Sanal s...ks

Amaç ne ?
Tanımadığın erkekler sana zevk mi veriyor anlamadım ?
Hadi hepsi senin tercihin bir şey diyemeyiz ama niye adınla soyadınla resimlerinle yapıyorsun?
Adam ne istiyor senden? Konuştuklarınızı gerçek hayata geçirmek istiyor?
Gerçekten sizde ki cahil cesareti filan yaş kaç?

evleniyorum vs dedim ama kurtulamadim. bana bi kere bulusalim bidaha rahatsiz etmem.diyo.

Aynen bazı arkadaşlarına sorduğu gibi neden facesi tamamen kapatmıyorsun?
merak ettim

Yaptığınız şeyleri tasvip etmiyorum ama tabi sizin tercihiniz.Bari kendi
hesabınızdan yapmasaydınız.Şikayetçi olun başka yolu yok gibi duruyor.

Arkadaş canın sanal s.ks yapmak istiyordu falan tamam da keşke sahte hesap açıp öyle yapaydın..
Şikayetten başka çaren yok.

Banlancan ağır gel bence

facebook.ta kendini aramaya kapat ve facebook.un herkese verdiği bir link var (profil sayfana girdiğinde adres çubuğunda yazan "facebook.com/isim.soyisim" gibi) seni adını değiştirsen bile oradan buluyor olabilir. o link değiştirilebiliyor diye biliyorum.

Olur şekerim polislerden utanıp söylemesin böyle itler de başkalarına da yapsın bu şeyleri .
Lütfen mantıklı konuşun biraz .
Sizin gibiler yüzünden bu şekil sapıklar türüyor farkında değilmisiniz ?
Başlık sahibi hiç çekinme devletin hakimine de polisine de güven .İnan ki bilgiler gizli kalıyor resimler filan .

alıntı yapıp muhalefet olmayayım diyorum ama cidden dayanamıyorum,konu sahibi haklı yada haksız ama sıkıntısını dile getirip yardım istemiş,verecek cevap yoksa okur geçersiniz,hemen tüü kaka diyecek eşleştirecek birşeyler bulmuşsunuz,bu nasıl bir kelime böyle ya,sırf böyle yazılar yüzünden çoğu konuya cevap yazmaya veya konu açmaya çekiniyorum.gerçekten çok çirkince yazmışsınız.

Arkadaşlar olan olmuş saçma sapan konuşuyorsunuz . Yargıladınız da ne oldu .Çok mu mutlu oldunuz kınayıp da . Size bir derdini anlatmış siz kocakarı gibi ayıplıyorsunuz .
yadırgadım da benim başım göğe erdi arkadaşım sen niye yadırgamadın diye sana karışan var mı herkesin kendi düşüncesi bana ters .kocakarılar gibi falan hoş olmuyor böyle şeyler hafife alınacak şeyler değil

Banlancan ağır gel bence
tamam tamam sustum:)) ama ya hanımlar haklı degılmyım bakın cogumuz bazen eşlerımızden kaygılanıyoruz yok ınt sunla yazışıyor kadın kızla falan sanal falan dıyee işte böyle ınsanlar yüzünden oluyoo sonra cıkıyolarr durumlarına bı care oarıyolarr yanı kadınlara gunh degılmı yaa sımmdı bu sanal s. yapan bayan sızce evlı erkeklerlede yapmısmıdır yapmamısmıdır hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…