Sanal s...ks

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek

Valla iyi cesaret etmişsin, tanıdık birine de denk gelebilirdin yani, savcılığa ver başka yapacak birşey yok

Yadırgamayın diyorsun da yadırganmıyacak gibi değil ki yaptıkların

seni savciliga verecem de evleniyorum de ne bileyim birsey ler de kurtul.bu nasil cesaret sendekide

Evli değilseniz hemen savcılığa başvurun ama önce karşı tarafı uyarın belki kendiliğinden vazgeçer .Siz sanal seks olayını karşılıklı yaptı iseniz bunun zaten bir cezası yok ama tehdit ve şantajın cezası çok ağır .Bir keresinde bir sapığa 20 yıl vermişti hakimim .

evet hesabi tamamen silin hatta

benı yadırgamayın demıssın amaa konun yadırganmıcak gıbı deıll bu nasıl bı cesaret ayrıca nasıl bırseydırr senı buna zorlayanmı vardı zevk ıcınmıı yaptın adam senın pesını tabı bırakmaz cunku sen bıldıgın kaşarlık yapmışsın yanı kusura bakmada erkeklerınde aradığı bısey bu sıkayetcı olsan ne dıcenkı polısleree ben bole bole yaptım sımdıdde yakayı kurtaramıyommu dıcen yasın küçük bellıkı bıraz mantıklı ol ınss bundan bole yapmassın

bütün hesaplarını kapat kendi üzerine telefon falan alma

umarım adresini yaşadığın yeri bilmiyodur o zaman bitersin asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…