Sancaktepe via hospitalda doğum yapan var mı?

vivacious34

Eylül& Elif Miray
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
361
384
108
arkadaşlar 13 haftalık hamileyİm.ilk ayımda via hospİtal sancaktepe banu hanıma gittim.memnun kaldım ama yİnede fikirlerinizi almak isterim..

Ben Dr tuğba gürbüz'e muayene oldum,evime yakın olduğu için tercih etmiştim hastaneyi, ama dr çok kötü, hiçbir bilgi vermiyo, bebek iyi mi kötü mü, boyu, kilosu vs, bir de odadan apar topar çıkarıyorlar sıradaki hastayı almak için, bilmiyorum belki dr bilmediği için bilği veremiyordur, devlet hastanesinden daha kötü maalesef

banu hanımı kesinlikle tavsiye etmiyorum mıymıy ne dediği anlaşılmıyor ve tıbbi bilgisi yetersiz bir doktor gebeliğimin başlarında acil olarak gittim düşük yapıyorsun diye korkuttu başka bir doktora gttim ve kanama sadece rahimde var kesede yok gayet iyi bebeğin dedi enfeksiyondan dolayı kahverengi akıntı olmuş okadar bunu bile bilemedi gereksiz serum ve iğne yaptırdı acil olarak gittim haber verilmesine rağmen 2 saat bekletti kafeteryadan gelemedi hanımefendi bence yetersizzzz

Bende iki kere gittim nükhet hanım ve banu hanıma ...genel olarak memnun kaldım ama çok kalabalık bir hastane ve genelde randevu saatinde muayene olamıyorsunuz.pek güven vermedi açıkçası bana ve gereksiz test ve uçuk fiyatlarıyla tedirgin etti beni bu kadar fiyatlı olmasına rağmen ilgi alakada iyi değil.o yüzden gataya prof.a devam ediyorum içim rahat ve kendimi güvende hissedebiliyorum allah nasip ederse doğumumuda orada yapacağım...

Back
X