sancaktepe via hospital

shrink_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
103
31
123
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar doktorum hastaneden ayrılmış yeni bir doktor bulmam lazım. sancaktepe via yeni açıldı ama doktorları tanıyanınz var mı diye merak ediyorum. bazı doktorlar sezeryana cabuk yönlendiriyo ve sezeryan olmak istemiyorum...

Op. Dr. Banu YILDIRIM
Op. Dr. Nükhet Eryılmaz
Op. Dr. Tuğba GÜRBÜZ
Op. Dr. Tülin EROĞLU ELMAS
bilgisi olanlar tanıyanlar varsa, paylaşırsa sevinirim:36:

Bende tam bu hastaney araştırıyordum.
Yarın Op. Dr. Nükhet Eryılmaz e muayneye gideceğim.
Arkadaşım doğum yapacak onun tavsiyesiyle gideceğim.
Çok ilgili alakadar dedi..
İnşallah öyledir.

Ben yeni hamileyim Nükhet hanma gittim ve memnun kaldm çok zayıfm ama hic bi zaman ilaca yönlendirmio genelde doğal yollara yönelio sadece elevit diye bi ilaç verdi çok anlayışlı bi hekim dogumumu eğer o yaparsa o hastanede doğum yapmayi düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de hamilelik planladığım için Tuğba hanımla başlarım. Tecrübelerinizi ben de merak ediyorum.

Ya benim biraz ağır geciyo da kartni aldm ama özel numara yok doğumu da onun yapmasni istiyorum bazı doktorlar direkt olarak veriyomus da

Söylerseniz girer bence. Benimde komşum onda doğum yapacak. Sarıgazide oturuyorsanız eğer sorarım arkadaşıma da .:49:

bana dr önerirmisiniz doğumuma az kaldı 2.sezeryan via da yapmak istiyorum ama dr önerin lütfenn

Ben Nükhet hanma gidiyorum kontrollerini çok iyi yapio ama doğum nasıl bilmiyorum ilgisi anlatışı güzel benim ablam anestezili spiral taktrdı oda falan çok güzel sadece hemşire biraz ağır iğne vurmuş o kadar. Sonradan hic bi agri felan hissetmemisti eli hafif bence Allah kısmet ederse orda dogurcam sigortaliysan fiyat o kadar pahali degil

Ben geçen hafta Dr.Tuğba hanımda doğum yaptım.O kadar içten ve samimi ki. Çok memnun kaldım.Daha önce Bölge hastanesindeydi..Orada çalışırkende ismini duymuştum ancak hastane yetersiz diye gidememiştim. Gelinimiz ve kardeşimde O'na gidiyor . Çapadan uzmanlığını almış türkiye derecesi olan işinin ehli bir insan.Herkese tavsiye ederim

Ben geçen hafta Dr.Tuğba hanımda doğum yaptım.O kadar içten ve samimi ki. Çok memnun kaldım.Daha önce Bölge hastanesindeydi..Orada çalışırkende ismini duymuştum ancak hastane yetersiz diye gidememiştim. Gelinimiz ve kardeşimde O'na gidiyor . Çapadan uzmanlığını almış türkiye derecesi olan işinin ehli bir insan.Herkese tavsiye ederim

Ben de artik cocuk planladigim icin Via Hospital'e gittim. Hic bir dr. arastirmadigimdan hangisi bossa o olur dedim. Tugba hanima verdiler beni. Ileride hamile kalirsam da ona devam etmeyi planliyordum ama hakkinda pek yorum bulamamistim. Siz yazinca sevindim, icim rahatladi. Tesekkur ederim.

Ben de artik cocuk planladigim icin Via Hospital'e gittim. Hic bir dr. arastirmadigimdan hangisi bossa o olur dedim. Tugba hanima verdiler beni. Ileride hamile kalirsam da ona devam etmeyi planliyordum ama hakkinda pek yorum bulamamistim. Siz yazinca sevindim, icim rahatladi. Tesekkur ederim.
Kesinlikle Dr.Tuğba Gürbüz ü tavsiye ederim..Benim ikinci hamileliğimdi bu. İlkinde sancım bir türlü başlamadığından dolayı sezeryan ile doğum yapmıştım.Mecburen bu da sezeryan ile oldu..ilk sezeryanımı Erdem de olmuştum. VİA hospital yeni açıldığı için güvensizdim başta ancak Dr.Tuğba hanımı hastane çalışanlarına sorduğumda çok iyi olduğunu söylediler. Kapıdan ilk girişimde direk elektiriğini aldım çok güvendim...sezeryanım çok iyi geçti. İlgisi ve alakası çok güzeldi.

bana dr önerirmisiniz doğumuma az kaldı 2.sezeryan via da yapmak istiyorum ama dr önerin lütfenn
Canım ,ben geçen hafta Dr.Tuğba hanımda doğum yaptım.O kadar içten ve samimi ki. Çok memnun kaldım.Daha önce Bölge hastanesindeydi..Orada çalışırkende ismini duymuştum ancak hastane yetersiz diye gidememiştim. Gelinimiz ve kardeşimde O'na gidiyor . Çapadan uzmanlığını almış türkiye derecesi olan işinin ehli bir insan.Herkese tavsiye ederim..

Back
X