- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
Lütfen kırılma, senden beklediği tam olarak nedir acaba? Kontor, para vs karşılığı mı yapıyordunuz?
Bir erkeği ne kadar tatmin eder ki bu durum karşılığında birşeyler veririr çok tuhaf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen kırılma, senden beklediği tam olarak nedir acaba? Kontor, para vs karşılığı mı yapıyordunuz?
Kib liyorum sizi..benı yadırgamayın demıssın amaa konun yadırganmıcak gıbı deıll bu nasıl bı cesaret ayrıca nasıl bırseydırr senı buna zorlayanmı vardı zevk ıcınmıı yaptın adam senın pesını tabı bırakmaz cunku sen bıldıgın kaşarlık yapmışsın yanı kusura bakmada erkeklerınde aradığı bısey bu sıkayetcı olsan ne dıcenkı polısleree ben bole bole yaptım sımdıdde yakayı kurtaramıyommu dıcen yasın küçük bellıkı bıraz mantıklı ol ınss bundan bole yapmassın
faceden akrabalarima flaanda ulasir dimi![]()
hayır ya özür dıledım amaKib liyorum sizi..
yssim 20
Bir erkeği ne kadar tatmin eder ki bu durum karşılığında birşeyler veririr çok tuhaf
madem kıblendim son yazımı yazıyım hee canım sen soruyodun bekarmısın dıye mıllette salakya evlıyım dıyecekk tabı bekarım dıceklerrevli erkekletle yapmadim . soruyodum once bekarim diyenlerle.yapiyodum demeyin pyleyasim 20
Tamam canım sakin ol..evli erkekletle yapmadim . soruyodum once bekarim diyenlerle.yapiyodum demeyin pyleyasim 20
Bende öyle tahmin ettim ama sormak istememiştim rencide olma diye.para kontor yolluyolardi
tamam kaşar kısmını yazdığım ıcın ozur dılerım agır oldu basına gelmeyen bılemezz fakat seen bu seılde eğlence kurmuşsun sımdıde facesız duramıyom dıyosun bu ne perhız bu ne lahana tursusu
tatmin olayim diyeben tek bir şeyi merak ediyorum konu sahibi lütfen cevaplarmısın...
neden yapıyordun bunu???? maksadın neydi telefonda veya sanalda böyle birşeyi yapmak için??
gerçekten bunu çok merak ediyorum....
Bu konular buraya niye açılıyor hanımefendi düşüncelerimizi paylaşmazsak ne faydası var ki körü körüne sadece bulduğumuz çareyi söyleyelim öyle mi siz öyle mi yapıyorsunuz kendi düşüncelerinizden hiç bahsetmiyor musunuz,o sizin bileceğiniz iş
aklın fikre kimin ihtiyacı olduğu gayet açık selametle
para kontor yolluyolardi
Şimdi bazı üyeler tepki göstererek namus gösterisi yapma derdine giriyorsa destekleyenler ne gösterme derdine girmiş oluyor? Merak ettim.tamam yerden yere vurun devam edin . toplumumuzun böyle yaratıcı fikirlere ihtiyacı var .Devam .. Herkes aman ben çok namusluyumu ispatlama derdinde nedense :) :) :)
tatmin olayim diye