Sanaldaki sevgilim sürekli s*ks muhabbeti açıyor

Ahmet diye bir sevgilim var sanaldan yakın şehirlerdeyiz ama şuana kadar buluşmadık uzun süredir konuşuyoruz ama son zamanlarda sürekli bu muhabbetleri açmaya başladı 1 2 kere karşılık verdim ama artık baydı ne zaman konuşsak konuyu buraya getiriyor başka birşey konuşmuyor kendisine söylediğimde tınlamıyor ve artık hep sarhoşken arıyor eskiden böyle değildi seviyorumda ne yapmaliyim?
Bence siz gibi hisseden kişi böyle davranmaz.Adam niyeti bozmuş bence ayrilin sevgi bu degil.Olmaz demiyorum ama olurunda bir güzelliği var.

Ay bu genc kizlar saniyor ki bunlar sapiklik yoo degil zaten durust davranmis cocuk. :))) evlenince direkt icraat zaten yani.Bastan cicekler dokup suprizler yapiyorlar evlenince de ay yok on sevismesiz sex yaptik yok beni sevmiyor artik..Anlayin erkeklerin bir cogu boyle sonuc odakli.
Ama tanımadığı biri bu. Sanaldan. Kimdir nedir bilemezsin ki. Belki ipin kopuğun teki. Belki söylediği yaşta bile değil. Belki tehdit edecek vs.

Seviyorsun demek.
Ben tanıdıgım gordugum insanları sevemiyorum, sen gormedıgın bırını seviyorsun. Acayıplık burda basliyor.
Naap biliyor musun, sevme bence.

Öyle aslında ama o zaman beni de çok rahatsız etmişti aslında şimdi de konuşmayı sevmem öyle kendime yakıştıramıyorum, kötü bişey gibi kodlandığı için oturmuyo bi yerlerde ama birlikteyken fantezilere kadar gidiyo iş o ayrı😁
Onlarda konusalım istiyo iste :D aslanim kaplanim panterim ahdhahhshsha

Görmediğin biri nasıl sevgilin oluyor olsa olsa telefon arkadaşın olur üstelik ahmet sapık neden yol vermek yerine bu abazayı çekiyorsun şimdi uzaktan böyle yanına gelince ne yapacaksın. Lütfen kendine bu abazayı layık görme.

Ahmet diye bir sevgilim var sanaldan yakın şehirlerdeyiz ama şuana kadar buluşmadık uzun süredir konuşuyoruz ama son zamanlarda sürekli bu muhabbetleri açmaya başladı 1 2 kere karşılık verdim ama artık baydı ne zaman konuşsak konuyu buraya getiriyor başka birşey konuşmuyor kendisine söylediğimde tınlamıyor ve artık hep sarhoşken arıyor eskiden böyle değildi seviyorumda ne yapmaliyim?
Aklını başına almalısın ve kendine gercek bir sevgili bulmalisin. Mümkünse muhabbeti daha seviyeli olanindan..

Burada hıncını milletten çıkarıp azarlamakta moda oldu. Madem Ahmet çok iyi biri onu çok seviyorsun burada millete laf yetiştirmek yerine sevgilini ihmal etme sanal seks konuş.

Ayrıca görmeden tanımadan etmeden nasıl sevgili olunur bilmiyorum, benim bildiğim tanışılır sonra iki tarafta buluşmaya hevesliyse buluşulur, ondan sonra flört edilmeye başlanır. Daha dokunmadan canlı kanlı görmediğiniz adama nasıl bu kadar aşık oluyorsunuz bilmem.

Back
X