Sanal s...ks

Şu kadar sayfa eleştirenler yargılayanlar bir de eski konularına baksaydınız bu üyenin keşke. Konu sahibi iyi değil ve bu olanlar da cok yüksek ihtimal rahatsızlığından ötürü. Ne kadar çabuk kınayabiliyorsunuz.

suç duyurusnda bulunsa ne olacak yazışmaların kanıtı varsa mahkeme demeyecek mı sen kaşındın kızım dıye
alakası yok o an istekli yapması ileride de taciz edilmesi anlamına gelmez yapmayın böyle bir kanun mu var
sizin dediğiniz bakire olmayan kızın ilerde ee zaten kaşınmışsın sen yine yaparsın diyen erkeklerden farksız
pişman olmuş olamaz mı ?

ben fake olduğunu düşünüyorum psikolojik durumunu bilemem ama bizlerin psikolojisiyle oynadığı kesin ve neden takıntıları sadece cinsellik üzerine???

suç duyurusnda bulunsa ne olacak yazışmaların kanıtı varsa mahkeme demeyecek mı sen kaşındın kızım dıye
Hiç bir mahkeme hiç bir emniyet mensubu sen kaşındın kızım demez . Nerden uyduruyorsunuz bunları allahaşkına .Tuhaf tuhaf konuşmayın .

Allahim Allahim soklardayim, kucuk buyuk demeyip kimseye evlatlarimizi emanet etmicez artik.
Ailenle konusmayi denedin mi?

bana sakin annenlerr soyleme oldururler seni derdi :( hergece kabus gorurdum. en sonunsa dayanamayip anneme anlatmistim. psikologlara falan goturmustu. kuzenimle daha gorusmedik.
iyiydim. ilerliyen yillarda.patlakverdi olay :(

Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek :KK43:
neden yapıyosun ki aldın basına belayı şıkayet edıceksın ..

Hiç bir mahkeme hiç bir emniyet mensubu sen kaşındın kızım demez . Nerden uyduruyorsunuz bunları allahaşkına .Tuhaf tuhaf konuşmayın .
eminmisinnnnnnn ..???..o zaman musaıt oldugun zaman bı haber verde sana özelden mahkemede savcının bır kıza neler söyledıgını yazayım cnm..neler dıyorlar neler bnm sevgılım avukat anlattıklarını duysan kıtap olur cnm

eminmisinnnnnnn ..???..o zaman musaıt oldugun zaman bı haber verde sana özelden mahkemede savcının bır kıza neler söyledıgını yazayım cnm..neler dıyorlar neler bnm sevgılım avukat anlattıklarını duysan kıtap olur cnm
o savcı okumuş kütük bir cahil diye herkes aynı olamaz ya
burda genç bir kız söz konusu

Yazışması sizce bir taciz sebebi midir? O zaman evlilik içi tecavüze uğrayan da şikayet etmesin, nasıl olsa evli. Ya da sevgilisi tarafından tehdit edilen de kırsın dizini otursun, çünkü sevgili edinirken bunları hesaplaması lazımdı.

Kız taciz ediliyor yahu, taciz...

bana sakin annenlerr soyleme oldururler seni derdi :KK43: hergece kabus gorurdum. en sonunsa dayanamayip anneme anlatmistim. psikologlara falan goturmustu. kuzenimle daha gorusmedik.
iyiydim. ilerliyen yillarda.patlakverdi olay :KK43:
Tekrar konus annenle, sana yardimci olacak tek kisi annen, netten de bir sure uzak durmaya calis.
Peki 8 yasindaki kuzen nerden ogrenmis masturbasyon yapmayi, oda istismar edilmis buyuk ihtimalle.

bir insan kocası bile olsa ayrı iken ya da boşanma arifesinde ona zorla bir şey yapma hakkı yok ki bu adam dış kapı mandalı bir sapık

oda olabilir lucky. ya fake yada ruh hali kötü.. bir rahatsızlığı var. psikolojik olan. her 2 halikardada konu sahibine normal bakmak imkansız. yorumlarında normal sağlıklı bir insana yapılacak şekilde olmaması gerek

Ben yine de mitomani oldugunu dusunuyorum cunku ilgiyi kaydirmak icin bu kez baska sey soyluyor. Simdi birde kuzen cikti. Mitomani de bir yalan soyleme hastaligidir zaten. Bir an once tedavisini olmasi gerekiyor. Mitomani ile birlikte baska rahatsizliklari da olabilir ornegin OKB.

napim cnm alla alla bunları yapmadan düşünecektı .. ne demek ya gerçek face adresınle yazışmak ne demek dua et az bıle yapmış çocuk sana..erkeklerın ne olduugnu bılmıormusunuz...sen kalk sanaldan kendını sun sonra sapıklar peşine takılsın ve rahatsız ol ..yapacak bır şey yok..

vay arkadaş gerçekten cahil cesareti dedikleri bu olsa gerek. o kişi çevresinde 3 kişiye anlatsa söylese onlarda bildikleri 3 kişiye derken bölünerek çoğalır artık unvanın. gerçekten iyi cesaret..

Tekrar konus annenle, sana yardimci olacak tek kisi annen, netten de bir sure uzak durmaya calis.
Peki 8 yasindaki kuzen nerden ogrenmis masturbasyon yapmayi, oda istismar edilmis buyuk ihtimalle.
halamdan :( halam evliyken baskasindan cocuk mu aldirmadi, kizini baska kocaylami buyutmedi herhalti yedi

Back
X