Sanal s...ks

Lütfen kırılma, senden beklediği tam olarak nedir acaba? Kontor, para vs karşılığı mı yapıyordunuz?

Bir erkeği ne kadar tatmin eder ki bu durum karşılığında birşeyler veririr çok tuhaf

benı yadırgamayın demıssın amaa konun yadırganmıcak gıbı deıll bu nasıl bı cesaret ayrıca nasıl bırseydırr senı buna zorlayanmı vardı zevk ıcınmıı yaptın adam senın pesını tabı bırakmaz cunku sen bıldıgın kaşarlık yapmışsın yanı kusura bakmada erkeklerınde aradığı bısey bu sıkayetcı olsan ne dıcenkı polısleree ben bole bole yaptım sımdıdde yakayı kurtaramıyommu dıcen yasın küçük bellıkı bıraz mantıklı ol ınss bundan bole yapmassın
Kib liyorum sizi..

evli erkekletle yapmadim . soruyodum once bekarim diyenlerle.yapiyodum demeyin pyle :( yasim 20

evli erkekletle yapmadim . soruyodum once bekarim diyenlerle.yapiyodum demeyin pyle :KK43: yasim 20
Tamam canım sakin ol..
Face ni kapatmalısın,face siz duramam falan olmaz..
Başın belaya mı girsin istiyorsun?
Rahatsız etmeye devam ederse ilk işin şikayet etmek,korkma..
Yapmışsın bir hata olabilir,bundan sonra aynı hataları tekrarlamamaya bakacaksın.

bide beni yadırgamayın yazmışsın !!
alkışlayalım mı seni !!
bide çare mi istiyosun !!
burda onlarca kadın konu açtı eşimi sanal sex yaparken yakaladım boşanıyorum diye !!
offffffffff !!!!

tamam kaşar kısmını yazdığım ıcın ozur dılerım agır oldu basına gelmeyen bılemezz fakat seen bu seılde eğlence kurmuşsun sımdıde facesız duramıyom dıyosun bu ne perhız bu ne lahana tursusu

Haklı falan dğilsin kendine gel, lafını bil. Bu kocalar da sütten çıkma ak kaşık değil. 14 yaşındaki kardeşini döverken bunları düşünmemiş olabilirsin ama sevgi dolu ailelerden çıkmıyor bu kızlar da! Ayıp ya

ben tek bir şeyi merak ediyorum konu sahibi lütfen cevaplarmısın...
neden yapıyordun bunu???? maksadın neydi telefonda veya sanalda böyle birşeyi yapmak için??
gerçekten bunu çok merak ediyorum....
tatmin olayim diye

Daha önceki konularını da okudum psikolojim mi bozuk diye bir konun var hakkaten psikojin bozuk senin

Bu konular buraya niye açılıyor hanımefendi düşüncelerimizi paylaşmazsak ne faydası var ki körü körüne sadece bulduğumuz çareyi söyleyelim öyle mi siz öyle mi yapıyorsunuz kendi düşüncelerinizden hiç bahsetmiyor musunuz,o sizin bileceğiniz iş
aklın fikre kimin ihtiyacı olduğu gayet açık selametle

katılıyorum....bende kk da buna çok şaşırıyorum...
millet bütün haltı yesin, bütün terbiyesizce hareketi yapsın...sonra gelip buraya konu açtı ya, bizde hanım hanımcık akıl verip çare sunalım geçelim....
bumudur yani... oldu canım... insanlara yaptığının yanlış olduğunu ifade etmeden nasıl hatadan döndürülebilir ki???
hımm canım benim yaa üzülme, olmuş bir kere... unut gitsin falan fişman..bunu mu diyelim yani...
bu kk daki bazı hatunları yemin ederim algılayamıyorum...bukadar polyannacılık oynamak zor olmuyormu??

para kontor yolluyolardi

Pira kardeş bak, senin bu konuların gerçekse ciddi psikolojik sorunların olabilir. Sorunlarına daha fazla sorun katmak istemiyorsan şu sanal alemden uzak dur. Kapat facebook'unu, kimseylede chat falan yapma. Okulunu bitir önce, gencecik hayatına böyle karanlık tipler sokarak, iyice kendi kimliğini kaybedersin...sen sen olmaktan çıkarsın sonra.

tamam yerden yere vurun devam edin . toplumumuzun böyle yaratıcı fikirlere ihtiyacı var .Devam .. Herkes aman ben çok namusluyumu ispatlama derdinde nedense :) :) :)
Şimdi bazı üyeler tepki göstererek namus gösterisi yapma derdine giriyorsa destekleyenler ne gösterme derdine girmiş oluyor? Merak ettim. :KK14:

Back
X