Sanat Ruhu bu....

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
158
Antalya
SÜMER TİLMAÇ ÇİFTLİĞİ

Sizi portakal kokuları karşılar,sadece narenciye..Öyle güzel bir koku.
Sıra sıra evler dizilmiş.
İki hanım,gözleme açar ırmak dibinde..Alabalık pişer,menemen ister biri, diğeri karavanadan kuru fasulye.Nasıl bir karmaşa ama bir o kadar sadelik var.

Doğal güzellik..İstediğimiz o....Sümer Tilmaç çiftliği.. Kalabalık ama sessizlik.Irmak kıyısında huzur... Misafirlerin rahatlığı için her türlü konfor düşünülmüş..O kadar da doğal.

Herkesin uğramasını,görmesini isterim.Bazen günlerce kalınır,bazen günü birlik,yeter ki gidin. Sanatçı ruhunu,duygularını çiftliğe nasıl ektiğini görün.Her köşede,her ağaçta yaşayan ve kaybettiğimiz sanatçıların isimleri var.Ben huzur buldum sizinle paylaşmak istedim

page8-1017-full.jpg

page8-1035-full.jpg

page8-1000-full.jpg

page8-1015-full.jpg

page8-1016-full.jpg

page8-1069-full.jpg

page8-1047-full.jpg

page8-1086-full.jpg

page8-1024-full.jpg

fotograflar zaten sozunu dogruluyor yesilim..huzur verici ve cok sirin.insallah bir gun bende bir tatli huzur almak icin giderim:)

süper bir yer arkadaşım cennet ve huzur kelimelerini hatırlattı bana paylaşımın için teşekkürler sevgiler

Yeşilim bu güzelliklerden haberdar ettiğin için teşekkürler.Sanki masallardan kalmış bir köşe ya da bir filmin seti gibi.Öylesine gerçek dışı ve öylesine güzel ki.Teşekkürler emeğine.O tahta masalarda seninle sabah kahvesini içtim bile ben çoktaaaan.

Cok güzel Cennet gibi Ablacigim.Gerci Memleketimizin heryeri öyle..
Gezip gördügün yerleri bizede tanittigin icin sagol Ablacim..
Bugün esimle cocuklari sinamaya biraktik bizde beraber gezelim dedik.Yemyesil parklarda dolanirken senin fotograflar aklima geldi.Esime dedim ayy keske makineyi getirseydik.Birde gördügüm manzara yemyesil parkin ortasinda 4 türk cimlere oturmus iskambil oynuyorlar..Keyfe bak dedim esime.Ama bidaki sefere cekecem sizlere gösdermek icin..
emegine saglik Ablacim..

Çektiğim fotoğrafları buraya taşıyamadım bilemedim ..Öğrenince onlarıda sizinle paylaşırım ama aynı kareler zaten..

Ne kadar güzel yerler! Canım oraya gidip de gözleme yemek istedi şimdi... Aslında o kadar çok ihtiyacım var ki buralardan birazcık bile olsa uzaklaşmaya...

Fotoğraflara bakmak bile çok geldi inan... Bizimle paylaştığın için çok teşekkürler..

Sevgilerimle...

masallarda anlatılan yerler gibi ... sanki hep hayalini kurupta bi türlü gidemediğim bi yer gibi ... harika bi paylaşım ... emeğinize , yüreğinize sağlık ...

Yeşilim,bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.eşimi kandırabilirsem ilk fırsatta gitmek isterim.
Hatta Antalya buluşmalarımızı burada yapsak fena olmaz ,ne dersiniz.çok mu uzak olur.sevgiler.

Harika bir çiftlik yeşilim .Gerçekten masal gibi , tüm üzüntüleri unutturacak kadar güzel bir yere benziyor .Bizimlede paylaşman hoş oldu teşekkürler .Gidemesemde gitmiş kadar oldum .

Arkadaşlar çok çok güzel bir yer gerçekten
Hatişim toplantımızı tabiki orada yapabiliriz ama uzak çok erken gidip tadını çıkarmak lâzım..Konuşuruz

Elifisra,DenizGüneş,Hatişim,Dimağ,Lereenim
Umarım hepinizin görme şansınız olur o huzur çiftliğini sizinle paylaşmak çok hoştu

Back
X