- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
evleniyorum vs dedim ama kurtulamadim. bana bi kere bulusalim bidaha rahatsiz etmem.diyo.
benı yadırgamayın demıssın amaa konun yadırganmıcak gıbı deıll bu nasıl bı cesaret ayrıca nasıl bırseydırr senı buna zorlayanmı vardı zevk ıcınmıı yaptın adam senın pesını tabı bırakmaz cunku sen bıldıgın kaşarlık yapmışsın yanı kusura bakmada erkeklerınde aradığı bısey bu sıkayetcı olsan ne dıcenkı polısleree ben bole bole yaptım sımdıdde yakayı kurtaramıyommu dıcen yasın küçük bellıkı bıraz mantıklı ol ınss bundan bole yapmassın
evleniyorum vs dedim ama kurtulamadim. bana bi kere bulusalim bidaha rahatsiz etmem.diyo.
Bu işin sanali nasi oluyor onu anlamadım????
facesiz duramiyorum yaa ne biliyim
Olur şekerim polislerden utanıp söylemesin böyle itler de başkalarına da yapsın bu şeyleri .benı yadırgamayın demıssın amaa konun yadırganmıcak gıbı deıll bu nasıl bı cesaret ayrıca nasıl bırseydırr senı buna zorlayanmı vardı zevk ıcınmıı yaptın adam senın pesını tabı bırakmaz cunku sen bıldıgın kaşarlık yapmışsın yanı kusura bakmada erkeklerınde aradığı bısey bu sıkayetcı olsan ne dıcenkı polısleree ben bole bole yaptım sımdıdde yakayı kurtaramıyommu dıcen yasın küçük bellıkı bıraz mantıklı ol ınss bundan bole yapmassın
benı yadırgamayın demıssın amaa konun yadırganmıcak gıbı deıll bu nasıl bı cesaret ayrıca nasıl bırseydırr senı buna zorlayanmı vardı zevk ıcınmıı yaptın adam senın pesını tabı bırakmaz cunku sen bıldıgın kaşarlık yapmışsın yanı kusura bakmada erkeklerınde aradığı bısey bu sıkayetcı olsan ne dıcenkı polısleree ben bole bole yaptım sımdıdde yakayı kurtaramıyommu dıcen yasın küçük bellıkı bıraz mantıklı ol ınss bundan bole yapmassın
yadırgadım da benim başım göğe erdi arkadaşım sen niye yadırgamadın diye sana karışan var mı herkesin kendi düşüncesi bana ters .kocakarılar gibi falan hoş olmuyor böyle şeyler hafife alınacak şeyler değilArkadaşlar olan olmuş saçma sapan konuşuyorsunuz . Yargıladınız da ne oldu .Çok mu mutlu oldunuz kınayıp da . Size bir derdini anlatmış siz kocakarı gibi ayıplıyorsunuz .
facesiz duramiyorum yaa ne biliyim
tamam tamam sustum:)) ama ya hanımlar haklı degılmyım bakın cogumuz bazen eşlerımızden kaygılanıyoruz yok ınt sunla yazışıyor kadın kızla falan sanal falan dıyee işte böyle ınsanlar yüzünden oluyoo sonra cıkıyolarr durumlarına bı care oarıyolarr yanı kadınlara gunh degılmı yaa sımmdı bu sanal s. yapan bayan sızce evlı erkeklerlede yapmısmıdır yapmamısmıdır hanımlarBanlancan ağır gel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?