Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okb de daha ağır ilaçlar kullanıyorlardır herhalde..ağırmış çünki tek bir takıntısı yokki..bir sürü..ama tedavi ile düzeldiğini biliyorum..
Bilmukabele. Fotoğraf isteyen ben değilim ama ? Pardon sakaydi di mi ya nasıl güldük nasıl bilemezsinCok acinacak durumdasin....
IlBuluşun madem.O kadar cesaretiniz vardır.
Bak güzel kardeşim, bilale anlatır gibi anlatıyorum. İyi oku.
Kız bu adamla bir şeyler yaşamış, bilerek ve isteyerek yaşamış. Taciz kısmı bu değil. Ondan sonra adamı istememeye başlamış. Bu onun en doğal hakkı değil mi? Sevgilimiz olur bişeyler yaşar ayrılırız. Onun gibi düşün, benzer şeyler. Bu sevgili değil sex arkadaşı edinöiş kendine. Ama bu ayrılmak isteyince ya da görüşmeyi kesince adam peşini bırakmamış. Ve bı bir sene boyunca sürmüş. İşte işin taciz kısmı bu ve bu şikayet edilebilir. Ve şikayetinde haklı bulunur bu kız. Anladın mı?
lucy ,Daha agir degil de daha spesifik diyelim . Prozac genelde bulimia ve depresyon icin verilir. Burasi teshis yeri degil zaten. Hic bir yazdigi sacma degil sadece beyninin kendisine oynadigi oyuna karsilik veriyor. Konu sahibi karar veripte dogru ellerde tedavi olursa duzelecegine inaniyorum ben.
sonunda. Ben de tek ben miyim sahte oldugunu dusunen diyordum. Bi insanin sana ulasmasini istemiyorsan teknoloji bunu gayet sagliyor zaten. Numarani kendi adina alma numarani bulamaz. Face hesabini disardan aramalara kapat baska hesaplardan bulup ekleme olasiligini ortadan kaldir. Dikkat cekmenin diger adi buraya cinsel icerikli konu acmak oldu.% 100 sahte konu. Fazla rahat ve ortalık karistirmaya yonelik cevaplar. Yazık yaa. Belli ki işi gücü yok action yaratmak istiyor.
Bak kardesim sakin bulusma.sana kotu birsey yapar Allah korusun.faceni sil kendi adina hatta alma.eninde sonunda vazgececektir.evleniyorum vs dedim ama kurtulamadim. bana bi kere bulusalim bidaha rahatsiz etmiyim.diyo.
Acaba sen bazi hareketlerinle onlari cagiriyor olabilir misin? Sanal alemde cinsellik yasamaya calisan adamlardan ne hayir bekliyordun ki yaparken? Bundan zevk aliyorsan reel hayatta da guven vermeyen insanlar dikkatini cekiyor olabilir. Bunu kinamak icin degil eger boyleyse ve kurtulmak istiyorsan profesyonel bir yardim al kurtul diye soyluyorum tabi eger konun da sanal bi hikayeden ibaret degilse.faceyi kapattim ve normal hayattada nerde psikolojisi bozuk adam var hrliyo beni buluyo![]()
bence kendine zaman tanı bu hayat erkeklerden ibaret değil..yaşlı bir komşumuz vardı..gençliğinin kıymetini bil demişti bana..faceyi kapattim ve normal hayattada nerde psikolojisi bozuk adam var hrliyo beni buluyo![]()
bu kız zeki aslında..boşlukta sadece..20 li yaşlar hayatında insanın yaşayacağı en güzel yaşlar yazık çok yazık..B
sonunda. Ben de tek ben miyim sahte oldugunu dusunen diyordum. Bi insanin sana ulasmasini istemiyorsan teknoloji bunu gayet sagliyor zaten. Numarani kendi adina alma numarani bulamaz. Face hesabini disardan aramalara kapat baska hesaplardan bulup ekleme olasiligini ortadan kaldir. Dikkat cekmenin diger adi buraya cinsel icerikli konu acmak oldu.