Sanaldaki sevgilim sürekli s*ks muhabbeti açıyor

Selam6477437

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
12
-2
1
25
Ahmet diye bir sevgilim var sanaldan yakın şehirlerdeyiz ama şuana kadar buluşmadık uzun süredir konuşuyoruz ama son zamanlarda sürekli bu muhabbetleri açmaya başladı 1 2 kere karşılık verdim ama artık baydı ne zaman konuşsak konuyu buraya getiriyor başka birşey konuşmuyor kendisine söylediğimde tınlamıyor ve artık hep sarhoşken arıyor eskiden böyle değildi seviyorumda ne yapmaliyim?

seks dedıgınızde agzınıza acı bıber mı suruyorlar e yı rutuklemıssınızde :D

konuya gelecek olursak bu kısı nerde nasıl davranması konusması gerektıgını bılmeyen usturupsuz tum arzuları zıhnını beynını ele gecırmıs ıradesız bırı
sanırım buna abaza dıyorlar

Ahmet diye bir sevgilim var sanaldan yakın şehirlerdeyiz ama şuana kadar buluşmadık uzun süredir konuşuyoruz ama son zamanlarda sürekli bu muhabbetleri açmaya başladı 1 2 kere karşılık verdim ama artık baydı ne zaman konuşsak konuyu buraya getiriyor başka birşey konuşmuyor kendisine söylediğimde tınlamıyor ve artık hep sarhoşken arıyor eskiden böyle değildi seviyorumda ne yapmaliyim?
Vazgeç kardesim sen bu aşktan. Beyni ile üreme organi yer degistirmis belli ki .

ne bekliyordun abd secimlerini konuşmayı mi?
evrim teorisi mi?
😀

seks yazmaya utanıyon ama karşılık veriyon iyiymiş..
seks yazmaya utanmıyorum neden utanayım bu tarz bi siteyede aynısını yazmıştım konu olarakta aşk ilişkilerini seçtim cinsellik seçmem gerekiyomuş seçmem içinde yüksek bir level olmam gerekiyodu forum silindi ve uyarı yedim bende aynı durum olmasın diye sansürledim utandığımı nerden çıkardınkii

bilmiyorsunuz heralde şimdiki evliliklerin bir kısmı sanaldan tanışma sevgiliklerin falan da öyle dalga geçmeye çalışmışsınız birde lol bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın
Dalga geçmemiz için ortamı sen hazırlıyorsun. Tamam sev de bi kere gör de öyle sev oturması kalkması hali tavrı nasıl.

ne bekliyordun abd secimlerini konuşmayı mi?
evrim teorisi mi?
😀
sen beni anlamadın galiba eskiden normaldi her konuyu konuşurduk şuan sadece cinsellik konuşmaya çalışıyor her zaman başka hiçbişey konuşmuyor ve evet ben sevgilimle evrim teorisini ve abd seçimlrrinide konuşmak istiyorum gayet normal bişey bu düşünceler yüzünden kadınlar cinsel obje olarak görülüyor.

Back
X