Sanat Ruhu bu....

page8-1135-full.jpg

page8-1130-full.jpg

page8-1125-full.jpg

page8-1124-full.jpg

page8-1117-full.jpg

page8-1108-full.jpg

page8-1107-full.jpg

yeşilim harika yerler görmeyi çok isterim inşallah nasip olur

çok güzel bir yermiş,bayıldım,tam benlik,ayrıca sümer tilmaçıda çok beğenirim,nerde bu çiftlik,yeşilim emeğine sağlık arkadaşım

Yazmıştım yukarılarda Güneşçiğim Antalyaya bağlı Serik ilçesinde boğaz kent yolu üzerinde.
Harika değil mi tam bizlik

Sizlerin bu topiği görmediğinizi bildiğim için bakmanızı istedim. Arada güzellikleri de paylaşalım

ellerine sağlık yeşilimŞeniz çok güzel huzur verici bir yer inşallah kısmet olur gideriz (bu arada bende ıspartalıyım) antalyaya çok yakın gidince orayada uğrarız inşallah :Saruboceq:

yeşilim çok güzel bir yermiş burası. yeni gördüm.... cennetten bir köşe sanki. o hamakta sallanıp, kitap okumayı çok isterdim şu an ve sonra derin bir uyku çekmeyi. ohhhhhhh,ne keyifli olurdu... bir ara bizim antalya grubuyla toplanıp gidelim bu güzelliğe.

ayyy çok güzel yaaa fotoğrafları bile huzur veriyo insana. çizgi filmlerdeki gibi o ormanlara benziyo. bayıldım yaa muhteşem.

ahh ahh yeşilim canım ablacım ..bir gün sırf buraları gezdirmen için gelebilirim..bir çayını içerim .. ücretler bendensengözlerimebaksanab cok güzel hepsi ilk resme bayıldım ama :asigim:

ayyy çok güzel yaaa fotoğrafları bile huzur veriyo insana. çizgi filmlerdeki gibi o ormanlara benziyo. bayıldım yaa muhteşem.

yeşilim çok güzel bir yermiş burası. yeni gördüm.... cennetten bir köşe sanki. o hamakta sallanıp, kitap okumayı çok isterdim şu an ve sonra derin bir uyku çekmeyi. ohhhhhhh,ne keyifli olurdu... bir ara bizim antalya grubuyla toplanıp gidelim bu güzelliğe.

gidelim diyoruz bir türlü nasip olmadı

_image.php

tv'de de görüp hayran kalmıştım..
paylaşım için teşekkürler..
kızlar allah bizlere de nasip etsin böyle güzelliklerr..

Back
X