Sanal s...ks

Gerçekten biz bayanlar bu kadar acımasız olabiliyor muyuz çok şaşırıyorum bazı konularda yapılan yorumlara arkadaşlar kendinize gelin düşmez kalkmaz bir Allah herkes hata yapabilir ki arkadaşımızın yaşı müsait hata yapmaya daha 20 yaşında belli ki ergenlik döneminde bulaşmış merakla kalkışmış bu kadar yüklenmeye gerek yok sizi ilgilendirmez yaptığı yanlış mı yaptım ayıp mı diye sormuyor ne yapabilirim bu süreçte diye soruyor lütfen bu kadar düşene de biz vuralım aa tüü kaka yapalım hemen herkes bu kadar temiz yani :KK14:

Valla böyle şeylere inanırım aslında. 16 yaşında tecavüze uğrayan kız için rızası vardi diyip ceza vermiyorlar adamlara. Ee artık kadınlar da olanları duya duya onlar gibi düşünmeye başlamış. Neden şaşırıyoruz ki? Baştan ayağı kapatalım kendimizi onlara da tecavüz hakkı doğmasın değil mi?:KK14:
kapansanda çarsafın içindeki ışık hüzmelerinden neler var diye görmeye çalışır beyinleri sapık güzel kardeşim

her şeyi anladım da gerçek face hesabınızdan bunları yaparken kafanız neredeydi?neyse, adam zaten rahatsız olduğunuzu bildiği halde peşinizi bırakmıyorsa o adamın normal olduğunu düşünmem ben.tehlikeli olabilir.öbür arkadaşların da dediği gibi şikayette bulunun.

Bunu duyan da tepki vermemiş bile. Ben olsam o polislerin canına okurdum orda.

ben bu hadıse konserı mevzuna inanmıyorum yani eskiden olsaya da ne bılım başkası dese inanırdım, ama kendını taciz ettirmeseydi diyen bırının kendıne somut örnek uydurmasından öteye gıtmıyor bence

Nasıl kıydın kendine nasıl harcatır insan kendini bile bile:KK43:

Kuzenini ta diğer konusunda söylemişti yalnız. Bu cinsel takıntılar genelde küçükken tacize tecavüze uğrayanlar da oluyormuş ben de böyle bir şey yaşadın mı diye sordum o da bunu anlatmıştı. Şimdi çıkan bir olay değil yani.

Eski konularini ayrintili okumadim ama soyle bir bakinca surekli ask ve dram dolu. Her ne olursa olsun, tedavisi konusunda yalan soyledigi kesin cunku prozac diye surup olmaz ve yasadiklari ileri derecede OKB den fazla gorunuyor.

kapansanda çarsafın içindeki ışık hüzmelerinden neler var diye görmeye çalışır beyinleri sapık güzel kardeşim
Devlet tecavüzcüyü haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyorken buradaki kadınların eee ama o da dikkat etseydi yeeaani demesine şaşırmayalım:KK14:

Son düzenleme:
Valla böyle şeylere inanırım aslında. 16 yaşında tecavüze uğrayan kız için rızası vardi diyip ceza vermiyorlar adamlara. Ee artık kadınlar da olanları duya duya onlar gibi düşünmeye başlamış. Neden şaşırıyoruz ki? Baştan ayağı kapatalım kendimizi onlara da tecavüz hakkı doğmasın değil mi?:KK14:
böylelerinden korunmak için güçlü olmak gerekir bir kadın olarak..haddini bildir bak taciz etmeye cesaret edebiliyoırmu..

Eski konularini ayrintili okumadim ama soyle bir bakinca surekli ask ve dram dolu. Her ne olursa olsun, tedavisi konusunda yalan soyledigi kesin cunku prozac diye surup olmaz ve yasadiklari ileri derecede OKB den fazla gorunuyor.
Böyle rahatsızlığı olanlar var ben bizzat biliyorum o yüzden bana tuhaf gelmiyor. Doktor etkisiz ilaç verdi ise zaten onun suçu. Çünkü kimi doktorlar yeterince ilgilenmiyor ki başından savıyorlar. Konu sahibi de öylesine denk gelmiş bence.

sorun-acmak-yada-kapatmak-degil-sorun-zihniyet_243419.jpg

Böyle rahatsızlığı olanlar var ben bizzat biliyorum o yüzden bana tuhaf gelmiyor. Doktor etkisiz ilaç verdi ise zaten onun suçu. Çünkü kimi doktorlar yeterince ilgilenmiyor ki başından savıyorlar. Konu sahibi de öylesine denk gelmiş bence.

O extrem dusunceleri anlatsan bile mi.:rolleyes: Her seyi gectim prozac diye bir surup var midir.

böylelerinden korunmak için güçlü olmak gerekir bir kadın olarak..haddini bildir bak taciz etmeye cesaret edebiliyoırmu..
Valla Allah herkese güçlü olmayı nasip etsin ne diyim yoksa bu ülkede kadının suçlu bulunması için her yol deneniyor artık.

O extrem dusunceleri anlatsan bile mi.:rolleyes: Her seyi gectim prozac diye bir surup var midir.
Bence anlatmamış ki. Bak eski konuyu oku. Bu kuzenin taciz olayını da ben sordum da aklına gelip söylemişti doktora bunu anlat dedim ben de. Anlatsa daha farklı olurdu tedavisi tabi ki. prozacı bilmiyorum ilaçları pek bilmem yani.

Back
X