• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal Seks

Cok yakin bir arkadasim adina bu konuyu actigimi belirtmek istiyorum. Kendisi bu forumun takipcisi olmadigindan ben araci oluyorum. Yorumlariniza ihtiyacimiz var.

Arkadasim (29) 3 aydir bir cocukla (35) birlikte. Cinsel birliktelik yasamamalarina ragmen dun erkek arkadasina bir haller oluyor ve yazisirlarken cocuk sanal sekse kayiyor ilk defa. "Uzerinde ne var?" sorusunu soracak kadar kendinden geciyor cocuk, arkadasim ise daha once boyle bir durumla hic karsilasmadigi icin afalliyor haliyle. Bir de bu cocuktan boyle bir sey beklemedigi icin de hayal kirikligina ugruyor.

Arkadasimin merak ettigi sey su: Cocugun bu olayi normal karsilanabilir mi yoksa kaygi verici mi?
Bu adam 20 25 yasinda olsa neyse diyicemde. Esek kadar adam yahu 35 yasinda olgun oturakli olmasi lazim. Yasinin adami degilmis cidden.

Screenshot_2018-01-13-01-48-18.webp
Haha tam da bu işte.

29 yasinda kocaman bir kadin pekala bu sorunun cevabını bilmeliydi. Arkadasiniz bu adamla ne kadar samimi? Yuzyuze hic gordu mu? Konustu sesini duydu mu?

Sapik midir nedir bilmiyorsunuz bile. Gercek hayatta gordugumuz erkeklere guvenilmiyor, sanaldakine mi guvenceksiniz?

İyiki altında ne var dememiş
2018 olmuş hala absürd sorular arkadasınızın kımbılir ne derece samimiyeti var adam kendi kendine mi hallendi nedir yani

O soruyu okuyunca "çok çok yıllar önce bizim ev telefonuna bir sapık dadanmıştı, telefonu her açtığımızda -bir kere versene- derdi nedense aklıma bu geldi.:KK70::KK70:Eskiden sapıklıklar ev telefonlarından olurdu şimdi her an cepte bu fanteziler.

Arkadaşınız hoşlanmıyorsa bunu kendisine söyleyebilir, umarım hoşlanmadığı halde o tür sorularına cevap vermemiştir kaybetmemek için.

O soruyu okuyunca "çok çok yıllar önce bizim ev telefonuna bir sapık dadanmıştı, telefonu her açtığımızda -bir kere versene- derdi nedense aklıma bu geldi.:KK70::KK70:Eskiden sapıklıklar ev telefonlarından olurdu şimdi her an cepte bu fanteziler.

Arkadaşınız hoşlanmıyorsa bunu kendisine söyleyebilir, umarım hoşlanmadığı halde o tür sorularına cevap vermemiştir kaybetmemek için.

Hahahahh bir de üflesene derlerdi :D
Hoh hoh üüüfff

Belli bir olgunluğa ulaşmış bir kadının böyle bir konu açması o kadar üzücü ki. Umarım ya konu ya da siz sahtesinizdir.

Back
X