Sanal s...ks

Yaptıysan yaptın, doğru muydu değildi ama yaptın işte bunu değiştiremezsin bundan sonrasını şekillendirebilirsin. Şu an tacize ugruyorsun ve bunun haklı, geçerli hiç bir endeni yok. İlk olarak faceni kapat face kullanmak zorunda değilsin. İkinci olarak attıgı mesajları silme. Sana yeniden ulaşırsa git bi karakola, durumu anlat mesajları göster, onlar zaten ona ulaşırlar. Ailenden falan korkuyorsun anlıyorum seni ama yarın öbür gün ilişkin oldugunda ne bilim evlendiğinde bu adam seni rahat bırakmaz sanmıyorum. Dava açmasan bile o karakola gidip ifade vermek ona yeter de artar bile. Su gibi genç kızsın lütfen bu kadar korkak olma. Senin korkun ona cesaret veriyor.

tatmin olayim diye

o zaman neden şimdi bu adamdan kurtulmak için burda yana yakıla çare arıyorsun...
maksat belli madem..birlikte tatminleşmeye devam edin...zaten takılmışsınız.....ha ama sürekli yenileriyle olmak istiyorsan onu bilemicem...
tövbe tövbe ağzımı bozdum iyice...

Baska konunda acaip dusuncelerinin oldugunu ve tedavi olacagini yazmissin. Tedavin nasil gidiyor. Gercekten acil yardima ihtiyacin var senin ya da fake sin. Ikinci ihtimal daha fazla sanki cunku tedavi oluyorsan bir prozac la gecistirmez doktor.

para kontor yolluyolardi
Bak kardeşim ister para karşılığı yap ister kontör karşılığı olan olmuş yanlış ama olan olmuş .Bu sana ders olsun .Bu tip insanlardan sakın korkma .Kendinden eminsen git hemen emniyete başvur önce .Bu tarz şikayetleri değerlendiriyorlar ve inanki herkimse bulunuyor .Senin yaptığının doğru olmaması o kişiyi şikayet etme hakkından alıkoymaz seni .Sen ve sen gibilerin zaafından yararlanıp şantaj yapmak çok ağır bir suçtur .

katılıyorum....bende kk da buna çok şaşırıyorum...
millet bütün haltı yesin, bütün terbiyesizce hareketi yapsın...sonra gelip buraya konu açtı ya, bizde hanım hanımcık akıl verip çare sunalım geçelim....
bumudur yani... oldu canım... insanlara yaptığının yanlış olduğunu ifade etmeden nasıl hatadan döndürülebilir ki???
hımm canım benim yaa üzülme, olmuş bir kere... unut gitsin falan fişman..bunu mu diyelim yani...
bu kk daki bazı hatunları yemin ederim algılayamıyorum...bukadar polyannacılık oynamak zor olmuyormu??

Bu kızı yaptığı yanlışı söyleyip yolundan döndürmek varken destek mi verelim yani çok doğru.

Pira kardeş bak, senin bu konuların gerçekse ciddi psikolojik sorunların olabilir. Sorunlarına daha fazla sorun katmak istemiyorsan şu sanal alemden uzak dur. Kapat facebook'unu, kimseylede chat falan yapma. Okulunu bitir önce, gencecik hayatına böyle karanlık tipler sokarak, iyice kendi kimliğini kaybedersin...sen sen olmaktan çıkarsın sonra.
konularimin hepsi gercek :( tedavi goruyorum zaten bide okb var ileri derecede.:(

Bende öyle tahmin ettim ama sormak istememiştim rencide olma diye.
Kolay para kazanma yolu bu dedin heralde.
Bu konunun gerçek olmadığını düşünmek istiyorum.
bence face kapatsa, akrabalarına ulastı hadı dıyelım herseyı anlattı
resım olmadan ınanmaları zor , ama ıftıra hemde oyle bır ıftırakı bu...
ustelık para karsılıgı
ınanamıyorum yanı bu kızı hayal etmeden acık resımlerımı gondermedım ama dıyor nasıl olacakkı benmı cok cahılım acaba

gerçeğini yapan/yapamayan bir dert, sanalını yapan bir dert :KK14::KK14:

iki dakikalık zevk uğruna ne hallere düşüyorsunuz :KK59:

bu arada aşağısı pazar yeri maşallah :KK70:

bence face kapatsa, akrabalarına ulastı hadı dıyelım herseyı anlattı
resım olmadan ınanmaları zor , ama ıftıra hemde oyle bır ıftırakı bu...
ustelık para karsılıgı
ınanamıyorum yanı bu kızı hayal etmeden acık resımlerımı gondermedım ama dıyor nasıl olacakkı benmı cok cahılım acaba
Bencede muhakkak işin içinde fotoğrafta vardır.
Hatta ben face i kapatmak istememe sebebinin bazı adamlarla görüşmeye devam ediyor olması olduğunu düşünüyorum.
Akrabalarını eklediği face adresini böyle bi iş için kullanmaya kimse cesaret edemez.

ya bakın arkadaslarr benı topa tuttunuz burda ama birazcık anlayış lütfen hem yapıyormuş hem para kontorr falan yaa yazık degılmı ınsanlaraa evet erkeklerde suçlu tabıkı amaa belkıdee evlı ve evının rızkını bubayana yolladılr ve bu bayandaa yedı yanı bı guzeel demıssınz kı namus abıdelıgı yapıyosunuzz pekı destekleyenler neyın savunmasını yapıyor belkı ılerdee başka bı bayandaa eşlerınıze böyle yapacak kaldırabılırmıyız böyle bıseyı ayıp gerçekten burda resmen benı suçlu konu sahıbını de baş tacı yaptınız konunun tutulabılır yanı olsa neyse be suçluyum amaaa nerden bakarsan bak konu yanlıss

prozaci alistirmak icin verdi. haftaya gittigimde asil tedavi baslayacak

ya bakın arkadaslarr benı topa tuttunuz burda ama birazcık anlayış lütfen hem yapıyormuş hem para kontorr falan yaa yazık degılmı ınsanlaraa evet erkeklerde suçlu tabıkı amaa belkıdee evlı ve evının rızkını bubayana yolladılr ve bu bayandaa yedı yanı bı guzeel demıssınz kı namus abıdelıgı yapıyosunuzz pekı destekleyenler neyın savunmasını yapıyor belkı ılerdee başka bı bayandaa eşlerınıze böyle yapacak kaldırabılırmıyız böyle bıseyı ayıp gerçekten burda resmen benı suçlu konu sahıbını de baş tacı yaptınız konunun tutulabılır yanı olsa neyse be suçluyum amaaa nerden bakarsan bak konu yanlıss
Hay kocalarınız bataydı . Kocalarınıza allah bilir şantaj yapıyor bu tip kadınlar . Hiç güleceğim yoktu yaa .. Kocanızı tehditle yaptırıyordur bunlar yoksa kocaların allah için hiç uçkur düşkünlüğü yok .Hep bu kadınlar yapıyor . Tüh tüh

konularimin hepsi gercek :KK43: tedavi goruyorum zaten bide okb var ileri derecede.:KK43:

pira pira , sevgi ve ilgi eksikliği ve şefkat yoksunluğu nedeni ile bizimle çevrende duyduğun konuları paylaşıyor olmanı diliyorum öncelikle.

Sanal ortamda insanlardan gelen olumlu veya olumsuz eleştirilerle önemsendiğini hissetmek için bunları yazdığına inanmak istiyorum.

Konularını alt alta döküp beraber bakalım.

Konu
Sanal s...ks
Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede...
Konuyu açan: pira, 45 dakika önce, Mesaj sayısı 91, Görüntüleme : 92, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
Sizce saplantilimi asikmi ??
Daha once konu acmistim arkadaslar. Yine o kisiyle ilgili. Bana yol gosterin... İsyerinde tanistigim arkadasimin bana karsi hisleri varmis en...
Konuyu açan: pira, Dün 23:13, Mesaj sayısı 50, Görüntüleme : 830, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
Bisey hissetmeden sevgili olunur mu?
Eski isyerimde arkadasim vardi. Bastan beri bana ilgiliydi. İsten ciktigimda da aramayi sormayi kesmedi. Sonra bana bastan beri asik oldugunu...
Konuyu açan: pira, Cumartesi 15:41, Mesaj sayısı 16, Görüntüleme : 364, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
deliriyomuyum iyice :((
kizlar eski konumu okuyanlar bilirler bende birsuru kaygilar ve takintilar vardi hemde hic gecmeyen yillar gectikce artan. cocuklugumdan beri vardi...
Konuyu açan: pira, 27 Ağustos 2014, Mesaj sayısı 58, Görüntüleme : 1.062, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
Benim hayatim neden boyle artik birseyler duzelsin istiyorum yardim edin :(
20 yasindayim. Lise sonda okulu biraktim. Bu sene ins aciktan gidicem. 3 gun derste gorucem. Onun disinda birsuru psikolojik problemim var. İlac...
Konuyu açan: pira, 22 Ağustos 2014, Mesaj sayısı 16, Görüntüleme : 309, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
Calisirken huzur vermediler. İsten ciktim hala huzur bozuyorlar...
Bundan yaklasik 1 sene once bir ayakkabi magazasinda part time olarak ise basladim. Biraz calistiktan sonra 2 ay kadar ara vermistim. Part time...
Konuyu açan: pira, 16 Ağustos 2014, Mesaj sayısı 8, Görüntüleme : 413, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
Psikolojim mi bozuk ?
20 yasinda genc bir kizim. Cocuklugumdan beri suregelen takintilarim var ama son 5-6 yildir hic aklimdan cikmiyorlar dayanilmaz bi hal aldilar.....
Konuyu açan: pira, 12 Ağustos 2014, Mesaj sayısı 68, Görüntüleme : 1.635, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
mesleki acik ogretimden acik ogretime gecis hakkinda
Merhaba arkadaslar. Sizlere bir konu hakkinda danismam gerek. 20 yasinda bir kizim. Lise son sinifta orgun ogretimden okulu birakmak durumunda...
Konuyu açan: pira, 14 Temmuz 2014, Mesaj sayısı 2, Görüntüleme : 66, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

Back
X