Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi engelleyen biri var diyelim hayatında biri mi var diye sorduğunuzda sanane diyorsa bu ne anlama gelir
Acik olalım eski nisanliniza sordunuz ve tersledi dimi?
Hayır başka birine sordumAcik olalım eski nisanliniza sordunuz ve tersledi dimi?
Sizi engelleyen biri var diyelim hayatında biri mi var diye sorduğunuzda sanane diyorsa bu ne anlama gelir
Yani var mıdır yok mudur onu tam çözemedimSanane anlamına gelir. Yaşınızda inşallah gerçekten 33 değildir. 13 olduğuna inanmak istiyorum
Allah’ım sabırrrr.Yani var mıdır yok mudur onu tam çözemedim
var kaymak gibi bir kiz bulmus seni de istemiyor !Yani var mıdır yok mudur onu tam çözemedim
siz şaka mısınızYani var mıdır yok mudur onu tam çözemedim
Versin yaa bence versin. Belki o zaman biraz duyarlı olmayı öğrenebilir.Allah baska dert vermesin
Burası soru sorup fikir alma platformu ben de fikir almak istedim o kadar siz çok sevdiğiniz BiSanane anlamına gelir. Yaşınızda inşallah gerçekten 33 değildir. 13 olduğuna inanmak istiyorum
Ben gönülllleein katıldığı formu doldurdum ve katılım için haber bekliyordum sizin gibi kıçımın üstüne oturup da ah vah demiyorum faaliyet gösteriyorum bunu da fikir almak için sordum tmm.gercekten derdin bu mu millet neyle ugrasiyor herkes uzgun turkiye agliyor. actigin konuya bak birde pesss