Sanal s...ks

yok 1 yildit oyle seyler yapmiyorum.. normal facede sadece tanidiklarim var.

facesiz duramiyorum yaa ne biliyim :(
Ya facesiz duramiyorum ne demek? Suan basin belada bile olabilir. Bu manyak ya ailene gitse ya bi tanidigin duysa ya bisey ciksa ortaliga o zaman keske kapatsaydim diye aglarsin. Yapma lutfen kendini dusunmuyosan aileni dusun zaten yeterince govde gosterisi yapmissin. Bundan sonra dikkat et kendine mantikli kararlar al. He yok illa yapcam diyosan al bi fake hesap ordan yap ona kimse karisamaz.

yadırgadım da benim başım göğe erdi arkadaşım sen niye yadırgamadın diye sana karışan var mı herkesin kendi düşüncesi bana ters .kocakarılar gibi falan hoş olmuyor böyle şeyler hafife alınacak şeyler değil

Başlık sahibi sizin düşüncenizi sormamış ki çaresizliğini anlatmış belki bir fikir istemiş belki bir yardım istemiş akıl akıldan üstündür diye .Sizin hiç bir katkınız yok ki olan olmuş iyi ya da kötü doğru ya da yanlış .
Eee sen pissin bunu yaparsın .Belli kendisi de pişman .Demeye devam edin ne diyeyim .allah akıl fikir versin .

tamam tamam sustum:)) ama ya hanımlar haklı degılmyım bakın cogumuz bazen eşlerımızden kaygılanıyoruz yok ınt sunla yazışıyor kadın kızla falan sanal falan dıyee işte böyle ınsanlar yüzünden oluyoo sonra cıkıyolarr durumlarına bı care oarıyolarr yanı kadınlara gunh degılmı yaa sımmdı bu sanal s. yapan bayan sızce evlı erkeklerlede yapmısmıdır yapmamısmıdır hanımlar

Haklısın diyemiyeceğim o kelime çok ağır oldu.
Evet kaygılanıyoruz ama erkeklerimiz de karekterli olursa böyle insanlarla konuşmaz.

Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek :KK43:
bir kız fake bir face ile bir erkekte fake bir face ile sanalda takılıyorlar cinsel muhabbet gırla... sonra tanışmaya karar veriyorlar.. dünya küçük....kız kendi babasıyla sanal sex yaptığını randevuda öğreniyor...reşitsen şikayet et... ailene yansımadan çözebilirsin...seni arayarak taciz etmesi bile yeterli şikayet için...

facesiz duramiyorum yaa ne biliyim :KK43:
canim facesiz duramiyorsunda face ilede uslu durmuyorsun sen belayi ates de seni cagiriyor haberin olsun.yokmu senin baban abin annen bu ne rahatlik

tamam tamam sustum:)) ama ya hanımlar haklı degılmyım bakın cogumuz bazen eşlerımızden kaygılanıyoruz yok ınt sunla yazışıyor kadın kızla falan sanal falan dıyee işte böyle ınsanlar yüzünden oluyoo sonra cıkıyolarr durumlarına bı care oarıyolarr yanı kadınlara gunh degılmı yaa sımmdı bu sanal s. yapan bayan sızce evlı erkeklerlede yapmısmıdır yapmamısmıdır hanımlar
peki burada hırsızın hiçmi suçu yok diye sorarlar adama?hemcinslerimizi suçlamışsınız ama erkeklerin hiç mi suçu yok acaba?

öncelikle sizin için üzüldüm
size tavsiyem(aklıma gelen çözüm) faceinizi kapatın(başka isimle bir süre resimsiz açın eğer facesiz duramıyorsan),telefonunuzu değiştirin(başkası adına alın) ve en önemlisi arkadaşlarınıza tanıdıklarınıza numaranızı kesinlikle başkasına vermemelerini sapığın tekinin size musallat olduğunu o nedenle size sormadan kesinlikle numaranızı başkasına vermemelerini söyleyin
şimdiden allah yardımcınız olsun

Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek :KK43:
Niye kendi adını soyadını veriyorsun hiç tanımadığın birine?! Normalde böyle bişey yapmamış olsaydında adam sapık olabilirdi. Facebook kullanma, numarını da rehberde gizli yaptır. Ulaşamaz herhalde.

tamam kaşar kısmını yazdığım ıcın ozur dılerım agır oldu basına gelmeyen bılemezz fakat seen bu seılde eğlence kurmuşsun sımdıde facesız duramıyom dıyosun bu ne perhız bu ne lahana tursusu

Evli erkeklerle yapıyorsa bile tek taraflı yapılmıyor elbette erkeğin de suçu büyük. "Böyle insanlar yüzünden olmuyoo" erkeğin de abazalığı var. Yani erkek yapıyorsa "eşlerimiz" kadın yapıyorsa "kaşar" olacaksa, olmasın. Adil değil.

He bütün suç bu kızın kocalar sütten çıkmış ak kaşık zaten. Belli arayışlarda olan insanlar birbirlerini bulurlar. Bu konu sahibine giydirmekle çözülebilecek bir durum değil.

Back
X