- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
çok yoğun çalışıyorum gün içi çalıştığım yere pasta gelsin istiyorum çıkıştada koştur koştur gideceğim çünkü.neden sanal market istiyorsun ki ben güvenmiyorum o yüzden sordum
Y****sepeti uygulamasında bulundugunuz ilcedeki pastanelerden alabiliyorsunuz.
anladım allah yardımcısnız olsun şimdi bilenler yardımcı olur herhalde ben hiç almadım güvenemediğim için açıkcası . çünkü çok iyi dediğimiz yerden alındıpı zaman bile bazen tadında farklılık oluyor malumçok yoğun çalışıyorum gün içi çalıştığım yere pasta gelsin istiyorum çıkıştada koştur koştur gideceğim çünkü.
Biraz cimriliğim tuttu, çok pahalı ya bu ne. Hediyeyi pastadan daha uyguna aldım.Direkt size yakin bir mado, liva gibi bir pastaneci varsa arayin getirirler. Yasta pasta pahali bir sey oldugu icin hepsi getiriyor.
Biraz cimriliğim tuttu, çok pahalı ya bu ne. Hediyeyi pastadan daha uyguna aldım.
Migrosta olduğunu biliyorum da güvenebilir miyim taze mi diye süphe ettim aslında. İşyerime de yakın migros var. Ordan alabilirim yani taze diyorsanızEvet aynen oyle. Ben de hic sevmem pahaliya yas pasta almayi. Migros varsa yasadiginiz yerde, oranin yas pastalari hem uygun hem taze oluyor. Isranbulda degilseniz migros siparis getirmiyor tabii ama. Kendiniz almaniz lazim.
Migrosta olduğunu biliyorum da güvenebilir miyim taze mi diye süphe ettim aslında. İşyerime de yakın migros var. Ordan alabilirim yani taze diyorsanız
migros taze olur evet mado da çok güzeldir ben bayılıyorum ama en küçük pasta 60 tl filanMigrosta olduğunu biliyorum da güvenebilir miyim taze mi diye süphe ettim aslında. İşyerime de yakın migros var. Ordan alabilirim yani taze diyorsanız
vallaha en son paraya kıyıcam galiba gidişat onu gösteriyormigros taze olur evet mado da çok güzeldir ben bayılıyorum ama en küçük pasta 60 tl filan
Ay öyle de olmaz ki liseli gibi. Çocuk gibi bi pasta mı bölüşücezlütfen kremaya gömülmesin pasta. empati yaptım bana öyle bir pasta gelse tiksinirim. bir de ayıp olmasın diye tadına bakmak zorunda kalırdım. tatlım sen en iyisi dilim pasta küçük pasta al. ya 2 tane ya da iki kişiyseniz bölüşürsünüz.
şu 60 tl liklerden al ya bayılıyorum onlara valla offf yani özsüt varsa sizin orada oda olur ayyy bende geleyim mi doğum gününevallaha en son paraya kıyıcam galiba gidişat onu gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?