sana yalan söyledim bu kadar konuşcağımızı bilmiyordum artık sen bana nasıl güvenceksin yalancı oldugumu düşünceksin yargılanmak istemiyorum yine dedim. Ben sana güveniyorum sana çok ısındım sana değer veriyorum diyor. Ki gerçekten duygusal bi insan yazdıklarını görüyorum. Ama dediğim gibi ce saret edemiyorum kendi hayatıma almaya onu. Yani normal hayatımda o yok gibi zaten kimseye bahsetmedim. napmalıyım ben şimdi ya
Bu tür ilişkiler asla yürümüyor ayrıca çok kötü rezil biçimde bitiyor

Sonuçta kk da sanal. Ama kimin ne olduğunu az çok biliyoruz . Benim sanalda tanışıp evime davet ettiğim anneler var. Kkdan tanıştığım ve hiç görmediğim insanlar.

Merhaba canım
Anlattıklarını tebessümle okudum. Çunku aynı şey benim başımdan da geçti.Sanal ilişkileri hep saçma bulurdum. Ve şaşırırdım. Bana pek inandırıcı gelmezdi. Bizde erkek arkadaşımla Sanal bi ortamdan tanıştık. Bende pek güvenmedim. Normalde sanaldan kımseyle tanışmam görüşmem de..Çünkü karsındakı insana güvenemiyorsun. Ama farklı biri gibi tanıtmadım kendimi. Görüşmemek için hep bir bahane uydurdum. Zaten farklı şehirlerdeydik. Görüşmemiz de pek bi imkansızdı. Bi süre sonra hoşlantı oldu. Arkadaslarım hep saçma buldu. Ama sonra onlarda şahit oldu bu duruma. Nasıl oldu bilmiyorum. Birden o imkansızlıklar bi yolunu buldu ve bizi birbirimize getirdi. Yakında 2. yılımız olucaak. Önyargılı olma bence.. :KK36::KK66:

Evet, sanki herkese yazıyormuş gibi geliyor sırf sanal olduğu için.
Bir de bugun konuyu açtıktan sonra biz konusmadan önce kızlara yazdıgı yorumları falan gördüm kıskanclık krizine mi girdim ne oldu bilmiyorum baya saydım sövdüm, güvenmiyorum neler yazmıssın dedim onlar senden onceyd dedi diretti yine zamanla guvenip seviceksin goruceksin seni cok sevdigimi falan dedi. Ben de boyle guvensizlikle baslanmaz dedim sen bilirsin dedi bilmiyorum nolucak:))
insan kendini diğerleri gibi hissettiği zaman biraz güveni sarsılıyor hak verdim sana şimdi. sanal ortamda o sana istediği yüzünü gösterir, bilemezsin diğer yönlerini.yüzüne, gözlerine bakmakla sana gonderdiği metinlere bakmak arasında çok fark var. doğru diyorsun, bilemezsin herkese de sana yazdığı gibi yazıyor mu yazmıyor mu. işin zor :( ben sende bir güvensizlik, şüphe sezdim ondan dolayı çok da olumlu görmüyorum gidişatı ama yine de aklına yattığı kadarına şans ver. çok da güvenme derim. hayırlısı olsun hakkında:)

Sonuçta kk da sanal. Ama kimin ne olduğunu az çok biliyoruz . Benim sanalda tanışıp evime davet ettiğim anneler var. Kkdan tanıştığım ve hiç görmediğim insanlar.
ama kk daki amaç başka . burda belli bir mesafede kalınıyor. ve kk daki ortam konular bambaşka . burdan arkadaş olunmasını yadırgamam çünkü burada yalan olayına çok az rastlıyoruz ve kimsenin ilk etapta amacı tanışıp ortam kurmak olmuyor . arkadaş sitesinde tüm konuşmalar o yönde . bir sürü kişiyle sevgili olmak için yapılan konuşmalar . ve bir maksat olduğu için yalan daha çok . sevgili bulmak için siteye üye olmakla ilgilendiği konularda yazmak okumak konuşmak için siteye üye olmak çok farklı insan profilleri . öyle bir siteden biriyle tanışıp güvenmek bence çok zor . ve gerçekten ilk yazdığı da konu sahibi olma olasılığı yok gibi bir şey .

Arkadasim sanal da tanistigim adam suan yanimda tatli tatli uyuyo:) olmaz diye bisey yok hayatim biz bir ay konustuk nisanlandk 10 ay icinde evlendik 1 yili askinda evliyiz. Ben mersindeyken istanbula gelin geldim. Cooookkk da mutluyum bir daha dunyaya gelsem yine internete girerim yine gokhanimla kavga edip konusup evlenirim :) kiz ben adami 7.gordugmde dugun salonundaydm sevgili gibiyiz simdi yeni yeni hallerimizi ogreniyoruz :))))))

Başlık böyle ama aslında hiç inanmazdım. Sanal ilişkiymiş de aşkmış da hoşlantıymış da palavra gibi gelir normalde. Neyse. Ben çok canımın sıkıldığı Ve yalnız hissettiğim bi dönemde bi siteye üye oldum biriyle konuşmaya başladık ama öylesine vakit geçsin falan ismimi baska bi isim söyledim onun fotoğrafını görmedim, fotoğraf attım kendimi atmadım yabancı birini attım çünkü ileriye götürmek istemiyordum gerçek hayatıma dahil etmek istemiyordum sadece onun sanaldaki ilgisi cok hosuma gidiyordu.

Bi süre sonra sevgili gibi konuşmaya başladık ama dediğim gibi hiçbirşey hissetmiyorum , karşımdakinin de bi insan oldugu duyguları oldugunu unutarak davrandım. Ama o tatlı tatlı konuşunca ister istemez insanın hoşuna gidiyor o ilgi . Sabah akşam sanalda olsa sizle ilgilenen biri var. Neyse ben zaten sanal o kimbilir kimlere konusuyordur onlara da böyle şeyler diyordur diye düşündüm sallamadım hiç oyun gibi geldi bana. Neyse bu fotoğrafı yalan söylediğimi ögrendi söyledim çok kızdı kandırdın beni duygularımla oynadın falan dedi. Cok kötü hissettim gerçekten. Neyse sonra bişekilde biz yine konuşmaya basladık ben özür diledim falan bu durum için.

2 aydır sürekli konuşmayı kesip kesip tekrar konuşmaya başlıyoruz. Şu an yine konuşuyoruz. Ama nasıl desem gercekten yavsak biriyle daha duzgun birini ayırt edebiliyo insan konusmalardan sanal olsa bile (%100 olmasa da ) belki oda benim gibidir dalga geciyodur diycem ama ısrar eden o. Farklı şehirlerdeyiz bu arada. Bugün ben seni ne zaman görebilicem ellerini tutucam falan dedi. Ben de o zaman dank etti işte dedim şimdi napıcam . Resmen oyalıyorum aylardır . Dedim ben sanala güvenmiyorum. Sürekli senin baska birileriyle de konustugunu dusunuyorum güvensizlik var o yüzden ileriye götüremem beklentiye girmek istemiyorum seni de beklentiye sokmak istemiyorum dedim. Zaten sen fotograf bile atmadın ciddiye alsan atardın sende demekki cok onemsemiyosun falan dedim sende atmıyordun atsan atıcaktım ama kestirip atma ne olur belkide burda karsılasmamız tesaduftu ama sen geri tepiyorsun dedi.Ama böyle olmaz arafta kalırız neden sevmeye çalışmak ve sevildiğini görmek istemiyorsun diyor.

Böyle işte. Napcağımı şaşırdım kalbini kırmaktan da korkuyorum . Ama diğer türlüde olmaz hadi beğendim onu görüşücez diyelim arkadaslarıma bile anlatamam ki ne diyecegim internette tanıştık sevgili olduk vesaire. Bugün söyledim adımı bile söylemedim sana yalan söyledim bu kadar konuşcağımızı bilmiyordum artık sen bana nasıl güvenceksin yalancı oldugumu düşünceksin yargılanmak istemiyorum yine dedim. Ben sana güveniyorum sana çok ısındım sana değer veriyorum diyor. Ki gerçekten duygusal bi insan yazdıklarını görüyorum. Ama dediğim gibi ce saret edemiyorum kendi hayatıma almaya onu. Yani normal hayatımda o yok gibi zaten kimseye bahsetmedim. napmalıyım ben şimdi ya

Tipini görsen belki konuşmayı bırak yüzüne bakmayacaksındır.. Çok seneler önce internet yeni yeni yaygınlaşırken internetten biri benimle konuşmaya çalışıyodu o zaman ortak herkesin muhabbet ettiği sohbet odaları filan vardı.. Bu çocuk öyle bi konuşuyodu ki sandım ki baya yakışıklı çok kendine güvenli filan konuşuyodu.. Bi gün fotosunu koymuş.. O günden sonra da konuşmadım.. Görsen belki konuyu açmaya düşünmeye bile gerek duymıycaksın.

Arkadasim sanal da tanistigim adam suan yanimda tatli tatli uyuyo:) olmaz diye bisey yok hayatim biz bir ay konustuk nisanlandk 10 ay icinde evlendik 1 yili askinda evliyiz. Ben mersindeyken istanbula gelin geldim. Cooookkk da mutluyum bir daha dunyaya gelsem yine internete girerim yine gokhanimla kavga edip konusup evlenirim :) kiz ben adami 7.gordugmde dugun salonundaydm sevgili gibiyiz simdi yeni yeni hallerimizi ogreniyoruz :))))))
Masallah :rolleyes::KK68:

Tipini görsen belki konuşmayı bırak yüzüne bakmayacaksındır.. Çok seneler önce internet yeni yeni yaygınlaşırken internetten biri benimle konuşmaya çalışıyodu o zaman ortak herkesin muhabbet ettiği sohbet odaları filan vardı.. Bu çocuk öyle bi konuşuyodu ki sandım ki baya yakışıklı çok kendine güvenli filan konuşuyodu.. Bi gün fotosunu koymuş.. O günden sonra da konuşmadım.. Görsen belki konuyu açmaya düşünmeye bile gerek duymıycaksın.
Haklısınn bosverdım zaten:)

Ben olsam kıllı bir dayı bacağı resmi atar, ''Al sana güven'' falan derim, dumur olsun.
Şaka maka ben de bulaştım öyle bir işe, hiç güzel bitmedi bence uzak dur.

sanal ilişkilere inanmıyorum ama bir insan 2 ay seviyeli bir şekilde muhabbet ettiyse ona bir şans vermelisin ama şuda var niye birbirnizi sosyal ağlardan eklemediniz yani foto falan görmediniz hiç ?kendinize mi güvenmiyorsunuz anlamadım ki . belki birbirinizi beğenmeyeceksiniz . ben şahsen fotosunu görmediğim birinle 2 ay konuşmazdım .
eğer görüşüceksen yaşadığın şehire gelsin kalabalık bir yerde görüşün sonra bakarsınız .

İnternetten tanışılır.. tabi.. ama resmini bile görmeden bir adama yada kadına birşeyler hissedilmez... artık internet çağındayız ve taa Allahın unuttuğu yerde bile görüntülü arama yapabiliyor insanlar.. yani mesajlaşmak yerine.. bu şekilde konuşsaydınız.. daha sağlıklı olurdu.. ve sonra görüşürdünüz.. Ve insan yüzünü görmediği adam yada kadınla konuşunca hayallerinde yarattığı bir tip le konuşuyormuş gibi oluyor.. ve ileride o şekilde görünmediğini farkedince.. ilişkiler bitiyor... ve sen şimdi hayallerinde yarattığın bir adamla konuşuyorsun... yazılar gerçek ama onun yazılarından hissetiğin duygular.. senin duyguların.. ve adamın görünüşü sadece senin hayallerindeki adam..

Hiç beğenmediğin biriyle konuştuğunu hissedersen işte ozaman o yazılardaki duygular birden yok olur... Görsel olarak görmek önemlidir.. resim bile olsa..

Aslinda bastan yaptigini onaylamasam da aynisini tekrar yapip onunla baska bir kiz gibi konusmani tavsiye ederim. Boylece bu romeo daha kac kisiye romeo luk yapiyor ogrenirsin.

Hıc guvenılır degıl benın de boyle yıllar once salakça bır tanısmam olmus tu ne cahılmısım cocuk alkolıgın bırıymıs kendı ıtıraf ettı .Gerek yok guvenme kımseye ıyısıde olabıkır fakat bılemessın .Daha yenı tv de subayım dıye tanıttıgı kızı dolandırdı evlılık vaadıyle adamın bırı.Dırek gorusmeyı kes .

Back
X