Sanal iliskiler hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.327
-152
68
42
Hayatımın kötü gittiği ve kimsenin olmadığı bir dönem birileriyle tanismak istedim.flort sitesinden tanıştık.aramizda bir flortlesme oldu.sabah günaydın akşam iyi geceler falan.bu Sevgililik oyunu hoşuma gitti.bulusalim dedi kabul etmedim ama aşka dair bütün eksikliğini giderdi.kafam bayağı boşaldı.kendimi iyi hissettim.yani sanki hayatımda biri varmış gibi.kafayi bayağı dağıttım.baktim çok fazla konuşuyoruz ve beni gerçek hayattan koparıyor ve birkaç sıkıntılı tarafı vardı.koparttim bağlarımı ve bitti.sanal ilişkiler hakkında ne dusunuyoesunuz

Sanal ilişki diye birşey mi var ki varsa da onun adı ilişki değildir. Sohbet muhabbettir hepi topu.

Sizin aynı konumda konuştuğunuz biri vardı çevrem küçük öğrenilirse falan diyordunuz noldu o adam?
Sohbet muhabbet değil basbayağı bisiler hissediyorsun. Değişik bisi

Hayatımın kötü gittiği ve kimsenin olmadığı bir dönem birileriyle tanismak istedim.flort sitesinden tanıştık.aramizda bir flortlesme oldu.sabah günaydın akşam iyi geceler falan.bu Sevgililik oyunu hoşuma gitti.bulusalim dedi kabul etmedim ama aşka dair bütün eksikliğini giderdi.kafam bayağı boşaldı.kendimi iyi hissettim.yani sanki hayatımda biri varmış gibi.kafayi bayağı dağıttım.baktim çok fazla konuşuyoruz ve beni gerçek hayattan koparıyor ve birkaç sıkıntılı tarafı vardı.koparttim bağlarımı ve bitti.sanal ilişkiler hakkında ne dusunuyoesunuz

Sanal olduklarını.

Guvenme.konusacaksan her ozelini anlatma.yuzeysel bilgi ver hakkinda.bulustun diyelim kendinle ilgili cok bilgi verme davrsnislarini gozlemle .kimseye guvenilmez bu devirde

Karşı taraf koskocaman bir yalandan ibaret olabilir, bunu düşünmeniz lazım.

Burada bir konu vardı gerçek miydi fakemiydi bilmiyorum ama, kadın karşı tarafı erkeğim diye kandırmıştı falan. Yani karşınızdaki erkek olsa bile, belki başkasının fotoğrafını kullanıyordur, belki 3 çocuklu göbekli bir amcadır veya ergenin tekidir. Veya sapıktır.

Yani kandırılmak olasılığınız gerçek hayatta karşınıza çıkan birine göre oldukça yüksek.

Eğer günaydın, iyi akşamlar denmesi bu kadar önemliyse arkadaş edinin, en azından gerçek olur.

Guvenme.konusacaksan her ozelini anlatma.yuzeysel bilgi ver hakkinda.bulustun diyelim kendinle ilgili cok bilgi verme davrsnislarini gozlemle .kimseye guvenilmez bu devirde
Ismini vermedim buluşmadım telefon numaranı vermedim bir program üzerinden konuştuk.basladi güzeldi ve bitti işte.

Flört sitelerinde takılmak bana çok cringe geliyor. Allah düşürmesin oralara. Sana yazan adam herkese yazıyordur zaten, bir ayrıcalığın yok yani bunu bil. Değil flört sitesi diğer sosyal medya hesaplarından yavşamaya çalışan kimseye prim vermemeli kadınlar. Ben abazayım diye bağırıyorlar, kadınların da duygusal boşluğuna denk gelip safkoloz gibi aşık oluyor böyle işsizlere. Üzülüyorum böylelerine.

Her şey tamamen şans işi bence. Sanaldan tanışmaya karşı değilim. İyi insanlar da var.

Birbirini hiç görmeden 1 yıl yazışıp, sevgili olup, evlenmeyi düşünen birini tanıdım. Böyle manyak bir hikaye duymadım. Görüştükten sonra sevgili olursun.

Sudakiiz Sudakiiz neden?

1) Flört sitelerinden ciddi ilişki çıkmaz. Oradakiler aman olmazsa ne yapayım bulurum yine başkasını kafasındalar. İstisnalar var ama bunlar kaideyi bozmuyor.
2) Keza sosyal medya sitelerinde tanışmaya çalışanlar da öyle. En az 5-10 kadına daha yazıyorlar.
3) Hayatım flört sitelerinde geçti ve sürekli buralarda takılan ve arayışta olanları ciddi özgüvensiz buluyorum. Evet, bende öyleyim. Buralarda takılanlar çoğunlukla asosyal ve gerçek hayatta muhabbet kurmayı beceremeyenler. Şu an benim de sevgilim yok ama oralardan arayışta değilim kendimi kişisel gelişim kitaplarına verdim. Üslubum sert olabilir ama gerçekleri yazdım.

Sohbet muhabbet değil basbayağı bisiler hissediyorsun. Değişik bisi
Görmediğim gözgöze bakmadığım insana ne hissedebilirim bukadar değişik?
Hoş yüzyüze görüştüklerimizde bazen kofti çıkıyor ama sanal alem daha beter konuştuğun 15 yaşında bebe de olabilir, torun torba sahibi dede de bir konu varfı tıpkı ordaki gibi hemcinsinde çıkabilir 😂

adi üstünde sanal . Gercek degil yazistiginiz kisi sizi etkileyen 60yasinda biride olabilir bir cocukta olabilir yada bir kadin. Sacma buluyorum sanal iliskiyi gercekci gelmiyor. Elini tutmadiktan sonra sesini duymadiktan sonra ne yapayim ben bana yazan birini.

Back
X