Sanal iliskiler hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Sanal flört bence kafa dağıtmak için var zaten. Kafanızı dağıttınız kaçın gidin sanaldan hayır gelmez size söyliyim sonunda üzülürsünüz

Hayatımın kötü gittiği ve kimsenin olmadığı bir dönem birileriyle tanismak istedim.flort sitesinden tanıştık.aramizda bir flortlesme oldu.sabah günaydın akşam iyi geceler falan.bu Sevgililik oyunu hoşuma gitti.bulusalim dedi kabul etmedim ama aşka dair bütün eksikliğini giderdi.kafam bayağı boşaldı.kendimi iyi hissettim.yani sanki hayatımda biri varmış gibi.kafayi bayağı dağıttım.baktim çok fazla konuşuyoruz ve beni gerçek hayattan koparıyor ve birkaç sıkıntılı tarafı vardı.koparttim bağlarımı ve bitti.sanal ilişkiler hakkında ne dusunuyoesunuz
Pamuk bu o aynı memleketten kızının sınıf arkadaşının babası mi? Evet se bununla ilgili onlarca yorum yapildi

Flört sitelerinden düzgün birinin çıkacağına inanıyor musunuz gerçekten? Ben güvenemezdim şahsen kim bilir kaç tanesiyle görüşüyor. İnternet üzerinden de tanışsanız iyice tanıyıp güvenmeden kapılmayın derim, görmediğiniz birinden emin olamazsınız. İnsanı bazen yıllardır tanıdığı kişiler bile yanıltıyor kaldı ki böyle 2 3 günlük insanlar mı fiyasko çıkmayacak. Flört sitesinden ziyade daha düzgün platformlardan tanışmayı deneyin. Ama kafam dağılıyor öylesine sohbet ediyorum diyorsanız siz bilirsiniz.

Hayatımın kötü gittiği ve kimsenin olmadığı bir dönem birileriyle tanismak istedim.flort sitesinden tanıştık.aramizda bir flortlesme oldu.sabah günaydın akşam iyi geceler falan.bu Sevgililik oyunu hoşuma gitti.bulusalim dedi kabul etmedim ama aşka dair bütün eksikliğini giderdi.kafam bayağı boşaldı.kendimi iyi hissettim.yani sanki hayatımda biri varmış gibi.kafayi bayağı dağıttım.baktim çok fazla konuşuyoruz ve beni gerçek hayattan koparıyor ve birkaç sıkıntılı tarafı vardı.koparttim bağlarımı ve bitti.sanal ilişkiler hakkında ne dusunuyoesunuz
Sanal ilişkiyi ilişkiden bile saymıyorum.

Her şey tamamen şans işi bence. Sanaldan tanışmaya karşı değilim. İyi insanlar da var.

Birbirini hiç görmeden 1 yıl yazışıp, sevgili olup, evlenmeyi düşünen birini tanıdım. Böyle manyak bir hikaye duymadım. Görüştükten sonra sevgili olursun.

@Sudakiiz neden?
O sanal ilişki değil sanaldan tanışmak oluyor zaten.arkadaş görüşmeyi bile kabul etmemiş.

Niye koparttin bağı anlamadım ben 2. Eşimle sanaldan tanıştım, reele taşıdım çok şükür huzurlu mutlu yuvam var lakin ...kötü insanlar karşına çıkabilir etraf manyak dolu dikkatli olmak gerek

Niye koparttin bağı anlamadım ben 2. Eşimle sanaldan tanıştım, reele taşıdım çok şükür huzurlu mutlu yuvam var lakin ...kötü insanlar karşına çıkabilir etraf manyak dolu dikkatli olmak gerek
Nasıl tanıştınız? Flört sitesi miydi? Ne kadar süre tanıdıktan sonra görüştünüz?

Bir ergenle veya yasli bir amcayla konuşuyor olabilme ihtimaliniz de var unutmayin. Gunumuzde sanaldan tanismaya tuhaf bakmiyorum artık ama ordan muhabbeti olabildigince kısa tutup reelden tanımak gerektiğini düşünüyorum artik. Nasıl koktugunu, oturup kalktigini , cevresindekilere nasıl davrandigini gormedigim adama ne diye baglanayim

Ben sanaldan hatta saçma bi siteden tanıştım şansıma çok iyi biri çıktı ama biz çabuk buluştuk suan birlikte yaşıyoruz ocakta düğünümüz var.. Ama hepsi iyi diyemem. Çok yakın bir arkadaşım sanaldan hatta oyundan tanıştı adamın lafıyla kaçtı gitti evden hatta suan hamile adamdan kurtulmaya çalışıyor neler neler var

Nasıl tanıştınız? Flört sitesi miydi? Ne kadar süre tanıdıktan sonra görüştünüz?
Flört sitesi değil kadınlar klubu gibi dertlerimi yazdığım bir siteydi 17 yaşından beri uyeydim ..bu yüzden ben anlatmasamda içimi duygularımı düşüncelerimi tüm çıplaklığıyla biliyor bende onunkini ☺️ .
3. Günü sana aşık olabilirim sevgilin varsa konuşmayalım dedim 4. Günü Facebooklarimizi verdik ordan inceledim akrabalarina kadar ayrıca e devlet şifresini verdi medeni durumuna baktım malum devir kötü... İstihare ye yattım 3 kere üst üste olumlu çıktı ... ardından hemencicik evlendik...çok hızlı ilerledik biz kuzum ya zaten ilk geceden hamile kaldım üstüne birde :D ..eşimle daha yeni yeni flört ediyoruz nerdeyse yavaş yavaş tanıyorum :D malum hamilelik , benim ders çalışmam derken biraz yoğun geçti 3 yılımız..(bu arada 2 kızımız var) huzurumuz aşkımız yerinde elhamdülillah ...

Yalnız benim gibi olma flört siteleri tehlikeli olabilir yani çok şükür benim karşıma çok iyi birisi çıktı..ama kim bilir katili var o su var şu su var dikkatli ol bacım..

Son düzenleme:
herkesin ihtiyacı olan, istediği ilişki türü farklıdır. bazı insanlar hayatında birileri olsun fakat onlarla görüşmesin isteyebilir. sadece yazışarak kurulan bir ilişki de güzel ve tatmin edici olabilir. uzaklarda olan birileriyle bu türden bir yakınlık kurabilirsin. beklentiler uyuşursa böylesi senin için çok daha iyi olur.

Çoğunlukla aldatmaca olduğunu düşünüyorum.
Hayatında biri olan / evli ya da sevgilisi olan kişiler de başvuruyor bazen böyle şeylere.
tamamen gerçek hayattan kaçma isteği ve içlerindeki duygusal ya da cinsel boşluğu doldurma düşüncesi.

Ha şu olabilir.
Sanalda tanışırsın
Bir süre konuşursun
Sonrasında da görüşürsün
Reel arkadaşın olur
Sonra duruma göre bakarsın
Arkadaş mıyız
Sevgili miyiz vs diye

Ama diğer türlüsü görüşmeden sürekli konuşmak biraz kandırmaca gibi geliyor bana

Flört sitesi değil kadınlar klubu gibi dertlerimi yazdığım bir siteydi 17 yaşından beri uyeydim ..bu yüzden ben anlatmasamda içimi duygularımı düşüncelerimi tüm çıplaklığıyla biliyor bende onunkini ☺️ .
3. Günü sana aşık olabilirim sevgilin varsa konuşmayalım dedim 4. Günü Facebooklarimizi verdik ordan inceledim akrabalarina kadar ayrıca e devlet şifresini verdi medeni durumuna baktım malum devir kötü... İstihare ye yattım 3 kere üst üste olumlu çıktı ... ardından hemencicik evlendik...çok hızlı ilerledik biz kuzum ya zaten ilk geceden hamile kaldım üstüne birde :KK70: ..eşimle daha yeni yeni flört ediyoruz nerdeyse yavaş yavaş tanıyorum :KK70: malum hamilelik , benim ders çalışmam derken biraz yoğun geçti 3 yılımız..(bu arada 2 kızımız var) huzurumuz aşkımız yerinde elhamdülillah ...

Yalnız benim gibi olma flört siteleri tehlikeli olabilir yani çok şükür benim karşıma çok iyi birisi çıktı..ama kim bilir katili var o su var şu su var dikkatli ol bacım..
Hangi site idi ?
Merak ettim
Özelden yazmanız mümkün mü

olumsuz.

Flört sitelerinde tanışan ve evlenen de duyuyorum ama ben o sitelere biraz önyargılıyım; onun yerine kendi hobi alanınızla alakalı bir forumda, bir sosyal medya grubunda vs tanışılması bence daha iyi oluyor. Ben sevgilimle yabancı dil uygulamasında tanıştım, kendisi yabancı ve sadece dil öğrenmek üzerine kullanırken tanıştık, 2 yıl böyle arkadaşça konuştuk 2 yılın sonunda sevgili olduk 1. Yılımızda Türkiye'ye geldi, iki seferdir de ben gidiyorum ona şu an 2. Yılımız, duyanlar hep çok şaşırıyor ama böyle hikayelerde var:KK22: ki benim ki düşünün çok ekstrem bir durum :halay:

Back
X