- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Sanal flört bence kafa dağıtmak için var zaten. Kafanızı dağıttınız kaçın gidin sanaldan hayır gelmez size söyliyim sonunda üzülürsünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pamuk bu o aynı memleketten kızının sınıf arkadaşının babası mi? Evet se bununla ilgili onlarca yorum yapildiHayatımın kötü gittiği ve kimsenin olmadığı bir dönem birileriyle tanismak istedim.flort sitesinden tanıştık.aramizda bir flortlesme oldu.sabah günaydın akşam iyi geceler falan.bu Sevgililik oyunu hoşuma gitti.bulusalim dedi kabul etmedim ama aşka dair bütün eksikliğini giderdi.kafam bayağı boşaldı.kendimi iyi hissettim.yani sanki hayatımda biri varmış gibi.kafayi bayağı dağıttım.baktim çok fazla konuşuyoruz ve beni gerçek hayattan koparıyor ve birkaç sıkıntılı tarafı vardı.koparttim bağlarımı ve bitti.sanal ilişkiler hakkında ne dusunuyoesunuz
Sanal ilişkiyi ilişkiden bile saymıyorum.Hayatımın kötü gittiği ve kimsenin olmadığı bir dönem birileriyle tanismak istedim.flort sitesinden tanıştık.aramizda bir flortlesme oldu.sabah günaydın akşam iyi geceler falan.bu Sevgililik oyunu hoşuma gitti.bulusalim dedi kabul etmedim ama aşka dair bütün eksikliğini giderdi.kafam bayağı boşaldı.kendimi iyi hissettim.yani sanki hayatımda biri varmış gibi.kafayi bayağı dağıttım.baktim çok fazla konuşuyoruz ve beni gerçek hayattan koparıyor ve birkaç sıkıntılı tarafı vardı.koparttim bağlarımı ve bitti.sanal ilişkiler hakkında ne dusunuyoesunuz
O sanal ilişki değil sanaldan tanışmak oluyor zaten.arkadaş görüşmeyi bile kabul etmemiş.Her şey tamamen şans işi bence. Sanaldan tanışmaya karşı değilim. İyi insanlar da var.
Birbirini hiç görmeden 1 yıl yazışıp, sevgili olup, evlenmeyi düşünen birini tanıdım. Böyle manyak bir hikaye duymadım. Görüştükten sonra sevgili olursun.
@Sudakiiz neden?
Nasıl tanıştınız? Flört sitesi miydi? Ne kadar süre tanıdıktan sonra görüştünüz?Niye koparttin bağı anlamadım ben 2. Eşimle sanaldan tanıştım, reele taşıdım çok şükür huzurlu mutlu yuvam var lakin ...kötü insanlar karşına çıkabilir etraf manyak dolu dikkatli olmak gerek
Flört sitesi değil kadınlar klubu gibi dertlerimi yazdığım bir siteydi 17 yaşından beri uyeydim ..bu yüzden ben anlatmasamda içimi duygularımı düşüncelerimi tüm çıplaklığıyla biliyor bende onunkiniNasıl tanıştınız? Flört sitesi miydi? Ne kadar süre tanıdıktan sonra görüştünüz?
Hangi site idi ?Flört sitesi değil kadınlar klubu gibi dertlerimi yazdığım bir siteydi 17 yaşından beri uyeydim ..bu yüzden ben anlatmasamda içimi duygularımı düşüncelerimi tüm çıplaklığıyla biliyor bende onunkini.
3. Günü sana aşık olabilirim sevgilin varsa konuşmayalım dedim 4. Günü Facebooklarimizi verdik ordan inceledim akrabalarina kadar ayrıca e devlet şifresini verdi medeni durumuna baktım malum devir kötü... İstihare ye yattım 3 kere üst üste olumlu çıktı ... ardından hemencicik evlendik...çok hızlı ilerledik biz kuzum ya zaten ilk geceden hamile kaldım üstüne birde..eşimle daha yeni yeni flört ediyoruz nerdeyse yavaş yavaş tanıyorum
malum hamilelik , benim ders çalışmam derken biraz yoğun geçti 3 yılımız..(bu arada 2 kızımız var) huzurumuz aşkımız yerinde elhamdülillah ...
Yalnız benim gibi olma flört siteleri tehlikeli olabilir yani çok şükür benim karşıma çok iyi birisi çıktı..ama kim bilir katili var o su var şu su var dikkatli ol bacım..
olumsuz.Hayatımın kötü gittiği ve kimsenin olmadığı bir dönem birileriyle tanismak istedim.flort sitesinden tanıştık.aramizda bir flortlesme oldu.sabah günaydın akşam iyi geceler falan.bu Sevgililik oyunu hoşuma gitti.bulusalim dedi kabul etmedim ama aşka dair bütün eksikliğini giderdi.kafam bayağı boşaldı.kendimi iyi hissettim.yani sanki hayatımda biri varmış gibi.kafayi bayağı dağıttım.baktim çok fazla konuşuyoruz ve beni gerçek hayattan koparıyor ve birkaç sıkıntılı tarafı vardı.koparttim bağlarımı ve bitti.sanal ilişkiler hakkında ne dusunuyoesunuz