- 13 Ağustos 2016
- 84
- 42
- 8
- Konu Sahibi Hayalperestpiyon
Egm ye ettiBimer'e şikayet etmiştir büyük ihtimalle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Egm ye ettiBimer'e şikayet etmiştir büyük ihtimalle
Yöneticiyi bulamiyoruz kiBurda birisi benim sulaleme laf etmişti. Olay çıkarttım ama sadece forumda. Tutup da yargıya tasimadim insanların özgürlüğüyle oynamak hoş bir şey değil. Bence bir şey olmaz yani kurucu lidere küfreden serbest kalıyorsa senin de başına bir şey gelmemeli. Bence sen yine boşver şey yap o forumdaki yöneticiye mail at o rica etsin bakalım belki geri çeker şikayetini
Sen küfür ederken baştaki şahsın adını kullanarak mı ettin? Sadece kişiye yönelik miydi pekiEgm ye etti
Bence uyeligini aktif et o kisiden ozur dile zor zmanlar geciriyorum filan de.Egm ye etti
Nasıl bulamiyosun ? Şey yapsan burda da var ya en aşağıda bize ulaşın gibi bir şey oradan yazsan ?Yöneticiyi bulamiyoruz ki
Ktan özür diledim baska hesap acip insallah ise yararYöneticiyi bulamiyoruz ki
Yok hayor oyle bisey yok. Arkadaslar benim siyasetle isim olmaz. Tavri hosjma gitmemisti oyle yazdim. Yoksa yazmam siyassetten kimseye. Sahsa hakaret etrimNasıl bulamiyosun ? Şey yapsan burda da var ya en aşağıda bize ulaşın gibi bir şey oradan yazsan ?
Sen siyasi birinemi yoksa o cocugami hakaret ettin.Cocu
Ktan özür diledim baska hesap acip insallah ise yarar
Yok hayor oyle bisey yok. Arkadaslar benim siyasetle isim olmaz. Tavri hosjma gitmemisti oyle yazdim. Yoksa yazmam siyassetten kimseye. Sahsa hakaret etrim
Cocuga ettim. Siyasi birine etmem. Basimizin ustunde yeri var hepsininSen siyasi birinemi yoksa o cocugami hakaret ettin.
Insallah bisey olmaz canim.ozur dilemekle iyi etmissin.Cocuga ettim. Siyasi birine etmem. Basimizin ustunde yeri var hepsinin
Ee ne dedi bisey yazdimiArkadaslaaar hallettim galba :) mesaj atip ozur diledim. Boyle durumlarda hatamizi kabul etmek en dogrusuymus
Şikayetçi oldunuz mu?burdan bi üye zamaninda bana ne tehditler ne hakaretler etti ama bi halt olmadi.
Tama sikayet etmeyecegim ama bir daha yapma benim gibi insafli olmayabilirler dediEe ne dedi bisey yazdimi
Hadi gözün aydınTama sikayet etmeyecegim ama bir daha yapma benim gibi insafli olmayabilirler dedi