Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SÜMER TİLMAÇ ÇİFTLİĞİ
Sizi portakal kokuları karşılar,sadece narenciye..Öyle güzel bir koku.
Sıra sıra evler dizilmiş.
İki hanım,gözleme açar ırmak dibinde..Alabalık pişer,menemen ister biri, diğeri karavanadan kuru fasulye.Nasıl bir karmaşa ama bir o kadar sadelik var.
Doğal güzellik..İstediğimiz o....Sümer Tilmaç çiftliği.. Kalabalık ama sessizlik.Irmak kıyısında huzur... Misafirlerin rahatlığı için her türlü konfor düşünülmüş..O kadar da doğal.
Herkesin uğramasını,görmesini isterim.Bazen günlerce kalınır,bazen günü birlik,yeter ki gidin. Sanatçı ruhunu,duygularını çiftliğe nasıl ektiğini görün.Her köşede,her ağaçta yaşayan ve kaybettiğimiz sanatçıların isimleri var.Ben huzur buldum sizinle paylaşmak istedim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SÜMER TİLMAÇ ÇİFTLİĞİ
Sizi portakal kokuları karşılar,sadece narenciye..Öyle güzel bir koku.
Sıra sıra evler dizilmiş.
İki hanım,gözleme açar ırmak dibinde..Alabalık pişer,menemen ister biri, diğeri karavanadan kuru fasulye.Nasıl bir karmaşa ama bir o kadar sadelik var.
Doğal güzellik..İstediğimiz o....Sümer Tilmaç çiftliği.. Kalabalık ama sessizlik.Irmak kıyısında huzur... Misafirlerin rahatlığı için her türlü konfor düşünülmüş..O kadar da doğal.
Herkesin uğramasını,görmesini isterim.Bazen günlerce kalınır,bazen günü birlik,yeter ki gidin. Sanatçı ruhunu,duygularını çiftliğe nasıl ektiğini görün.Her köşede,her ağaçta yaşayan ve kaybettiğimiz sanatçıların isimleri var.Ben huzur buldum sizinle paylaşmak istedim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeşilim harika güzellikler gerçekten, masal kitaplarında ki resimler gibi. Hımm, şimdi ben Pamuk Prenses mi ? olup girsem bu masalın içine, Uyuyan Güzel mi ? yoksa Külkedisi mi ?. Buldum en güzeli o gölde bir Çirkin Ördek yavrusu olayım. Masalın sonunu bekleyeyim bu güzellikler içinde. Gökten üç elma düşmüş, biri bu güzellikleri bize sunan yeşilimin başına, biri bu güzelliklere emek verip oluşturan Sümer Tilmaç'ın ve Meleğinin başına, biride bizim KK'mızın başına :) a.s.:1hug:Şeniz