Merhabalar eşim kumar oynuyormuş bekarlığından beri evliliğimizin 3.yılında oğlumuz bir yaşındayken öğrendim borc yapmıştı Mevla yüksekti ailesine kızdım madem sakladınız evlendırdınız ödeyin dedim ödediler de ama kayınpederin evinden taşınmak zorunda kaldık evi kiraya vermem lazım borç için dedi eşyalarımızı sattık benım Annemın evıne geldik abilerim biliyordu ama anneme kumar borçu demedık üzülür diye abımler boşanırsan arkandayız ama karar senın dediler 2 sene geçti yeniden borçla geldi tutar milyonlar yani öyle diyim babasına artık öde diyemiyorum eşim artık tedavi olmayı kabul ediyor herseyın kontrolü sende olsun yeterki yanımda ol diyor beni bırakma diyor tedavi ol gel öyleyse dedim benim bugün kötü günüm yanımda olmayacaksan bitsin diyor ben ona bitsin demiyorum o bana bitsin diyor söz veriyorum sizin için herşeyi yapıcam diyor ortada borç var kayınpeder ödemeyi kabul etmiyor yanımda olursan tedaviye gittiğimi görünce yumuşar diyor kafam çok karışık yeminler sözler havada uçuyor ama emin olamıyorum akıl verin bana