konu sahibini eleştirenler,
konu sahibi bence rahatsız.
konularından bazılarını ekliyorum.
20 yasinda genc bir kizim. Cocuklugumdan beri suregelen takintilarim var ama son 5-6 yildir hic aklimdan cikmiyorlar dayanilmaz bi hal aldilar.. Beynimin icinde konusan ve hic susmayan sesler..
"Ya babama,kardesime tecavuz edersem, ya onlari oldurursem.. Acaba oldurdum de ben mi hatirlamiyorum gibi.. Arkadaslarim icinde gecerli bu. Hatta yolda yururken onumden gecen biri icinde acaba ben ona bisey yaptimmi.. Karsidaki gozden kayboluncada acaba oldurdum mu diyorum :-/ bebekleri cocuklari cok sevmeme ragmen onlara dokunmuyorum artik. Neymis ya ben sapiksam.... Ya eline koluna dokununca aklimdan kotu bisey gecerse diye . Uzaktan seviyorum artik onlari. Arada sirada da ya aids olursam,kansersem vs. Cok skldim artik.. Yillardir bitmiyolar. İki gun onceye kadar yogun tempolu bir iste calisiyordum isten ayrildim. O yogunlukta bile aklima gelebiliyorlardi dusunun artik
pazartesi gunu icin psikiyatriden randevu aldim acaba ise yararmi.kizlar napcam ben
diğeri
kizlar eski konumu okuyanlar bilirler bende birsuru kaygilar ve takintilar vardi hemde hic gecmeyen yillar gectikce artan. cocuklugumdan beri vardi lakin ergenlik caginda daha cok ortaya cikti 14 yasimda falan. 20 yasindayim artik dayanacak gucum kalmadi ayin 18inde psikiyatra gittim. okb varmis ileri derecede. prozac adli surup verdi ve 1 ayi gecmesin gel hap tedavisine baslicakmis. ama prozac pek ise yaramamis gibi. gunduz yariyo aslinda ama gece kafayi yiyorum. dun butun geve uyumadim. neymis hani astral seyahat varya bilirsiniz.ruh bedenden ayriliyo falan. ya onu yaparsamda ruhum cikarsa ve aileme zarar verirsem diye uyuyamiyorum.
ya cinsel yonden zarar verirsem yada oldurursem diye korkuyorum. astral seyahatte oyle seyler olmaz dimi kizlar beni rahatlatin deliriyomuyum ben iyice
((
kısacası yaptığı hiçbirşeyi isteyerek yapmıyoor. konu sahibi en kısa zamanda lütfen tedavi ol. sonuçsuzsa tedavilerin,doktor değiştir,ilaç değiştir ama bence bir an evvel harekete geç