• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal kumar bağımlılığı borç

Bekarlıgından beri oynuyosa evliyseniz siz bunu farketmemeniz mümkün değil. Bağımlı adam her sekilde evde oynar gizli oynamaz. Oynayamaz yani
Hayır bıde niye ailesi ödüyor? Zorlamı evlendırdıler kefil mi oldularda yaslı baslı ınsanlara ödeme yaptırıyorsunuz farketmemeniz mümkün değil tekrar söylüyorum.

Diyorum sakalım yok ki lafım dinlensin 😒
dinlemeyen dinlemesin bebeğim, ben hep ne derim? Herkes mutlu olacak diye bir kanun yok, isteyen mutsuz olsun, mutsuz yaşasın, kumarci kocasini sevsin, alkolik kocasini sevsin bize neee biz soyler geçeriz, yaşayacak olan onlar avzf

Bana utanmazsınız diyemezsiniz ortada evlenınce düzelir diyen bir aile başı yanan gece bir kadın ve çocuk var lütfen saygınızı koruyun
Tamam öğrenmişsiniz, boşanın artık.
O ailede sizin kumarbaz kocanızın arkasını toplamak zorunda değil sürekli.
Ayrıca bu kadar borç yapan bir bağımlı düzelmez.
Tedavilerin çoğu işe yaramıyor.
Bakın kendi kendine tedavi olmayı kabul etmeyip, sizi sömürmeye çalışıyor ha6la.
Aileniz arkanızdayken, ikinci bir çcoık falan olmadan atın başınızdan bu adamı. Kimseyi suçlayacak haliniz kalmamış.

Avukat mısınız gerçekten tecrübeli insanların görüşlerini dikkate almak için yazdım uzaktan maynak mısın boşan diyene ihtiyacım yok zaten çevremde var onlardan sevgisinden şüphem yok bende seviyorum ama sevmek keşke para etseymiş şimdi verirsem ikinci şans olucak ben evlenmeden önce böyle bir alışkanlığı olduğunu bilmiyordum
Bağımlı bir adamın sevgisinden ne olur ya?
Ne sevgisi? Onun asıl sevdiği oynadığı oyunlar. İkinci bir şansı nasıl vereceksiniz o kadar borçla? Ben kumar bağımlılığı ne demek çok iyi biliyorum maalesef . Bu denli içine batmış birine tedaviler falan adam etmez. Sevgi falan boşverin, aklınızı kullanın.

Evet avukatım.Ben mi yanlış anladım?Yüklü kumar borcu ortaya çıkınca babası borcu ödeyip sizi kira geliri için sizi evden çıkardı,siz annenize taşındınız,sonra tekrar kumar borcu geldi,üstelik milyonlarca liralık.Böyleyse çoktan ikinci şansı vermişsiniz.Şu an sizin yaşadığınız psikolojiyi de çok iyi anlıyorum.Sevginiz,birlikte geçen yıllarınız,çocuğunuz var diye evliliğinizi ayakta tutmaya çalışıyorsunuz ama yapmayın.Böyle hem kendinize hem çocuğunuza zarar verirsiniz.Eşiniz sizi çok sevdiğini söylüyor olabilir ama lafla sevmek kolaydır.Sizin için gerçek bir mücadelesi olsaydı bunları yaşamadan gerekli adımları atardı zaten.Ona tekrar güvenmeniz üçüncü kez borçların arasında çaresiz kalmayı kabullenmeniz olur.Tecrübeli insanlardan görüş istediğinizi söylemişsiniz.Benim tecrübem var.Ne sizi ne eşinizi tanırım ama bu evlilik devam ederse neler yaşanabileceğini görebiliyorum.
Tedavi ol gel diyorum tedavi olduktan yanımda olacaksan olma diyor bu çok narsist bir cümle değil mi

Malesef düzelmeyecek. Bunun tedavisi de yok. İnanırsanız başınıza gelecek herşeyi hak ediyorsunuz demektir. Ayrıca hangi sevgi ?ailenizin yanına bebeğinizle taşınmışsınız. Peki bey efendi çalışıp didinip ev kiralayamadı mı.? Düzen kuramadı mı...Milyonlardan söz ediliyor ya böyle sevgi evlilik gerçekten olmasın. Ona yardım ederek en büyük kötülüğü babası ve siz yapıosunuz. Bırakın dağıttığı gibi toparlasın. Ve o çocuğun rızkını düşünerek vaz geçin kendinize yeni hayat kurun...

Hayır bıde niye ailesi ödüyor? Zorlamı evlendırdıler kefil mi oldularda yaslı baslı ınsanlara ödeme yaptırıyorsunuz farketmemeniz mümkün değil tekrar söylüyorum.
Oğlum evlenince düzelir diye oğlunun geçmısını saklamak adil değil ödesinler demiyorum bu haktır

Tedavi ol gel diyorum tedavi olduktan yanımda olacaksan olma diyor bu çok narsist bir cümle değil mi
Bu sorumluluğu almıyor işte.Kumar bağımlılığının tedavisi bir iki kere doktora gitmekle falan olacak iş değil.O sürece girmeyi göze alamadığı için peşinde arkasını kovalayacak birini istiyor.Sizi manipüle edip vicdanınıza oynuyor.Hadi iflas eder,işinden atılır,bir hastalığa yakalanır,o zaman "Bugün eşimin kötü günü." deyip yanında olursunuz.Bu öyle bir şey değil ki.Durumunu sizden gizleyerek evlenmiş,sizi kaç kere büyük borçlarla sıkıntılara sokmuş,o kadar şeyin üstüne tedavi olacakmış.Bir zahmet.Zaten konu tedaviye gelene kadar neler yaşamışsınız.Tedavi başladı,işe yaradı,yaramadı derken hayatınız cehenneme döner.

Bu sorumluluğu almıyor işte.Kumar bağımlılığının tedavisi bir iki kere doktora gitmekle falan olacak iş değil.O sürece girmeyi göze alamadığı için peşinde arkasını kovalayacak birini istiyor.Sizi manipüle edip vicdanınıza oynuyor.Hadi iflas eder,işinden atılır,bir hastalığa yakalanır,o zaman "Bugün eşimin kötü günü." deyip yanında olursunuz.Bu öyle bir şey değil ki.Durumunu sizden gizleyerek evlenmiş,sizi kaç kere büyük borçlarla sıkıntılara sokmuş,o kadar şeyin üstüne tedavi olacakmış.Bir zahmet.Zaten konu tedaviye gelene kadar neler yaşamışsınız.Tedavi başladı,işe yaradı,yaramadı derken hayatınız cehenneme döner.

Merhabalar eşim kumar oynuyormuş bekarlığından beri evliliğimizin 3.yılında oğlumuz bir yaşındayken öğrendim borc yapmıştı Mevla yüksekti ailesine kızdım madem sakladınız evlendırdınız ödeyin dedim ödediler de ama kayınpederin evinden taşınmak zorunda kaldık evi kiraya vermem lazım borç için dedi eşyalarımızı sattık benım Annemın evıne geldik abilerim biliyordu ama anneme kumar borçu demedık üzülür diye abımler boşanırsan arkandayız ama karar senın dediler 2 sene geçti yeniden borçla geldi tutar milyonlar yani öyle diyim babasına artık öde diyemiyorum eşim artık tedavi olmayı kabul ediyor herseyın kontrolü sende olsun yeterki yanımda ol diyor beni bırakma diyor tedavi ol gel öyleyse dedim benim bugün kötü günüm yanımda olmayacaksan bitsin diyor ben ona bitsin demiyorum o bana bitsin diyor söz veriyorum sizin için herşeyi yapıcam diyor ortada borç var kayınpeder ödemeyi kabul etmiyor yanımda olursan tedaviye gittiğimi görünce yumuşar diyor kafam çok karışık yeminler sözler havada uçuyor ama emin olamıyorum akıl verin bana
Kayınpederin ilk ödemeyi yapması bile hata. Hala daha ikinciyi ödemesini de bekliyorsunuz. Kumarbaza yapılacak en büyük kötülük borcunu sıfırlamaktır. Nasıl yaptıysa öyle ödeyecek borcunu eşiniz. Yoksa 2 yıl sonra yeni borçlar gelir.

Sizi bilmem de eşinizin belki yine babam öder umudu vardır. Ama boşanır iseniz babasının destek olma ihtimali çok azalacak. Bu sebepten bu durumu kullanıyor olabilir. Boşanıp ailesi ile yaşama korkusu da yetmiş ona. Çünkü ailesini sevmiş olsaydı bu yanlışa bir daha düşmezdi.

Oğlum evlenince düzelir diye oğlunun geçmısını saklamak adil değil ödesinler demiyorum bu haktır
Siz kayınpederle değil eşinizle evlisiniz. Gıyabınızda nikah kıyılmadıysa bu adamı tanıma süreniz oldu. Ya eşiniz sakladı ya si görmek istemediniz. Kayınpeder bu denklemde suçlanacak bir figür değil. Yüklü borç da geldi, onda da boşanmadınız. Hala mı bilmiyordunuz? Şimdi ikinci yüklü borç geldi hala kayınpeder diyorsunuz. Siz ayrı bir aile yetişkin insanlarsınız.

Bana utanmazsınız diyemezsiniz ortada evlenınce düzelir diyen bir aile başı yanan gece bir kadın ve çocuk var lütfen saygınızı koruyun
Kayinpeder borcu ödemiyor diyen ben miyim, ödemesini beklemek utanmazlik değil de ne? Adam zaten bir kere borcu kapatmış, yine kapatmasını nasıl bekliyorsunuz, nasıl kafalar bunlar anlam veremiyorum.
Ayrıca kayinpeder zorlami evlendirdi sizi, kocanizi bir kere görüp mu evlendiniz?
Kumari öncesinde hiç fark etmediğinize asla inanmıyorum. Insan ultra zengin olur, parasının hesabı bilmez ok ama belirli gelir varken, milyon lira borç yapılıyorken anlamamak imkansız.

Arkadaşım hadi onlar düzelir diye evlendirdi sen düzelmesini için tedavi ol gel diyor sende kabul et bitsin kapansın konu biz de yormayalım kendimizi. Kendi ailenin evine geçerek zaten yapmışsın bu hatayız geçim derdine düşen bir adam oyun oynamaz ne kadar durumu iyiyse o kadar harcar devam eder geçim derdine girseydi çalışmaktan bunlara fırsatı olmazdı. Ohh babası da ödemiş nasılsa bunu da öder diye devam ediyor. Tehtit ediyor bi de 😂 at kapıya düzel gel de benim korkum boşanma davası açarsın sana da musallat olur öldürmeye çalışır psikoloji bu o yüzden kimseye boşan diyemiyorum artık.

Onların sana yaptığının aynısını ilk yakaladığında affederek sen de yapmışsın kendine. Hatta yetmemiş şimdi de 2. kez affetmek için yüreklendirmemizi bekliyorsun. İstediği kadar pişman olsun, tedavi olsun asla bırakmayacak hatta sen takibe başlayacağın için bir süre sonra o seni bırakmak isteyecek. Sakın beni seviyor bırakamaz vs diye düşünme. Bağımlılar kimseyi sevmiyorlar nasıl değişeceğini tahmin bile edemezsin.

Merhabalar eşim kumar oynuyormuş bekarlığından beri evliliğimizin 3.yılında oğlumuz bir yaşındayken öğrendim borc yapmıştı Mevla yüksekti ailesine kızdım madem sakladınız evlendırdınız ödeyin dedim ödediler de ama kayınpederin evinden taşınmak zorunda kaldık evi kiraya vermem lazım borç için dedi eşyalarımızı sattık benım Annemın evıne geldik abilerim biliyordu ama anneme kumar borçu demedık üzülür diye abımler boşanırsan arkandayız ama karar senın dediler 2 sene geçti yeniden borçla geldi tutar milyonlar yani öyle diyim babasına artık öde diyemiyorum eşim artık tedavi olmayı kabul ediyor herseyın kontrolü sende olsun yeterki yanımda ol diyor beni bırakma diyor tedavi ol gel öyleyse dedim benim bugün kötü günüm yanımda olmayacaksan bitsin diyor ben ona bitsin demiyorum o bana bitsin diyor söz veriyorum sizin için herşeyi yapıcam diyor ortada borç var kayınpeder ödemeyi kabul etmiyor yanımda olursan tedaviye gittiğimi görünce yumuşar diyor kafam çok karışık yeminler sözler havada uçuyor ama emin olamıyorum akıl verin bana
Sitenin tek kumarbazı olarak diyorum ki senin koca kumarı bırakmaz sen bu adamı hiç bırakmazsın burda kendine yalandan destekçi arama biri borcunu ödese senin dert biter bir dahaki borca kadar unutursun

Back
X